Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תושבות בולם ל205GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה קטנה.

אני צריך תושבת בולם תחתון ל205GTI ורציתי לדעת אם של אוטו אחר שיותר קל להשיג את התושבת בולם אצלו יתאים לGTI ..

כמו 205 רגילה?

אה ועוד משהו

אם מישהו מוכר תושבת בולם לפנות אליי בפרטי.

פורסם

שלום.

אין לא היה ולא יהיה "תושבת בולם תחתון " בפגו' 205

שגיתה במשהוא ידידי תנסה לנסח אחרת או תיבדור בדיוק מה אתה צריך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הבולם מתחבר למטה לנאבה - אם לזה התכוונת אז של רכב אחר לא יתאים לך - למרות שיש כמה שאפשר להרכיב - התוצאות בעיניי - לא משביאות רצון, בלשון המעטה...

אלון.

נ.ב.

אם התכוונת דווקא לקיט שבראש הבולם - בין הבולם לשלדה (גומיות + מיסב) זה לא יקר יחסית - יש תחליפי וגם המקורי יחסית זול. קנה חדש לדעתי...

אלון

פורסם
הבולם מתחבר למטה לנאבה - אם לזה התכוונת אז של רכב אחר לא יתאים לך - למרות שיש כמה שאפשר להרכיב - התוצאות בעיניי - לא משביאות רצון, בלשון המעטה...

אלון.

נ.ב.

אם התכוונת דווקא לקיט שבראש הבולם - בין הבולם לשלדה (גומיות + מיסב) זה לא יקר יחסית - יש תחליפי וגם המקורי יחסית זול. קנה חדש לדעתי...

אלון

לזה שרשם למעלה זה נקרא תושבת בולם או בית נאבה..

ושל איזה רכבים אפשר להרכיב?

309 בדקתי לא טוב.

פורסם

זה בא קומפלט עם הנאבה, אתה חייב של GTI - אחרים לא יתאימו לצירייה וכו' גם של ברלינגו למשל בעייתי בגלל + קטן שמתקבל לאחר ההרכבה. (ב GTI במקור יש ס לא - ולא +). גם הקאליפר לא יתאים.

ועוד דבר, זה חלק יקר יחסית...

אלון

פורסם
זה בא קומפלט עם הנאבה, אתה חייב של GTI - אחרים לא יתאימו לצירייה וכו' גם של ברלינגו למשל בעייתי בגלל + קטן שמתקבל לאחר ההרכבה. (ב GTI במקור יש ס לא - ולא +). גם הקאליפר לא יתאים.

ועוד דבר, זה חלק יקר יחסית...

אלון

כן אני יודע ,בדקתי את הנושא חשבתי להחליף ציריות גם אבל הקאליפר לא מתאים.

כמה יעלה חלק כזה חדש?

ואם אתה מכיר מישהו שמוכר את זה וחלקים לGTI ,או פירוקיה תשאיר לי את הפלאפון זה דחוף!

• תוכן חדש...