Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טעינת מצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

כאמור ולאור המצב (הקורונה)הרכב שלי עמד לתקופה של חודש ימים והמצבר בן השלוש שנים אינו מצליח יותר להניע את המנוע ואפילו לא להדליק את לוח המחוונים .

אני כן מצליח להניע עם עזרה מרכב אחר . אך לאחר כיבוי המנוע ,המצבר עדיין אינו מצליח להניע (או שלא נטען מספיק או שלא נטען בכלל או שהוא לא בר טעינה בכלל/לא תקין).

השאלה שלי היא כזו :

האם וכאשר האלטרנטור לא תקין(אין טעינת מצבר) והמצבר התרוקן כאמור בגלל המצב . האם במצב הזה כאשר אני מניע והמצבר ריק ואין טעינה (וניתקתי את העזרה) .האם המנוע ימשיך לפעול ? 

בתודה מראש . 

MiKe_ThE_sPiKe_

פורסם

בהנחה שהרכב שלך אינו דיזל ישן, 

אם המצבר גמור, והאלטרנטור לא תקין, המנוע ייכבה. 

זה שהמנוע עובד אחרי ההנעה מעיד שהאלטרנטור תקין. 

תתחדש על המצבר. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 6 שעות, MiKe_ThE_sPiKe_ כתב:

שלום רב ,

כאמור ולאור המצב (הקורונה)הרכב שלי עמד לתקופה של חודש ימים והמצבר בן השלוש שנים אינו מצליח יותר להניע את המנוע ואפילו לא להדליק את לוח המחוונים .

אני כן מצליח להניע עם עזרה מרכב אחר . אך לאחר כיבוי המנוע ,המצבר עדיין אינו מצליח להניע (או שלא נטען מספיק או שלא נטען בכלל או שהוא לא בר טעינה בכלל/לא תקין).

השאלה שלי היא כזו :

האם וכאשר האלטרנטור לא תקין(אין טעינת מצבר) והמצבר התרוקן כאמור בגלל המצב . האם במצב הזה כאשר אני מניע והמצבר ריק ואין טעינה (וניתקתי את העזרה) .האם המנוע ימשיך לפעול ? 

בתודה מראש . 

אם מנורה בצורת מצבר בלוח השעונים לא נדלקת לאחר התנעת הרכב נושארת דולקת אזי האלטרנטור תקין.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...