Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הרכב של אשתי היה בטיפול, ומשיחה עם יועצת השרות הבנתי שהטיפול הוא שמנים ופילטרים בלבד (2000 ש"ח... 🤢) ושלא חיברו את הרכב למחשב לקרוא תקלות שאולי היו. זה היה לי מוזר, כלומר מבחינתי כל אדיוט יכול להחליף שמנים, אבל היתרון של מוסך מורשה זה סריקת התקלות מהשנה האחרונה והתייחסות למשהו, אם צריך - לטענתה לא מחברים, אין צורך לחבר, ורק מאפסים את המחשב בתום הטיפול.

 

אני מסה להבין אם באמת לא צריך ואני חי בסרט,  או שבפעם הבאה אני צריך לדרוש שיחברו...

פורסם

אם אין מנורה דולקת כמו שאמר המגיב מעליי ואם אין תלונות ספציפיות מהרכב לא רואה סיבה להתחבר למחשב, להפך אם היו מתחברים וכמובן גובים על זה בהתאם אני מניח שזה היה גורם לחלק לא מבוטל מהאנשים להתעצבן, אך להבא אם הדבר חשוב לך תוכל לבקש וכמובן תחוייב בהתאם.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

פורסם

אותי מעניין איך הגיעו ל2000 שח שמנים ופילטרים. נשמע כמו גזל...
איזה רכב מדובר?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

חשוב  לוודא שיועץ השירות נכנס למחשב החברה ומוודא שהטיפול שמבוצע הוא באתם לשגרה שנקבעה והאם יש הוראת יצרן על עידכון תוכנה או תיקון ליקוי.

 

פורסם

ברגע שיועץ השרות פותח כרטיס לרכב בכניסה לטיפול, באופן אוטמטי קופצים לו ריקולים שצריכים לבצע. ללא עידכון ביצוע הוא לא יכול לסגור את הכרטיס.

 

לגבי חיבור סורק תקלות - אם אין עידכוני תכונה, אין נורות תקלה דולקות ואין תלונות של הלקוח - בדרך כלל לא מחברים. 

 

 

 

פורסם (נערך)

אתה צודק עקרונית. אך כבר נתקלתי באפשרות לדחות וכד' (זאת אומרת לשחרר אותך בתנאי שתתאם למועד אחר את העידכון. והטיפול השגרתי בוצע)

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

אני לא מאמין שטיפול של שמנים ופילטרים *בלבד* ברכב סטנדרטי עלה 2000 ש"ח

 

 

רק לשם ההמחשה, פלאגים אירידיום מייקרים בעוד 400-800 ש"ח את הטיפול

 

נוזל בלמים (החלפה מלאה)

 

בלמים (רפידות? צלחות? מאחור ומלפנים?)

 

בקיצור תעלה את החשבונית בהשמטת פרטים מזהים

ציטוט

יבגניפ כתב:

 

אוף. למה אני מגיב פה? 

 

פורסם

יש לך במקרה רכב V8 בנפח 6+ ליטר? אחרת אני לא מבין איך הגיעו למחיר הזה וגם אז, קשה לי להאמין שהם השתמשו בשמן במחיר של 70 פלוס שקל לליטר. 

×
×
  • תוכן חדש...