Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך השבוע הרכב לא רצה להניע מספר פעמים, היה סטארטר אבל אין התנעה, לאחר 2-3 ניסיונות הייתה הצלחה. נסעתי היום למוסך חיבור סורק תקלות והופיעה קוד תקלה P1260 שהראה איזה שגיאה עם האימובילייזר. הבחור במוסך אמר לי להשתמש בנתיים במפתח השני כי יכול להיות שבחלק מן ההנעות הרכב לא מצליח לקרוא את המפתח. באותו השלב נזכרתי שהתופעה החלה ביום שלישי בדיוק כאשר המפתחות נפלו לי בעוצמה על הריצפה ומאותו היום התופעה חזרה במשך שלושה ימים רצוף עד היום ( למרות שאני חייב לציין שבעיות הנעה ברכב קיימות לי במשך כול השלוש שנים שהוא אצלי אבל זה מגיע בתקופות ויכול להתרחש אחת לשבוע- שבועיים במשך כמה חודשים, או כלל לא להתרחש לתקופה כזאת גם. אין משהו קבוע).

קראתי קצת בפורום ובעוד כמה אתרים וראיתי שהתופעה ברוב המקרים מצביעה דווקא על לוח שעונים שיש איזה צורך לבצע שמה הלחמה או משהו, וזאת בעיה נפוצה בפוקסים וגם פה קוד התקלה שהתקבל זהה. הענין הוא שכאשר לוח השעונים דפוק אז הוא גם משתגע ולפעמים לא עובד, אצלי אין כזה דבר אז אני לא יודע אם הקוד תקלה הזה אולי משותף לכמה תקלות אפשריות. אשמח לשמוע מבעלי ניסיון ובמיוחד ברכב הזה מה עלי לעשות? הבנתי ששיפוץ לוח השעונים מגיע בכיף לאלפייה אבל יש לי תחושה שהבעיה לא ממנו כי הוא לא משתגע אצלי, גם בנוגע למפתח אני לא סגור על זה כי הביעה בעקרון הייתה קיימת תמיד רק בתדירות הרבה יותר נמוכה. אציין שיש לי גם קודנית ברכב.

בנוסף אשמח מאוד לקבל המלצה לחשמלאי רכב באזור הצפון ( חיפה קריות עכו כרמיאל).

שבת שלום !

פורסם

קוד כזה יכול להירשם כשמנסים להניע בלי להכניס קוד בקודנית.

לא נראה לי קשור לתקלת לוח שעונים, תקלת לוח שעונים זו תופעה אחרת.

תנסה לפתוח סוויץ' בלי להניע, להמתין 3 שניות, לסגור, לפתוח שוב ל 3 שניות, לסגור ואז תנסה להניע. האם מניע בפעם הראשונה? אם כן מניע בפעם הראשונה זה (אולי) משאבת דלק שבפוקוסים אמורים להחליף קומפלט בטיפול 120.000 אבל בגלל המחיר הגבוה בהרבה מקרים לא מחליפים.

פורסם

אני תמיד ממתין 3 שניות אחרי שאני עושה חצי סוויצ', ובנוסף שמעתי את משאבת הדלק נכנס לפעולה בכול הפעמים שלא הניע מהפעם הראשונה.

• תוכן חדש...