Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה RX-8 לא תגיע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כדי להמחיש את מחשבותיך,באותה תקופה שעבדתי בליאו גולדברג הייתה בארץ אופל אומגה GSI יבוא אישי. מנוע 3 ליטר,6 טורי, DUAL RAM. מנוע מדהים!!!

בשל התקנת מערכת אודיו בצורה רשלנית, הלך מחשב המנוע. הרכב הגיע על גרר ונשאר בחצר המוסך 5 חודשים(!!!) עד שהגיע מחשב רכב חדש, ולא מדובר בארה"ב או יפן. כולה גרמניה.

אני במקום בעל הרכב הייתי קופץ לגרמניה ומביא מחשב אבל ההוא היה יקה פוץ קלאסי.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מישהוא במקרה מכיר או ראה את האוטו לאחרונה, אני מחפש אותו בנרות...

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואני חוזר בי

לדעתי אם דלק מוטורס לא הצליחו כפי שהם טוענים לגייר את הRX-8 שאולי לפחות ייתנו פיצוי קטן ויביאו את המסוטאנג :wink:

כי כי בחו"ל למשל אין הבדלים משמעותיים בין המחירים של שתי המכוניות הנ"ל וכמובן השם מוסטאנג נשמע בהרבה מפתה יותר ממאזדה

ככה זה שדלק מוטורס דואגים רק לציי רכב והרבה מכוניות נשארות מסורבות עליה כמו C-MAX, קא (שראיתי 2 כאלה ולפני שבועיים ראיתי אותה בראשל"צ), מונדיאו בגרסה שלא לציי רכב ועו'

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
הודעה כ"כ קצרה, כ"כ הרבה שטויות.

נהג מצוין גומר קלאצ' יותר מהר?

זה שהקלאצ' נגמר אומר שהמאזדה עגלה?

כל טמבל שנותן כמה "פתיחות" אגרסיביות מאוד יכול לגמור קלאצ' בכל אוטו.

מוטי.

המילה "מצוין" נאמרה בציניות אני מצטער על אי הדיוק.

המאזדה אולי לא עגלה (לא שאמרתי שכן) אבל קלאצ' גמור בפרק זמן קצר מעלה שתי אפשרויות.

לתיקון: או שהוא "נתן כמה "פתיחות" אגרסיביות" או שזה פגם מכאני.

• תוכן חדש...