Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט ומשקפי ראייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה הכל כדי שלא יהיה כתוב לך ברישיון שאתה צריך משקפיים כי אם אתה לא רגיל עליהם ויתפסו אותך בלי, אז תידפק בגדול...

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

הכי מומלץ זה לעשות ניתוח. היום זה כבר לא כל כך יקר וזה שווה כל שקל. אני כבר 5 שנים אחרי וזה ממש מצויין.

מומלץ בחום.

בהצלחה לכל העושים.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
תעשה הכל כדי שלא יהיה כתוב לך ברישיון שאתה צריך משקפיים כי אם אתה לא רגיל עליהם ויתפסו אותך בלי, אז תידפק בגדול...

זה לא נכון הוא לא ידפק, במקרה ששוטר יתפוס אותו הוא יוכל להגיד שיש לו עדשות והשוטר יוותר.

ואם אתה באמת לא רוצה משקפיים אז ניתוח זה דבר טוב למספר קטן כמו שלך.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

באותו יום כשעשיתי את הבדיקה הייתי אחרי ישיבה ממושכת של 7 שעות על המחשב מקליד איזה חומר..אז מה שאני מתכנן לעשות זה להחליף את העדשות שלי בעדשות 0 או איך שקוראים להם, ולהשאיר את המשקפיים ברכב, וכשהכחולים באזור אז לשים אותם.

פורסם
באותו יום כשעשיתי את הבדיקה הייתי אחרי ישיבה ממושכת של 7 שעות על המחשב מקליד איזה חומר..אז מה שאני מתכנן לעשות זה להחליף את העדשות שלי בעדשות 0 או איך שקוראים להם, ולהשאיר את המשקפיים ברכב, וכשהכחולים באזור אז לשים אותם.
אז אם זה ככה אז פשוט תעשה בדיקה חוזרת...ולהוא שאמר שכדי לעשות ניתוח זה לפעמים לא יוצא טוב ואז נדפקת לך הראיה..
פורסם

לך תעשה בדיקת ראיה חוזרת. אם היית צריך משקפיים היית מבין את זה לבד... כנראה שאחרי 7 שעות מול המחשב לא הכי טוב לעשות בדיקת עיניים... תעשה פשוט בדיקה חוזרת כי לדעתי אתה לא צריך משקפיים וחבל שתהרוס ראיה טובה

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...