Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

נתקלתי בתקלה מוזרה. רכב יונדאי טרג'ט, הוחלפו מדחס, שני שסתומי התפשטות (קדמי ואחורי) ומייבש וואקום. מלאתי גז לפי הוראות יצרן לרכב זה בעל יחידה אחורית (850 גרם) ועדיין יש בו תקלה מוזרה.

המזגן הקדמי - מצויין. נמדד 5 מע' בפתחי אוורור. כשמפעילים יחידה אחורית, המיזוג כולו נחלש באופן משמעותי. נמדד - 14 מע'...

כמובן שהכיוון הראשון שחשבתי עליו הוא חוסר גז. היחידה האחורית מופעלת באמצעות ברז חשמלי שפותח מעבר גז למאייד האחורי. אבל - כאן הקטע המוזר. במדידה של הלחץ במערכת - הלחץ עולה בהפעלת היחידה האחורית. מה שלכאורה שולל חוסר גז...

מה יכול להיות?

פורסם

איזה לחץ עולה ? הנמוך או הגבוה ?

הניסיון שלי עם מערכות מפוצלות הוא שכמויות הגז שם יותר גבוהות משמעותית ממה שאתה אומר. מאידך אוסיף שמאחר ואני לא מכיר על בוריו את הדגם, ולא נקבת בשנת ייצור וסוג המנוע, גם קשה לחפש מהם הכמויות המקובלות בדגם הזה ולהגיע לאיזושהי מסקנה או המלצה להמשך בדיקות.

אגב, לחץ יניקה גבוה יכול להעיד על היעדר דחיסה או בעיה בשסתום התפשטות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

היי,

מה בסוף היה הפתרון?

אני עם סנטה פה 2011 שמזגן אחורי החליט שמפסיק לעבוד וקדמי עובד מצויין

אשמח לשמוע רעיונות לכיוון פתרון אפשרי - כל הפיוזים (קדמי ומנוע) תקינים . .

הזכרת ברז חשמלי - יודע להגיד היכן ממוקם?

מניח שיש קוים מקבילים בין דגמים שונים ביונדאי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תוכן חדש...