Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות עד 25 אלף ש''ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
המוסכניק של טוען שבאפלנדר יש בעיה של גירים. ובעיות רבות זה נכון או סתם בלבול מוח? מי שיודע לנדב פרטים אשמח.

שמע, לפני שקניתי את האימפלה, בערך 9.5 שנים מהיום, אנשים אמרו לי דברים:

גיר בעייתי - כנראה לא יודעים שמדובר בסולנואיד לחץ שמן בעייתי והיו מחליפים גירים על ימין ועל שמאל. הגיר חי היום אחרי 2 החלפות סולנואידים, וחלק יותר מחלק מהגירים הכי מודרניים שיש.

ישתה אותך בדלק - עשיתי מערכת גז אבל גם על בנזין, 6.5 בעיר ו 12 בחוץ זה לא כזה רע, אפילו ביחס למשפחתיות 1600 מאותה תקופה.

ישחטו אותך במוסך - זה נחשב רכב "מפואר" (לזמנו), חלקים יקרים וכו' - אז אני מטפל אצל חבר מאז ומעולם, טיפול עולה לי כמו של יונדאי גטס, אולי רק צמיגים ודברים גדולים כמו רדיאטור וכאלה עולים יותר מרכב משפחתי, אבל זה בגלל הגודל ויכול להיות בכל רכב מנהלים.

אז אמרו, גם המוסכניק שלי (יותר נכון של אבא שלי שגם אני טיפלתי אצלו עד אז) אמר בזמנו לא להתקרב לאימפלה, הציע לי לקנות במקום ניסאן טרנו 2004. מעניין כמה ניסן טראנו עדיין מסתובבות היום על הכבישים...

הרכבים האמריקאים האלה לא מתים. גם היום כשיש לה בלאי יחסית גבוה (בכל זאת 15 שנה) אני פחות מפחד שיילכו דברים גדולים כמו גיר או מנוע, אלה לא מתים אף פעם... והיא נוסעת על גפ"מ ועשתה בשנה וחמש האחרונות 36K ק"מ, נסועה שלא הייתה מביישת רכב ליסינג.

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מניסיון הקיה קרניבל לא תמיד מזדקנת בכבוד, היתה לבן-דודי אחת כזאת קנה אותה חדשה מהניילון, החזיק אותה 8 שנים. בשנה האחרונה השאיר במוסך 25K בתיקונים.

לגבי תקלות גיר באפלנדר, אין לי מושג - אבל בכל רכב בגיל הזה גלום פוטנציאל לתקלות לא זולות לתיקון.

לדעתי בתקציב ובצרכים הנתונים - הגראנדיס הוא סוג של ברירת מחדל (וגם שם אין ביטוח נגד תקלות...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שניכם צודקים לחלוטין.

העניין הוא עלות מול תועלת. צריכת הדלק שהזכרת באימפלה היא סטנדרט במיניוואן. זה לא מפחיד אותי.

הבעיה היא שלא תמיד יש לך את המוסכניק המקצועי שיודע לטפל בכל חלק כנדרש ולמצא אחד כזה זו בעיה קשה ולכן לפעמים אתה מתאים את הרכב לפי המוסך ולא להפך.

פורסם
מאזדה 5 מאוד צפוף מאחורה ולכל ירד מהפרק...יש עוד רעיונות?

תודה ושבת שלום

מאוד צפוף, מעבר להיותו מושג סובייקטיבי (5 מבוגרים יורדים לאילת עם חיפושית וציוד זה יותר או פחות צפוף?) את מי אתה מסיע מאחור?

נבחרת הכדורסל של קרואטיה או ילדים בני 5-8?

ואם קצת צפוף, מה קרה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...