Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, BEEKER כתב:

להוסיף ארגז מאחור ולשים בפנים מצבר?

לדעתי זה מתכון לווילי, של פעוט שלא עבר תיאוריה, עם 2 גלגלים קדמיים באוויר.

אולי כדאי שתתמקד יותר בפן הבטיחותי,

ופחות בביצועים של הצעצוע.

המצבר שוקל רק קילו וחצי -.-

לפני 10 שעות, eladts כתב:

מאוד לא רצוי לחבר במקביל שני מצברים שאינם זהים. אפילו מצברים בעלי אותה קיבולת  מיצרנים יהיו שונים בתכונות אחרות ועדיף להמנע. אם האפשרות שהרכב יעלה באש לא מפחידה אותך, תחשוב על כך שהרכב יכול לעלות באש כשהילד עליו. חשמל זה לא משחק, גם במתח נמוך.

סיכוי שמצבר גל  יעלה באש זה סיפור די נדיר -.- ולגבי סוללות lipo אתה לא תראה אותם לעולם עולות באש מקסימום מתפחות ומוציאות עשן ,במידה ואתה דוחף להם פי שתיים v ממה שהן יכולות להציג ובתנאי שהסוללה מעל 80 אחוז רק אס היא תתחיל להתנפח 

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנאדם, אתה לא כל כך סגור על כל נושא הסוללות.

ליתיום פולימר (lipo) הן הסוללות הכי מתפוצצטץות ובוערות שקיימות. לא תראה אותן עולות באש?

דוגמה אחת ממיליון, והסיבות שיכולות להביא לזה לא מעטות.

כמו שאמרתי, תוציא lipo מהלקסיקון שלך. לא רלוונטי ולא מתאים לשימוש שאתה מדבר עליו בת'רד הזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, CAPOBOSS כתב:

המצבר שוקל רק קילו וחצי -.-

ועדיין אתה מתעקש לשים אותו מאחורי הגלגלים האחוריים.

אני לא הייתי מתעסק עם כזה דבר במכונית צעצוע שנוסעים עליה.

לא מבחינת חשמלית (2 מצברים שונים) ובטח שלא מבחינת יציבות (סיכוי טוב שעם מכת גז האוטו פלסטיק הזה, עם מצבר נוסף מאחור, יעלה לווילי כמו rgv250).

-

פורסם

ביקר, אתה מגזים. הג'יפ הזה בעצמו ללא סוללה שוקל מספיק, לפחות 7-8 קילו, והילד שבתוכו שוקל עוד מעל 10 גם אם מדובר בפעוט. כדי שמצבר של קילו וחצי על הגב של הדבר הזה יביא לסכנה של התהפכות קדימה, תצטרך לשים את זה בכוח על מוט ארוך מאחורי הגלגלים.

מה שגם המנוע בדברים האלו רחוק מלהיות חזק (12 וולט אמרנו?), שום "מכת גז" לא תביא להתהפכות או עליה אחורה... 

אין בעיה לשפצר תליה של מצבר בכל חור אפשרי על הדבר הזה, וזו תהיה אופציה עדיפה בהרבה מלהתחיל לשנות את כל מערכת החשמל או להשתמש בסוללה שלא מתאימה לאופי המכשיר.

לא מבין איך הת'רד הזה חצה לעמוד 3 בכלל, זה היה צריך להיגמר בעמוד 1 עם רכישה של מצברי עופרת חדשים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אתה מזלזל במנועים של 12v, וזו טעות.

אם המצבר במצב טוב, אז המנועים האלה מספיק חזקים כדי לפרפר בכל תחילת נסיעה.

לגבי היציבות?

אל תשכח שמדובר בפעוט, והם לא ממש צפויים ויכולים להתיישב גם על המשענת ולתת גז, ופות"ש עלול לגלות את זה בצורה לא נעימה

אני מסכים איתך לגבי זה שהעניין היה צריך להסתיים במצברי עופרת לפני 3 עמודים, 

אבל לדארווין חוקים משלו.

-

פורסם

יודעים באיזה רכב יש מלא משקל מאחורי הציר האחורי?

911.

אני גם חושב שחבל על המאמץ ופותח השירשור נראה די סגור על עצמו וסתם רוצה ולידציה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הוא לא יקבל אותה מאיתנו.

אגב על שם ה-911 הישנות יש דיי הרבה מקרי מוות, קראו להן "Widowmaker", "Double edged sword", "Deathtrap" ועוד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 2 שעות, BEEKER כתב:

אתה מזלזל במנועים של 12v, וזו טעות.

אם המצבר במצב טוב, אז המנועים האלה מספיק חזקים כדי לפרפר בכל תחילת נסיעה.

אני מסכים איתך לגבי זה שהעניין היה צריך להסתיים במצברי עופרת לפני 3 עמודים, 

אבל לדארווין חוקים משלו.

לגבי הפרפור זה לא יכול יש בקרה נגד צליפת שוט רק עם אני אבטל את הבקרים שם אז אולי כן אתה צודק. והוא לא יכול להגיע לגז זה רחוק מידי בישבילו כרגע והוא חגור 

לפני 4 שעות, Pika007 כתב:

ביקר, אתה מגזים. הג'יפ הזה בעצמו ללא סוללה שוקל מספיק, לפחות 7-8 קילו, והילד שבתוכו שוקל עוד מעל 10 גם אם מדובר בפעוט. כדי שמצבר של קילו וחצי על הגב של הדבר הזה יביא לסכנה של התהפכות קדימה, תצטרך לשים את זה בכוח על מוט ארוך מאחורי הגלגלים.

לא מבין איך הת'רד הזה חצה לעמוד 3 בכלל, זה היה צריך להיגמר בעמוד 1 עם רכישה של מצברי עופרת חדשים.

מצברח העופרת האל כל כך כבדים שזה בעיה אחרי זה אם אני נתקע איתם לך תסחוב איתך טנק כזה אם נגמר הסוללה שזה בעייתי מאוד אבל מסכים איתך שהיא הסוללה הכי טובה שיש ואמינה טוב ככל הנראה נקנה אחת כזאת השאלה אם אני יקח את מה שיש לי כרגע ויוסיף עוד מצברים של חברה שונה בעייתי? 

לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

בנאדם, אתה לא כל כך סגור על כל נושא הסוללות.

ליתיום פולימר (lipo) הן הסוללות הכי מתפוצצטץות ובוערות שקיימות. לא תראה אותן עולות באש?

דוגמה אחת ממיליון, והסיבות שיכולות להביא לזה לא מעטות.

כמו שאמרתי, תוציא lipo מהלקסיקון שלך. לא רלוונטי ולא מתאים לשימוש שאתה מדבר עליו בת'רד הזה.

אין ברירה או ג'ל או עופרת לצערי

• תוכן חדש...