Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בשעה טובה ומוצלחת אבא שלי רכש רנו אקספרס 93 בנזין - זהו רכב העבודה שלו אבל צריך קצת לפנק אותו, אז אני מחפש מה לעשות - במיוחד עכשיו שיש לי חופש...

הכוונה היא לא לדברים מכניים - כי אני לא מבין בזה, אבל אשמח גם להצעות של דברים פשוטים בתחום המכני...

יש לי כבר כמה רעיונות - המובילים ביניהם היא התקנת מערכת נעילה חשמלית ו/או חלונות חשמל.

1)ראיתי את הפרויקט של איציק לנעילה חשמלית והוא נראה מצוין, אני רק מחפש מקום לקנות אם משהו מכיר אולי באיזור ירושלים?

2)לגבי חלונות חשמל העסק נרקאה קצת יותר מסובך (ויותר יקר) אבל אשמח לשמוע גם מה ניתן לעשות בנידון - ואיפה לקנות?

3) האוטו נמצא רוב הזמן במצב שבו הספסל האחורי מקופל לגמרי לצורך הובלת ציוד - האם כדאי פשוט להוציא אותו?

4) אשמח לשמוע עוד המלצות מה לעשות לאוטו כי באמת מגיע לאבא שלי :)

דרך אגב, ווילונות גם נמצאים בעדיפות גבוהה אבל המחיר שדורשים הוא יחסית יקר (350 ש"ח) - אז זה נדחה בינתיים או שאני יעשה אותם לבד...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון כמובן , בדיקת מצב הטיימינג(לבטחון של המנוע) , מצב הברקסים ,ומצב המשולשים (לבטחון שלך) .

אח"כ טיפול שמנים ,פלאגים וכו'

בדיקת גומיות הגה ,ציריה וכל מה שאפשר כדי לחסוך כאב ראש בעתיד .

וזהו ,בטח צמיגים כבר בדקתם :wink:

JDM :twisted:

פורסם

טעות שלי - שכחתי לציין שהרכב נקנה דרך המוסכניק והיה בטיפולו השוטף - אין דאגות בקטע הזה הוא כבר בדק הכל... השאלה שלי היתה אם יש דברים קטנים שכדאי להוסיף לשפר - ובעיקר מי שיודע לגבי חלונות חשמל/נעילה מרכזית בכללי או לרכב הזה ספציפי...

עוד שאלה - האם ניתן לחבר נעילה מרכזית גם למנעול האחורי שהוא שונה לגמרי מהקדמיים?

...Carpe Diem

פורסם

לשמר - מה הכוונה ההתאמה - להוציא מנגנון ולהעביר לרכב שלי?

לא יהיה יותר זול כבר לקנות מנגנון אוניברסלי (ערכה שכזאת)?

ומה לגבי ח"ח ושאר ירקות?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אם אני לא טועה שמר התכוון שתיקח מרנו אקספרס מושבתת את החלקים של הנ"מ ותתקין אותה באקספרס שלך זה יהיה קל למדי

ועוד משהו, תבדוק שמן , מים,תוסיף מערכת אודיו (כמובן רמקולים) , שטיחים חדשים, גופיות/ריפודים

בהצלחה

שמר, אפשר לקחת גם מאונו מושבתת את הנ"מ (בשנים האחרונות, אם יש)? .

Suzuki Jimny

פורסם

אזהרה חמורה

אל תיגע בחלונות. בטח ובטח אל תתקין חלונות חשמל.

כל עוד המערכת הצרפתיה המחורXנת הזו עובדת, תגיד תודה

אל אל אל תתקין חלונות חשמל.

[אני אסביר למה, ברנו, המנגנון שמעלה את החלון עובד בצורה הבאה - חוט ברזל קשיח שעובר בתוך צינור פלסטיק מוזז על ידי הידית וכך הוא מעלה את החלון ומוריד אותו, מחלה ידועה ומפורסמת ברנו עם מנגנון כזה - רנו אקספרס \ רנו 5 וכו היא התבקעות של הפלסטיק שעוטף את כבל הברזל, מה שגורם לחלון ליפול ולהשאר למטה.

מנוע של חלון חשמלי בקלות יבקע את הפלסטיק הצרפתי הפריך ששוכב שם, והחלפה של מנגנון כזה עולה סביב ה-400 שקל לצד [או 250 מפירוק, אבל לך תמצא אחד כזה תקין בפירוקיה]

לגבי נעילה מרכזית - מאוד מאוד קל ופשוט, אני ברנו שלי התקנתי, בלי שיהיה לי שום נסיון או רקע

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לנסיך - תודה על האזהרה... אם כך נוותר על זה אכן...

נ"מ - האם אתה יודע אם אפשר לחבר אותה גם לדלת האחורית של הרכב?

ואיפה אפשר לקנות בירושלים? (אני לא מגיע הרבה לת"א)

לטיסן - אין צורך במערכת מכיוון שהרכב הוא רכב עבודה ויבלה בעיקר בנסיעות של 2-5 דקות כל פעם.

הרמקולים הקיימים עם הרדיוטייפ עשו את העבודה...

כיסויים אני ירכיב אבל השטיחים המקוריים סבבה ואין צורך לחדשים (גם הרכב מתלכלך הרבה אז אין אפשרות לשים משהו עדין)

...Carpe Diem

פורסם

חלונות+צרפתיות ישנות = צרות.

לך על הנעילה, חלונות ידניים זה דווקא יתרון.

חוץ מזה אני די מחבב את הרכב הזה - פשוט תתייחס אליו יפה וזהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

צביקה עזוב שטויות, בנינו כמה כבר האוטו הזה עולה? -לא משתלם לך להתחיל להשקיע עליו עם פרוייקטים[אמנם חמודים אני מוכרח לציין] יקרים מדיי לשוויו של הרכב. אני מאמין שאביך רכש את האקספרס לצרכי עבודה , יופי שישאר ככה. לא צריך לצרכים כאילו לעשות פרוייקטים "פאר".

את הכסף הזה עדיף תשמור בצד לימים קשים שיהיו בעיות מכניות עם הרכב [מקווה בישבילך שלא יהיו בעיות "יקרות" לפיתרון].

תתחדשו

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...