Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפל קאר פליי בגולף 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בהמשך לפוסט החשוב הזה מלפני מספר שנים:

פניתי בשבוע שעבר לצ'מפיון מוטורוס בבקשה להפעיל לי את המערכת כך שאוכל להשתמש באייפון עם האפל קאר פליי בגולף 2015 שברשותי.

לאחר שהפנו אותי הלוך וחזור לגורמים שונים (גיל קאר, מוסכים ומורשים וכו') חזרו אלי משרות הלקוחות ואמרו שהדבר אפשרי אך כרוך בתשלום (בערך 1,000 ש"ח) אמרתי שאני מוכן לשלם והם אמרו שיחזרו אלי כעבר כמה ימים.

היום התקשרתי אליהם פעם נוספת והם אמרו שהדבר אינו אפשרי מבחינה טכנית ספציפית ברכב שלי ("Hardware") ושאין דרך להפעיל אפל קאר פליי בגולף מהשנתון הזה. (מה שלא מסתדר כמובן עם הפוסט לעיל)

האם מישהו עשה את התהליך בגולף 2015? אם כן האם אתם יכולים להפנות אותי לאדם ספציפי שיוכל לעזור לי?

תודה מראש לכולם :-)

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, save כתב:

יש מערכות סיניות לשנתון הזה שמתחברות ל canbus וגם תומכות בשיקוף.

אכן, אך המחיר שלהן דומה לתוספת שהבחור ישלם עבור מה שאני עומד להציע מטה.

פות"ש - בארץ הגולף בשנתון שלך משווקות עם מערכת שנקראית MIB2 STD (בהנחה שאין לך MIB1, אשמח אם תעלה תמונה כולל תמונה של המסך של ההגדרות שמציג את המק"ט של המערכת) עם מק"ט שמסתיים ב-819. מק"ט 819 מעיד על המערכת הכי סטנדרטית שיש שאין לה אפילו תמיכה למצלמת רוורס ולא ל-App Connect (מה שמאפשר את הקישוריות).

הנושא שאתה מדבר עליו מדבר בעיקר על רכבים שמגיעים עם מערכות עם יותר פונקציות, מה שלא קורה בגולף לצערי. ממליץ לך להתרחק כמו מאש מכל מיני "גיל קאר" וכו' כי אתה סתם תשלם שם המון כסף על מוצרים תחליפיים סיניים. יש לך שתי אופציות:

1. שדרוג המערכת למערכת שתומכת App Connect. יש לך כמה אופציות: המערכת הכי הכי חדשה שמצויה בדגמים החדשים של הגולף (נקראית MIB2.5 ומגיעה עם מסך 9.25"), המערכת הכי חדשה עם מסך פחות גדול (8") המערכת שיש לך כרגע (בהנחה שיש לך אכן MIB2) פשוט עם מק"ט אחר שכן תומך. שים לב שבעת ההחלפה המחשב עצמו נעול CP (Component Protection) ותצטרך מישהו שיסיר את זה, לכן כדאי לקנות ממישהו שכבר מוכר Unit שמגיע מאוקטב עם App Connect שהוא unlocked.

2. לקנות באליאקספרס מערכת סינית שמתלבשת על גבי המערכת המקורית ומוסיפה פונקצנליות של קארפליי. פחות ממליץ ללכת על זה. זה יתן לך את התוצאה, אבל זה בחיים לא ירגיש מקורי ולרוב העלוית יחסית גבוהות (1,500 ש"ח).

אם אתה מעוניין באופציה הראשונה, אוכל לספק לך סדר גודל מחירים ולהפנות אותך לאנשים בחו"ל שאני עובד איתם שמתעסקים עם זה. זול זה לא יהיה, אבל תקבל את התוצאה שאתה רוצה ובצורה מקורית. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

המערכת שיש לך היא MIB2 Standard מק״ט 819, זאת אומרת לא תומכת ב-AppConnect/חיבור מצלמת רוורס. 

אתה צריך לשדרג למערכת שתומכת בזה, כמו כן אתה צריך מישהו שיבטל עבורך את ה-Component Protection ויאקטב את ה-AppConnect. 

אני בקרוב מזמין מספק שעבדתי איתו בעבר מערכת דומה לזו, רק עם מק״ט אחר, שתומכת במצלמת רוורס (אם תרצה להוסיף בעתיד) ובאה עם קארפליי מאוקטב. אם מעניין אותך, שלח לי הודעה ואראה כיצד אוכל לסייע לך גם.  

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...