Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i20 2014 VS POLO 2012

OmerLevi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט מאוד לגבי שני הרכבים האלה , הi20 נראית לי טיפה יותר חלשה האם אני צודק ?

ידוע לי שi20 נפח מנוע יותר גדול והpolo יותר כוחות סוס ומנוע יותר קטן.

פורסם

לפולו יש מנוע קטן יותר אך עם טורבו.
גם הגיר הרובוטי שלה יעיל יותר מבחינת העברת כוח לגלגלים( גם מהיר יותר וגם יש לו עוד 3 הילוכים ביחס ליונדאי).

פורסם
לפני 33 דקות, OmerLevi כתב:

מתלבט מאוד לגבי שני הרכבים האלה , הi20 נראית לי טיפה יותר חלשה האם אני צודק ?

ידוע לי שi20 נפח מנוע יותר גדול והpolo יותר כוחות סוס ומנוע יותר קטן.

הייתה לי יונדאי אי 2011 שנת 2011 שתכלס זה וה2014 זה אותו רכב עם צורה קצת שונה. (ובידיוק עכשיו החלפתי לפולו אבל היא 2015)

בגדולה יונדאי רכב נחמד מאוד השאלה מה אתה מחפש. הטיפולים ממש זולים, הייתי איתו שנה וחצי ולא היו לי כמעט תקלות, הצריכת דלק בינונית מינוס, החווית נסיעה סבירה, מבחינת איבזור דיי סטנדרטי. תכלס? רכב רגיל לנסיעה לא מעפנה אבל גם לא להתפנק.

מבחינת שנתון הגיר שחל הפולו בין 2011-2012 היה דיי בעייתי אני הייתי לוקח את זה בחשבון בגלל שאם אתה מוגבל בתקציב יכול להיות שבעתיד זה יחזור אליך עם תקלות בגיר וזה יעלה לך לא מעט כסף.

אני אישית לא אוהב את המראה של היונדאי מרגיש לי שזה מראה דיי ישן.

לפי דעתי תחסוך עוד קצת כסף תעלה לשנתון 2015 של היונדאי כי זה הצורה החדשה עם איבזור ומראה שלפי דעתי עדיף לך מאשר פולו 2012.

פורסם

מה השיקול ברכישת הרכב? מה הדרישות? למה דווקא שתי אלו?

@Arteko מה ייתן לו לרכוש יונדאי מ-2015? עדיין אותו גיר ומנוע מיושנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הפולו עם מנוע tsi תהיה הרבה יותר חזקה מהיונדאי, המושבים לדעתי הרבה יותר נוחים, איכות חומרים עדיפה. מנגד הגיר יכול להיות נקודת החולשה מבחינת אמינות.

אך הנסיעות בעיקר בעיר הייתי מעדיף רכב עם גיר שאינו רובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה אתה למצפה מהרכב ? איזו נסועה צפויי לך ?

אם אתה מחפש רכב זריז ומהנה לנהיגה היונדאי לא בשבילך, יש לה 100 כ"ס אבל תאכלס הם מרגישים חלשים בגלל מומנט נמוך והספק שמגיע בסל"ד מאוד גבוה, גיר פלנטרי 4 הילוכים מעמיד אותה על סל"ד גבוה גם בשיוט וזה משפיע על צריכת הדלק ועל רעשי המנוע שחודרים לתא הנוסעים, מצד שני מדובר במנוע אטמוספרי שהוכיח את עצמו ואת אמינותו לאורך שנים וגיר אמין מאוד ללא תקלות מיוחדות, בכלל היונדאי נחשבת אמינה מאוד (לאשתי הייתה כזו 2013 שמכרנו עם 90K עם אפס תקלות ועכשיו יש לה 2019).

הפולו עם מנוע TSI תהיה זריזה בהרבה, גיר פרובוטי סופר יעיל גורם לה להתנהג כמו ידנית גם מבחינת צריכת דלק ולמרות שלא נהגתי על אחת כזו מעבר לכמה עשרות קילומטרים היא אמורה להיות נוחה יותר ומפנקת יותר מהיונדאי, מצד שני קח בחשבון שהגירים הרובוטיים אמינים פחות ובשלב מסוים תצטרך להשקיע כמה אלפי שקלים על קלאצ'ים במקרה הטוב או מוח גיר במקרה הגרוע.

תבדוק יתכן שברכב הספציפי שתרצה לקנות כבר הוחלפו החלקים הנ"ל וזה ייתן לך שקט לתקופה

פורסם

היונדאי דיי חלשה יצא לי לנהוג בה והרכב לא מספק כל כך את העבודה כמו שאמרתם ,
קראתי קצת חוות דעת על הפולו של שנתון 2012 ולא נתקלתי ביותר מידי חוות דעות שרושמות על בעיות בגיר , האם זאת בעיה חוזרת בפולו ?

פורסם

לאיביזה/פאביה/פולו אותו גיר, לכן זה אותם הבעיות.

מצמדים למשל באזור ה3500 אלף שקל.

שיפוץ מח גיר באזור ה 4 אלף שקל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קראתי בחלק מהמקומות שבשנת 2013 הבעיה דיי שופרה בגיר והם שינו זאת האם זה נכון ?

ואם בכללי הפולו לא הכי מפתה מבחינת זה שיש לה הרבה בעיות בגיר ותחזוקה שוטפת , איזה רכב הייתם ממליצים בערך 1400-1600 סמ"ק בתקציב של 30-35 אלף , הכי חשוב שיהיה רכב מסגנון המיני ולא רכב ארוך משהו כמו פולו יונדיא I20 גולף אפשרי גם ...

פורסם

אם אתה מחפש רכב זריז יחסית הייתי בודק את מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק, בין הסופר מיני ללא טורבו הוא הזריזה יותר.

הdsg שופר לאורך השנים, היום שומעים פחות תקלות אך עדיין יש. מנגד אם אתה רוצה רכב זריז ומהנה השילוב של tsi עם הגיר dsg מספקים את זה.

פורסם
Just now, yulianx כתב:

אם אתה מחפש רכב זריז יחסית הייתי בודק את מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק, בין הסופר מיני ללא טורבו הוא הזריזה יותר.

הdsg שופר לאורך השנים, היום שומעים פחות תקלות אך עדיין יש. מנגד אם אתה רוצה רכב זריז ומהנה השילוב של tsi עם הגיר dsg מספקים את זה.

התענייתי במזדה 2 , הצריכת דלק הגדולה שלו ממש גרמה לי לרדת ממנה .

בסופו של דבר , הבעיות גיר זה משהו פתיר אבל או משהו שיכול לחזור על עצמו מספר פעמים בפולו ?

אני יודע שכל עניין לגופו כמובן .

אשמח לעוד דעות גם , תודה  yulianx.

פורסם

מה הנסועה השנתית שלך?

• אהבתי 1

פורסם

בנסועה כזאת לא היה הבדל גדול בהוצאות בין שני הרכבים.

• תוכן חדש...