Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 208- מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי פיג'ו 208 שנת 2014 ואצלי המזגן לא מקרר טוב ואף מתנתק בהאצות.. וגם הפתחי מיזוג בצדדים בקושי מוציאים אוויר. 

אשמח לדעת אם הבעיה רק אצלי או בכל פיג'ו 208 ומה התקלה האפשרית..  תודה

פורסם (נערך)

יש לי גם פיגו 208 בצבע שחור 🥵

המזגן אכן חלש מאוד,בדקתי את רוב רכיבי המערכת,פילטר,צינורות,מדחס,בריחת גז והכל תקין.

המזגן פשוט חלש מאוד ומאכזב.

אני אישית במקום העבודה שלי משאיר חצי חלון פתוח וזה מפחית בצורה משמעותית את הטמפרטורה ברכב.

עריכה אחרונה על ידי Tom777
  • רעיון טוב! 1

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

ב-208 שלי אני קופא כשאני מדליק את המזגן על העוצמה הכי גבוהה. ברוב המקרים אני מדליק את המזגן על העוצמה הכי נמוכה, ולמרות זאת נעים לי מאד לשהות ברכב. 

כל האמור נכון אך ורק כשאני לבד ברכב, ואין שרב קיצוני בחוץ. בימי שרב (38+) אני מדליק על העוצמה הכי גבוהה.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

אני מכרתי לא מזמן פיג'ו 208, המזגן חלש, אין מה לעשות, אני גם החלפתי פלטרים וגז, כולל בדיקה אצל גבי, ועדיין היה חלש אך מקרר, לוקח לו הרבה זמן, אך בסוף מקרר ברמה סבירה.

מרגישים את החולשה שלו בעיקר בעיר, בבינעירוני עובד טיפה יותר טיב.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...