Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה RX-8 לא תגיע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מופתע מאוד שהחלפת קלאץ' דופקת אותו ככה. זה נשמע מופרך... סה"כ קלאץ הוא מכלול פשוט למדי ואין שום בעיה להזמין ערכה מארה"ב, לוקח שבועיים עם FEDEX. בנוגע להחלפה עצמה - לא חסרים מכונאים מוכשרים שיוכלו לעשות את זה עם הכוונה נאותה (ולא צריך להטיס מכונאי מומחה מחו"ל), סה"כ זה רכב שנמכר בכמויות גדולות בארה"ב ובאירופה ואין שום סיבה שהוא יהיה מסובך במיוחד לטיפול (על המנוע אני לא מדבר). בקיצור - שום סיבה להשבית את הרכב במשך חודשים בגלל זה. כנראה שיש בעיה אחרת...

רוני

וואלה, זה מה ששמעתי. אני מוכן לבדוק שוב לצורך העניין (למרות שלא כל-כך אכפת לי, ובטח גם לכם :-) )

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמוליק, איך ייתכן שבזמן כל-כך קצר הלך הקלאץ'?

מדובר בקלאץ' שונה? או שאולי בגלל פרוצדורת המנוע הייחודי?

אמיר.

פורסם
שמוליק, איך ייתכן שבזמן כל-כך קצר הלך הקלאץ'?

מדובר בקלאץ' שונה? או שאולי בגלל פרוצדורת המנוע הייחודי?

אמיר.

אני יודע שזה מוזר שהלך קלאצ' כל-כך מהר. זה מה שמעניין גם אותי. מחלקת השירות לא יודעת בדיוק להסביר למה הלך הקלאצ'.

אז קטונתי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני יודע שזה מוזר שהלך קלאצ' כל-כך מהר. זה מה שמעניין גם אותי. מחלקת השירות לא יודעת בדיוק להסביר למה הלך הקלאצ'.

לעמישראל עדיין לוקח זמן להסתגל למאזדות ידניות :hihi:

"על במותיך מצמד, כיצד נפלו מכלולים..."

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
בגלל ז אותם אנשים שקונים את הרכבים מהסוכנויות האלה הם אנשים שאין להם בעיה במקרה שיש בעיה עם האוטו להזמין בעצמו טכנאים מחו"ל שיתקנו את הרכב

נכון.

הם מארחים אותם, נותנים להם פיליפינית שתפנק אותם ואחרי שבוע שטיפלו ברכב שלהם בתוך המוסך שהם ייבאו מאוגנדה עם שלל מיכשורים שיש רק למאזדה RX-8 הם שולחים אותם הביתה במחלקת עסקים.

נו באמת...

משכנתא זה קל

פורסם
כשמישהו רצה לייבא מייאבך לארץ דחו את בקשתו

ושמישהו רצה לייבא SLR דחו את בקשתו .

את המייבך וה SLR מרצדס ,גרמניה, סירבו לשלוח לפה, לא היבואן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז קטונתי.

שמוליק

כמה כבר סיבות אפשריות יכולות להיות?

או שזה פגם מכני או שהנהג לא ממש מוצלח :)

פורסם
אין חלפים ואין בארץ אף אחד שיודע לטפל בוונקל אז לגבי החלפים נאמר כבר לפניי יש כסף אין דאגות

אבל מה לגבי תקלה במנוע או אחד המיכלולים

האם החברה ליבוא אישי יכולה לספק מכונאים שיכולים לטפל במכוניות מסורבות עלייה

1. מה ז"א אין חלפים? אנחנו בימי הביניים? טלפון אחד לארה"ב ותוך 24 שעות החלקים כאן!

2. מי קבע שאין בארץ מי שיטפל בוונקל? אני מכיר לפחות מכונאי רכב אחד שהוא אשף בוונקל, מאחר והוא מורי ורבי, גם אני יודע לשפץ מנוע וונקל, את האטמי גומי שצריך להחליף כל הזמן אני מפרק ומרכיב בעיניים עצומות.

3. החברה ליבוא אישי לא צריכה לספק חלקים או מכונאים, בשביל זה יש נציג של מזדה בארץ.

עפ"י חוקי משרד התחבורה ועפ"י הנחיות יצרני הרכב, היבואן אינו נציג של הרכבים אשר אותם הוא מוכר אלא של רכבי החברה היצרנית. דלק מוטורז חייבים לתקן ולשרת את ה RX8. יכול להיות שזה יקח זמן עד שהחלקים יגיעו, אבל הם חייבים להביא אותם.

