Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה RX-8 לא תגיע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל הדיבורים לגבי ייבוא

בסוף היא תשאר מסורבת עליה וחבל

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3071071,00.html#n

ואני אישית אומר שבנתיים אפשר להתנחם בזה שיש בארצנו סוכנויות לייבוא אישי

וגם אני מציע לייבואן אם לא הצלחת להביא את הRX-8 אז אולי תנסה לפחות לגייר את המוסטאנג כי כמו שאני יודע היא עולה כמעט אותו דבר כמו RX-8

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ללא מילים

***דווקא יש כמה מילים והן - אין לצרף תמונה של רכב שלא שייך לך עם מספר הרישוי גלוי לעין!***

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

בפולקסווגן אומרים שהאקלים בארץ גורם לחלונות ליפול,

במאזדה אומרים שהאקלים בארץ יגרום לתקלות ב-RX-8.

כמו שכתבו ב-YNET היא נמכרת בקליפורניה אז למה לעזאזל היא לא יכולה להמכר פה? אפשר לחשוב שהחום בארץ כזה נורא! (מקסימום היו מגבילים כניסת RX-8 לאזור אילת).

מילא. עם כל הכבוד למאזדה (והאמת שאין לי כל כך הרבה), אני לא חושב שהפסדנו פה כוכב מכירות או שלאגר ארץ-ישראלי. וכמו שאמר איציק, לפחות יש לנו סוכנויות ליבוא אישי. זה בהחלט יפתח דלת לכל החפץ ב"וואנקלית" :)

פורסם
ללא מילים

לכבוד אילן, ידידי ורעי לפורום,

קולגה יקר,

זוכר את הדיון שלנו בעניין לפני כמה ימים...

בברכה,

עפר

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לכבוד אילן, ידידי ורעי לפורום,

קולגה יקר,

זוכר את הדיון שלנו בעניין לפני כמה ימים...

בברכה,

עפר

לכבוד

עפר /falou

כוונתך לזה?

קישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=67085&page=6&pp=15

דף 5/6/7

עוד מכונית שנכנסת לקטגורית "המכוניות שאנו מפסידים".

אולי קיים סיכוי לרכוש את ה"שחורה " כיד שניה -תלוי במחיר.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

ואני שואל למה ביכלל לירכוש אותה יד שנייה

מה אתה חושב שחסכת כאן

אבל לא בעצם כי אין חלפים ואין בארץ אף אחד שיודע לטפל בוונקל אז לגבי החלפים נאמר כבר לפניי יש כסף אין דאגות

אבל מה לגבי תקלה במנוע או אחד המיכלולים

האם החברה ליבוא אישי יכולה לספק מכונאים שיכולים לטפל במכוניות מסורבות עלייה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
ואני שואל למה ביכלל לירכוש אותה יד שנייה

מה אתה חושב שחסכת כאן

אבל לא בעצם כי אין חלפים ואין בארץ אף אחד שיודע לטפל בוונקל אז לגבי החלפים נאמר כבר לפניי יש כסף אין דאגות

אבל מה לגבי תקלה במנוע או אחד המיכלולים

האם החברה ליבוא אישי יכולה לספק מכונאים שיכולים לטפל במכוניות מסורבות עלייה

בגלל ז אותם אנשים שקונים את הרכבים מהסוכנויות האלה הם אנשים שאין להם בעיה במקרה שיש בעיה עם האוטו להזמין בעצמו טכנאים מחו"ל שיתקנו את הרכב

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הבן אדם עם ה-RX8 עכשיו נדפק עד הסוף. הרכב שלו זקוק להחלפת קלאצ' והוא כבר שוכב 5 חודשים בחניה (לפי מקור דיי מהימן ממחלקת השירות של היבואן). עכשיו הוא נדפק כי אין מי שיטפל או יזמין חלפים לרכב.

איזה באסה.

חשבתי שסוף סוף יביאו עוד מכונית מיוחדת.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
החוק לא קובע כי ע"מ להזמין מכונית ביבוא אישי יש למצוא מוסך שיהיה מוכן לטפל בה?
אני מעריך שהחוק קובע שכן.

כשמישהו רצה לייבא מייאבך לארץ דחו את בקשתו

ושמישהו רצה לייבא SLR דחו את בקשתו

וזאת מכיוון שיבואן מרצדס צריך להתחייב להביא חלקים לפחות ל-5 שנים (לא בטוח במספרים) ולהכשיר צוות מכונאים שלם רק בגלל מכונית אחת לכן זה לא השתלם לו.

פורסם
הבן אדם עם ה-RX8 עכשיו נדפק עד הסוף. הרכב שלו זקוק להחלפת קלאצ' והוא כבר שוכב 5 חודשים בחניה (לפי מקור דיי מהימן ממחלקת השירות של היבואן). עכשיו הוא נדפק כי אין מי שיטפל או יזמין חלפים לרכב.

אני מופתע מאוד שהחלפת קלאץ' דופקת אותו ככה. זה נשמע מופרך... סה"כ קלאץ הוא מכלול פשוט למדי ואין שום בעיה להזמין ערכה מארה"ב, לוקח שבועיים עם FEDEX. בנוגע להחלפה עצמה - לא חסרים מכונאים מוכשרים שיוכלו לעשות את זה עם הכוונה נאותה (ולא צריך להטיס מכונאי מומחה מחו"ל), סה"כ זה רכב שנמכר בכמויות גדולות בארה"ב ובאירופה ואין שום סיבה שהוא יהיה מסובך במיוחד לטיפול (על המנוע אני לא מדבר). בקיצור - שום סיבה להשבית את הרכב במשך חודשים בגלל זה. כנראה שיש בעיה אחרת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה באסה.

חשבתי שסוף סוף יביאו עוד מכונית מיוחדת.

שמוליק

כבר גמר קלאץ'?????

או שהוא נהג כזה מצוין או שהמאזדה הזאת כזאת עגלה...

• תוכן חדש...