Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, 

אני חובב יינות שלא מבין יותר מדי בסקטור הזה אך כאחד שאוהב מאוד לאסוף (דגמי מכוניות ומחזיקי מפתחות למשל 😉),

וכאחד שאוהב מדי פעם ליהנות מכוס יין, החלטתי לחפש לי מקרר יינות קטן וצנוע.

הדרישות הן בעיקר קומפקטיות. אין לי מקום פנוי לשים את המקרר ולכן הוא חייב להיות קטן. 

החלטתי ללכת על מקרר עם קיבולת מקסימלית של 12 בקבוקים. 

אשמח להמלצות לא יקרות. 

תודה מראש. 

שלומי.

פורסם

הכי זול שאתה מוצא ונראה סביר.

כל המכשירים האלו מבוססים פלטייר פשוט ומאוורר 12V, האמינות של הרכיבים האלו בשמים וצריכת החשמל של זה ברצפה, השאר זה פשוט תא מבודד עם זכוכית מקדימה (תכלס, צידנית.)

פעם היה ניתן לקנות בארץ את המקררים הפשוטים של ה 12 בקבוקים ב 450 ש"ח. היום זה 700 משום מה.

קנינו אחד לאבי לפני עידנים, הוא החזיק כמעט עשור לפני שהמאוורר החליט לשבוק חיים (תיקון של 5 דקות, חבל שהמקרר נזרק לפני ששמעתי על זה.)

פורסם

ממליץ להימנע ממקררים ללא מדחס. 

לאורך זמן, רק מקרר עם מדחס ישמור את היין בטמפ' הנכונה, ולאורך שנים. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני נוטה לא להסכים, למעט בתים עם וריאצית טמפרטורה מטורפת וטמפרטורה בפנים שמגיעה למעל 32 מעלות (אפילו בישראל זה די נדיר), גם מקררי פלטייר ישמרו על טמפרטורה נכונה באופן אמין. הצד החזק של המכשיר הזה הוא פשטותו, ומקרר יין בניגוד למקרר ביתי זה דבר שפותחים מעט מאוד.

פורסם

האמת זו שאלה שאני לא יודע לענות עליה. 

אני לא שותה באופן קבוע אבל אני כן מצד אחד אשתמש ביינות מפעם לפעם- חגים, מועדים מיוחדים וכיו"ב. 

שלומי.

פורסם

אז עזוב. כאילו, אם זה מה שעושה לך כיף, אז בכיף, אבל בגדול זה ממש מיותר.

תקנה ותשתה לפי הצורך, ואם אתה מאחסן משהו, אז אחסון של כמה חודשים ספורים בטמפרטורת החדר,

לא בוויטרינה חשופה למרפסת, לא תעשה שום דבר לשום יין.

הסיבה היחידה לקניית מקרר יין זה - אך ורק במידה והינחת את ידך על יין שהוא לא מיועד לשתייה ברגע הקנייה.

99% מהיינות בארץ, כולל היקרים, לא בקטגוריה הזאת. אולי בקטגוריה של ״אולי ישתבחו ואולי לא״, וזהו.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מחזק את מה ש @hans כתב.

היום לא חסרות חנויות יין ברמה סבירה +. קנה כל פעם 2-3 בקבוקים בהתאם לתקציב, ואם אתה רוצה ללכת על יין במבציר מאוד ישן קנה אותו בחנות מתמחה שהמקרר שלה יעשה עבודה הרבה יותר טובה מזה שאתה תקנה.

פורסם

מחזק את קודמיי, בשביל שתייה של פעם בכמה שבועות, אין באמת טעם לקנות מקרר יין.
לי אישית יש מקרר של 50 בקבוק אבל זה רק כי אצלנו שותים בקצב של 2-3 בקבוקים בשבוע וקצב הרכישה די דומה לכן אני חייב מקום לאחסן ולשמור עליהם.
אם אתה מתכנן לשתות רק בחגים או מועדים מיוחדים, גש באותו יום לחנות יין ורכוש לך בקבוק או שניים לשתייה מיידית, יחסוך לך מקום בבית.

לפני 14 שעות, hans כתב:

הסיבה היחידה לקניית מקרר יין זה - אך ורק במידה והינחת את ידך על יין שהוא לא מיועד לשתייה ברגע הקנייה.

99% מהיינות בארץ, כולל היקרים, לא בקטגוריה הזאת. אולי בקטגוריה של ״אולי ישתבחו ואולי לא״, וזהו.

לא מסכים איתך, יש הרבה סיבות אחרות לקניית מקרר יין, טמפ' החדר באוגוסט בישראל לא עושה טוב לאף יין.
בנוסף, יש הרבה מאד יינות ישראלים ולא ישראלים שישתבחו אחרי 4-5 שנים מהבציר ואני לא מדבר על היקרים כמו פלאם נובל, קצרין, גרנד וין וכו'.

• תוכן חדש...