Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לחמי יש איסוזו דימקס שנת 2004, הוא צריך להחליף קאליפרים כי הרפידות שלו נשחקות בצורה ממש ממש מהירה, הוא לא מצליח למצוא קליפרים במחיר סביר בארץ ודורשים ממנו 1900 ש״ח לקליפרים מקוריים, אני מניח שאם לקנות את זה מחו״ל זה יהיה זול יותר, האם אתם מכירים אתרים אמינים מחו״ל שאפשר להזמין מהם חלקי חילוף??

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אם תכתוב בחיפוש של הפורום מילות מפתח רלוונטיות תקבל המון אפשרויות, אתה פה מספיק זמן כדי לדעת :)

בכל מקרה - מה קשור קליפרים לרפידות שנגמרות מהר? ולמה להזמין חדשים ולא פשוט קיט שיפוץ אם כבר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חמי טוען שיש קשר, אני אישית פחות מבין בצד הטכני...

עשיתי קצת בדיקות בגוגל וגם התקשרתי למוסך שלי לבדוק מה דעתם, בסוף שיכנעתי אותו שבמקום להתחיל להזמין דברים מראש שיקפוץ למוסך שלי ושיעשו לו בדיקה בשביל להבין בדיוק איפה הבעיה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

בכל אופן, אם חמך טוען שזה קשור והוא יודע להסביר למה - אז הוא גם יבין שהקליפר זה חתיכת ברזל שיש בה גומיה ובוכנה בסך הכל, ואת הנ"ל אפשר להחליף עם קיט שיפוץ בכמה מאות במקום קאליפר שלם בכמה אלפים, אלא אם הוא מאמין שיש שחיקה למבנה של הקליפר (שקשה לי מאד להאמין), באשר לשחיקה מוגברת של רפידות - יכול להיות שהרפידות שהוא מרכיב הן זולות, או פשוט לא מתאימות לעומס, בנוסף - אם הוא נוסע עמוס בירידות ולא מנצל בלימת מנוע כמו שצריך - אין לו למי לבוא בטענות כלכך.
אתה מוזמן לבדוק באתרים כמו amayama cars245 או פשוט באיביי לפי מק"ט.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

אם בא לך, תברר אם הסיבה היא הקורונה או משהו אחר (דואר ישראל?) ואם הם מתכוונים לחדש את המכירה בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • תוכן חדש...