Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לכם אולי אתרים שמסבירים מה לדוגמא השם של החברה של הרכב אומר?

לדוגמא מזה HONDA, SUBARU וכו'...

אני לא מתכוון לאתרים האילה עם כל הצחוקים למינהם שסתם מסתלבטים על השמות של הרכבים כמו זה למשל

http://www.hotrodscustomstuff.com/humor-09.html

:evil:

תודה לעוזרים

פורסם
שלום רב,

יש לכם אולי אתרים שמסבירים מה לדוגמא השם של החברה של הרכב אומר?

לדוגמא מזה HONDA, SUBARU וכו'...

אני לא מתכוון לאתרים האילה עם כל הצחוקים למינהם שסתם מסתלבטים על השמות של הרכבים כמו זה למשל

http://www.hotrodscustomstuff.com/humor-09.html

:evil:

תודה לעוזרים

:mm_nah:

חברים, יש למישהו מושג?!

פורסם

סובארו ביפנית זה שם של קבוצת כוכבים ,שים לב שהם הלכו עם זה רחוק והסמל שלהם הוא בצורה של קבוצת כוכבים זו.

בהחלט אחד הסמלים הלא פשוטים לציור.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לרוב, שמות משפחה של האחראים.

סליחה שאני מקפיץ שרשור מהמתים, אבל מה שנאמר פה - לא מדוייק.

שברולט - ע"ש נהג הניסוי שלהם, שהבעלים, שהנהג עשה לו טובה וניסה את הרכבים, קרא לרכב על שמו.

מיצובישי: מיצו, ביפנית שלושה בישי, גם ביפנית, יהלומים. ז"א - שלושה יהלומים.

מאזדה - אל החוכמה בתרבות המצרית, מחליפו של רע.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

זה לא בדיוק בתרבות המצרית, הדעות חלוקות וכנראה שזה ע"ש אהורה-מזדה, אל האור בדת הזורואסטרית.

הכי קל לבדוק בויקיפדיה, בד"כ יש הסבר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עוד כמה שמות איטלקים כי משעמם לי בעבודה

לנצ'יה - על שם וינצ'נזו לנצ'יה מייסד החברה (האיטלקים מבטאים את זה בתור לנצ'ה ולא לנצ'יה)

פיאט - Fabbrica Italiana Automobili Torino אומר תעשיית רכבים איטלקית

אלפא רומיאו - Anonima Lombarda Fabbrica Automobili אומר תעשיית רכבים לומברדית (על שם מחוז לומברדיה באיטליה שבו שוכן מפעל אלפא רומיאו בעיר מילאנו)

פרארי - על שם מייסד החברה אנזו פרארי שפרש קודם לכן מקבוצת המירוצים של אלפא רומיאו

לגבי שברולט , לואיס שברולט היה נהג מירוצים צרפתי שעזר בתיכנון רכבים אם אני לא טועה , ולמעשה לא הרוויח כלום מזה שהרכבים האלה מתוצרת GMC נושאים את השם שברולט.. כי העיפו אותו באיזה שלב התחלתי מהחברה.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
עוד כמה שמות איטלקים כי משעמם לי בעבודה

לנצ'יה - על שם וינצ'נזו לנצ'יה מייסד החברה (האיטלקים מבטאים את זה בתור לנצ'ה ולא לנצ'יה)

פיאט - Fabbrica Italiana Automobili Torino אומר תעשיית רכבים איטלקית

אלפא רומיאו - Anonima Lombarda Fabbrica Automobili אומר תעשיית רכבים לומברדית (על שם מחוז לומברדיה באיטליה שבו שוכן מפעל אלפא רומיאו בעיר מילאנו)

פרארי - על שם מייסד החברה אנזו פרארי שפרש קודם לכן מקבוצת המירוצים של אלפא רומיאו

לגבי שברולט , לואיס שברולט היה נהג מירוצים צרפתי שעזר בתיכנון רכבים אם אני לא טועה , ולמעשה לא הרוויח כלום מזה שהרכבים האלה מתוצרת GMC נושאים את השם שברולט.. כי העיפו אותו באיזה שלב התחלתי מהחברה.

GMC זה לא GENERAL MOTORS CORPORATION (תאגיד כללי לרכבים)?

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם
GMC זה לא GENERAL MOTORS CORPORATION (תאגיד כללי לרכבים)?

נכון.

כמו כן יש את GMC Truck שבעצם זאת חטיבה בג'נרל מוטורס שמתמחה בייצור רכבי עבודה ורכבים כבדים...

סיירה , סוואנה , ספארי , סונומה וכו'

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...