Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BG K44 - כן או לא ולמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הולך אנשים?

מחרתיים הולך לעשות טיפול לאוטו, כל החלפים אצלי ורק דבר אחד נשאר לי שעליו אני חושב.

האם כדאי לרכוש תוסף דלק BG K44 או שמדובר בחרטא אחת גדולה ולא שווה להשקיע בזה כסף?

אשמח לשמוע את דעתכם ואם אפשר - בכמה יותר הרחבה שניתן כדי להסביר לי מדוע.

פורסם

אם הרכב תקין לא רואה ערך בתוסף,

במיוחד שהוא מגיע דרך הדלק והוא לא בדיוק מצליח לעשות משהו (ואם כן, ממש ממש מינורי)

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אם הרכב בסדר וחדש יחסית. אין ממש צורך. 

שמתי פעם ברכב שלי K44, מה שהרגשתי שהוא צרך קצת פחות דלק וסחב קצת יותר טוב עד שנגמר המיכל.

יש גם אפשרות למלא פעם אחת דלק 98 אוקטן אם אתה רוצה לפנק. תבדוק רק בספר רכב שהיצרן מאשר, רובם כן.

פורסם

כל התופעות שנהגים חשים עקב הוספת תוסף דלק אינן מגובות וככל הנראה הנן תודעתיות בלבד.

במקום לפתוח שרשור חדש, ערוך חיפוש בפורום, יש די והותר דיונים על הנושא פה וברשת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 15 שעות, dorban3 כתב:

אם הרכב בסדר וחדש יחסית. אין ממש צורך. 

שמתי פעם ברכב שלי K44, מה שהרגשתי שהוא צרך קצת פחות דלק וסחב קצת יותר טוב עד שנגמר המיכל.

יש גם אפשרות למלא פעם אחת דלק 98 אוקטן אם אתה רוצה לפנק. תבדוק רק בספר רכב שהיצרן מאשר, רובם כן.

זאת אומרת שיש רכבים שלוגמים 95 ואסור לשים בהם 98?

למיטב ידיעתי כל רכב שאמור ללגום 95 אין שום בעיה לתדלק גם 98- אבל אסור הפוך

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 48 דקות, Rotemh כתב:

אגב גם לי אמר מוסכניק ש 98 תדלוק חד פעמי יעשה עבודה יותר טובה

מת מתת להבין למה המוסכניקים חושבים שדלק 98 הוא חומר ניקוי

• מצחיק 1
  • מעניין 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 2 שעות, Rotemh כתב:

אגב גם לי אמר מוסכניק ש 98 תדלוק חד פעמי יעשה עבודה יותר טובה

אני שמתי תתוסף,לא מרגיש שיפור לאחר מכן

האמת שמשהו דומה גם היה אצלי, 

עוד ברכב הקודם לפני מס שנים, היתה איזה בעיה במצערת, אחרי בדיקה של המכונאי הוא הסיק שהמצערת לא תקינה(היא לא נסגרה לבד- היה יוצא מצב שהרכב כל הזמן על 2000 במד הטורים)

לאחר החלפת המצערת, ההחלפה לא עברה 100% בלי בעיות, עדין היתה התנהגות מוזרה(לא זוכר בדיוק איך זה הרגיש אבל משהו עם הטורים לא לגמרי הסתדר)

למיטב זכרוני המכונאי השפריץ איזה חומר לכניסת אוויר כדי לנקות את הצלינדרים מפיח ואמר לי שאני אתדלק ב98  בתדלוק הקרוב.

לאחר מכן לא חזרו בעיות לא במצערת ולא במנוע.

להבנתי התדלוק של ה98 נועד לעזור עם התהליך של הנקוי פיח, אם כי אני לא לגמרי מבין את כל התהליך שהיה שם עם הפיח.

בגלל שמדובר בדלק עם אוקטן גבוהה יותר, אפשר להניח שהוא יגרום לפחות הצטברות של פיח?

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 2 דקות, ik3 כתב:

בגלל שמדובר בדלק עם אוקטן גבוהה יותר, אפשר להניח שהוא יגרום לפחות הצטברות של פיח?

גם אם כן, בתדלוק בודד זה בטל בשישים

יום טוב גם לך

פורסם
בתאריך 24.8.2020 בשעה 07:48, pasat04 כתב:

^^^ ובשימוש לפני טסט, להפחת זיהום, זה כן יעיל?

ואם התשובה חיובית, בכל זאת אין לזה שום השפעה, לא תודעתית?

כי זה עוזר לעבור את בדיקת הזיהום.

התשובה חיובית בשימוש בטסט ולא לפניו.

התשובה תודעתית כי אחרי שיגמר אותו המיכל לא תהיה יותר השפעה 

לפני 14 שעות, om2 כתב:

רק מראה את חוסר ההבנה שלהם מה זה בדיוק אוקטן

חוסר הבנה לא חושב.

לדעתי זה פשוט מריחה של הלקוח.

פורסם
לפני כשעה, tribel כתב:

כי זה עוזר לעבור את בדיקת הזיהום.

התשובה חיובית בשימוש בטסט ולא לפניו.

לפעמים הבעיה בטסט זה בטמפרטורה של הממיר.

לא פעם אנשים נכשלים, יוצאים לסיבוב חזק ומחממים את הממיר וחוזרים - והרכב עובר.

תוסף בדלק לא יכול להועיל ב-100% במיידי.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

אני רואה בתוסף דלק כטיפול מונע ושם תוסף במיכל האחרון לפני שאני מבצע טיפול תקופתי.

האם זה באמת אפקטיבי? אף אחד לא יודע.

הייתי שמח לראות מחקר בלתי תלוי בו מריצים 2 מנועים זהים לזמן ארוך בתנאי מעבדה (אקוויבלנטי ל100 אלף קמ או יותר), בו מנוע אחד מקבל תוסף פעם בx קמ והשני לא ואז לראות את ההבדלים.

באופן אישי אני לא מצאתי כזה מחקר שלא בוצע מכספי אחת החברות שמוכרות תוספים.

עריכה אחרונה על ידי tepic
  • תוכן חדש...