כשעבדתי בליאו גולדברג (UMI לימים) היו לנו כמה אומניקים עם חלליות שלא ראינו מעולם בארץ(סאאב 9000 אירו(עוד לפני שהסאאב הראשונה נחתה בארץ, קורבט,פיירדירד Z עשרים ומשהוא וכו).

היינו חייבים להזמין עבורם חלקים ולתת להם שרות מהסיבות הנ"ל.

בברכה,יניב

פורסם
את המייבך וה SLR מרצדס ,גרמניה, סירבו לשלוח לפה, לא היבואן.

מעניין אותי לדעת לכל העולם חוץ מישראל הם שלחו?

ואיך גם תסביר את זה שחברה לייבוא אישי בשם סיטי-מוביל אמרה שהיא מוכנה להיב א את המייבאך תמורת 4.8 מיוליון שקל? (מתוך YNET?)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כבר גמר קלאץ'?????

או שהוא נהג כזה מצוין או שהמאזדה הזאת כזאת עגלה...

הודעה כ"כ קצרה, כ"כ הרבה שטויות.

נהג מצוין גומר קלאצ' יותר מהר?

זה שהקלאצ' נגמר אומר שהמאזדה עגלה?

כל טמבל שנותן כמה "פתיחות" אגרסיביות מאוד יכול לגמור קלאצ' בכל אוטו.

מוטי.

פורסם
מעניין אותי לדעת לכל העולם חוץ מישראל הם שלחו?

ואיך גם תסביר את זה שחברה לייבוא אישי בשם סיטי-מוביל אמרה שהיא מוכנה להיב א את המייבאך תמורת 4.8 מיוליון שקל? (מתוך YNET?)

איציק,

לארץ הם לא הסכימו לשלוח כי הם דורשים מהיבואן איזו שהיא הערכות לרכבים כאלה והיבואן לא הסכים.

מצד אחד יכול מאוד להיות שסיטי מוביל יכולים להביא אותו, אין להם את המגבלות של היבואן, ומצד שני, כל אחד יכול להגיד שהוא יכול להביא, אני לא יודע אם הוא יביא אבל עובדה שאתה זוכר את הכתבה ואת שם החברה אז הוא בעצם עשה את שלו.

יניב

פורסם
הודעה כ"כ קצרה, כ"כ הרבה שטויות.

נהג מצוין גומר קלאצ' יותר מהר?

זה שהקלאצ' נגמר אומר שהמאזדה עגלה?

כל טמבל שנותן כמה "פתיחות" אגרסיביות מאוד יכול לגמור קלאצ' בכל אוטו.

מוטי.

אני חושב שהוא התכוון בלשון שגיא נהור.

פורסם
. החברה ליבוא אישי לא צריכה לספק חלקים או מכונאים, בשביל זה יש נציג של מזדה בארץ.

עפ"י חוקי משרד התחבורה ועפ"י הנחיות יצרני הרכב, היבואן אינו נציג של הרכבים אשר אותם הוא מוכר אלא של רכבי החברה היצרנית. דלק מוטורז חייבים לתקן ולשרת את ה RX8. יכול להיות שזה יקח זמן עד שהחלקים יגיעו, אבל הם חייבים להביא אותם.

זה ב-ד-י-ו-ק העניין!

אם יבואן מחוייב על פי חוק לטפל במכוניות מתוצרת היצרן, למרות שלא יובאו על ידיו, זה לא אומר שהוא עושה את זה עם כל המוטיבציה והרצון הטוב...

בוא נגיד ככה - ללקוח שהיה קונה רכב כזה מדלק מוטורס (במחיר שעולה רכב כזה, כמובן) היו מטיסים קלאץ' מיפן בקונקורד באמצע הלילה. אבל ללקוח של "קומבינה מוטורס" שנופל עליהם ואין להם היערכות בשבילו, הם לא יהפכו עולמות אלא יילכו בדרך הקלה בשבילם, שזה כמובן לא להחזיק מלאי אלא להזמין במשלוחים הסטנדרטיים התקופתיים שלהם, ולא לצאת מגדרם יותר מדי.

כמובן שמה שאני כותב פה זה ספקולציות פרועות, אבל את ההגיון שמאחוריהן קשה להכחיש, לא? :wink:

• תוכן חדש...