Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

מחפש רכב לאישתי שישמש גם כרכב המשפחה הראשי (כרגע ילד אחת, תכניות לעוד אחד).

סה״כ מחפשים רכב מאובזר ונוח בשביל לשנע 4 נפשות במקסימום עם מספיק תא מטען לעגלה, קניות ופיצ׳יפקעס.

באופן עקרוני אנחנו לא מתים על טרנד הג׳יפונים, אבל מוכנים לשקול זאת אם מדובר ברכב שהוא אכן יותר שימושי ופרקטי.

מבחינת תקציב - כמה שפחות, ולכן מבחינת הקארוק רק הגרסא הפחות מאובזרת באה בחשבון.

כמובן שפתוח גם להצעות אחרות חוץ מאלה שבכותרת.

תודה לעוזרים :)

עריכה אחרונה על ידי Tibbyle
פורסם
לפני 4 דקות, meir_gi כתב:

הקארוק אחלה בחירה. הנקודת תורפה היחידה הוא הגיר שאצלי בקארוק נדרש החלפת מצמדים ב 45000 קמ. מלבד זה, תענוג של רכב.

חתיכת נקודת תורפה לא?

לפחות השתתפו איתך בעלות התיקון?

פורסם

התיקון היה במסגרת האחריות. מעבר לזה רכב מושלם, נוח, זריז (מנוע 1.5(, חסכוני, שקט עם מיטב איבזור הבטיחות האקטיבי שעובד מצויין. אם לרכב היה גיר רטוב שאמור להיות אמין יותר, זה היה גם הרכב הבא שלי

פורסם (נערך)

למשפחה צעירה שלא מחבבת ג'יפונים. ניתן לרכוש רכב קומפקטי. 

טויוטה קורולה hb. 

הפוקוס st בחירה מאוד מעניינת שנותנת תמורה מצויינת למחיר. היעדר פתחי מיזוג מאחור מאוד מפתיע ומאכזב  ברכב הזה. 

אישית, הייתי מעדיף ג'יפון שיהיה יותר נוח להכניס ולחגור בו ילדים. 

האופציות מגוונות ובמחירים זולים יותר מההצ'בקים. 

סיאט ארונה, קיה סטוניק, סיטרואן c3 איירקרוס. כולן יעלו סביב 110-115k. ויתנו מענה מצויין לצרכים. 

לגבי קארוק, יש לה אחות תאומה וזולה בהרבה - סיאט אטרה סטייל (כ 140k).

עריכה אחרונה על ידי markb205

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גם לי הייתה התלבטות זהה: פוקוס ST או קאמיק. בחרתי בפוקוס. הסיבה העיקרית: שחיקת מצמדים מהירה ,  ובעיות במוח הגיר (תלונות בפורמים של סקודה מראים כי יש בעיות. גם אם זה באחריות אין כוח ללכת למוסך עם רכב חדש).

פורסם

קיה אקסיד יכולה להיות אופציה מעניינת. 

אמנם גיר רובוטי אבל ממה שקראתי בפורום, כמות התקלות בו קטנה מאשר בסקודה. 

תא המטען נגיש 

פתחי מזגן ליושבים מאחור 

עיצוב ייחודי- כוורת על המושבים ופתחי מיזוג צהובים (רלוונטי רק במידה צבע הרכב זהב או שחור). 

מגוון מערכות בטיחות אקטיביות. 

פורסם (נערך)

אני הייתי בהתבלטות דומה, מול הפוקוס והסקאלה,

בסוף בחרתי בפוקוס אחרי נסיעת המבחן, נושא המיזוג מאחור שולי, המזגן מספיק חזק שלא מורגש יום מאחור, אתה יכול לבדוק את זה,

לגבי הסקאלה, מכונית איכותית ובאמת מהממת, אני אהבתי, אך היתה לי פחות נוחה מהפוקוס ויותר מרעישה, גם לא מהנה לנהיגה כמו הפוקוס, תוסיף גיר DSG 7 הילוכים מול פלנטרי 8 הילוכים, ועיצוב לטובת הפוקוס.

אך, זה אני, מציע לך לא להחליט לפני נסיעת מבחן, כי בבחירת רכב חשוב שהוא יתאים לך, עובדה הפוקוס היתה מאוד נוחה להמון כתבי רכב, וגם לי, אך חלקם לא הרגישו כך.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הייתה לי התלבטות דומה. הקאמיק נראת מעולה לטעמי והמנוע מעולה, אבל אני אישית שללתי בגלל התיבה - לא מעוניין לנהוג על רכב בידיעה שיש לו, ולרכבים רלוונטיים אחרים בקונצרן, בעיות בגיר פה בארץ. אני שריינתי לי את הפורד פוקוס אקטיב-X, שלמרות כל הפאקים שהיו לפורד בעבר - מדובר על רכב חדש שנבנה ground up עם תיבה אוטומטית סטנדרטית.

בדומה למה שרשמו פה - ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן. גם אם אתה מעדיף רכב נמוך, מעבר ל-ST-ליין, ממליץ עדיין לבדוק את האקטיב-X - לא באמת מדובר על רכב גבוה אלא רק "בכאילו".

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם אתה לא צריך ולא רוצה דווקא ג'יפון - לך על הפוקוס. 

אם נוציא את עניין פתחי המיזוג, תקבל יותר בעלות נמוכה. זה לא שהסקודה הם רכבים שמפילים אותך או נותנים תמורה יוצאת דופן לכסף, הם פשוטים וטובים עם VFM ולכן אנשים קונים אותם

פורסם

אם הפוקוס st line מועמדת, אפשר לשקול גם את המאזדה 5 דלתות שלעומת הפורד, הוכיחה את עצמה מבחינה מכנית. 

רצוי לעשות נסיעת מבחן על כל הרכבים לפני קבלת ההחלטה הסופית. 

בהצלחה בבחירה 

• תוכן חדש...