Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי מהנגר את התיבה שנעשתה ל 305C

הבעיה שצלע אחת הוא חשב שהתכוונתי למידה פנימית ובמקום 40 cm הוא עשה 43.

מה שמגדיל את הנפח בלי הסאב עצמו מ 48 ליטר ל 52 ליטר.

נקיד שהסאב עצמו זה עוד 3 ליטר,בסוף זה יוצא 49 ליטר.

האם זה מאוד משמעותי? איך אפשר להקטין את הנפח הפנימי של התיבה? אולי למלאות אותה בחומר מסוים?

תודה!

עריכה:

בסוף זה יוצא 49 ליטר ללא הסאב עצמו!

פורסם

א. לא משמעותי כ"כ ההפרש הזה.

ב. אם כ"כ מדגדג באצבעותייך שהנפח יהיה 48, קח קוביות/חתיכות עץ בנפח המתאים ותכניס לתוך

התיבה. כמובן שיש לחברם עם ברגים לדופן.

פורסם

עוד לא שמעתי אותה..

כרגע אני עובד על הבד מסביב..

באמת אם אני לא אוהב את הסאונד נכניס חתיכות עץ לדופן!

איזה עובי של כבל אני צריך כדי לחבר מהסאב עצמו לתרמינל?

פורסם

חיברתי את הסאב לרכב של חבר שלי שיש לו גם אותו סאב..ואם הסאב שלי הבאס שלי נשמע יותר עמעום! בתיבה שלו הוא נשמע יותור מכה ויותר מרעיד!!

יכול ליהיות זה בגלל שהסאב חדש?

פורסם

בשביל להחליט דבר כזה זה 1 לפי האוזן שלך ושתיים צריך נתונים על התיבות אולי אתם עובדים עם סוגים שונים של תיבות ולכן יש הבדל משמעותי בסאונד

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כעקרון התיבה נבנתה לפני הנתונים של היצרן...נדרש 42.5

אצלי יצא 49 ללא 2-3 ליטר שהסאב עצמו תופס.

ואצלו זאת תיבה אונברסלית רגילה שסתמנו לה את הפורט!

אני לא מבין מה הבעיה..אולי המגבר מכוון לסאב שלו ולשלי צריך לכוון מחדש בגלל השינוי בתיבות!

פורסם

אצלך יש פורט?

באיזה רכבים מותקנים הסאבים?

תנסה לשחק באמת עם המגבר

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...