Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצות מה לקנות עבור בחור שצורך 2 כוסות קפה חם, יוצא מוקדם בבוקר וצריך להחזיק עד הצהרים.

לא פנים מזכוכית מפחד שישבר.

רכישה אפשרית בארץ אבל גם אין בעיה באמזון, איביי וכו'.

תודות.

פורסם

Contigo

מבחר עצום של דגמים וגדלים, להשיג באמאזון וגם בחנויות. צריך להשוות מחירים נכון לנקודת הזמן הרלוונטית.

לפי ההגדרה שלך נדרשת כוס של 500-600 סמ"ק (16-20 אונקיות, הדבר הזה מגיע ביחידות אימפריאליות). שלנו נרכשו באמאזון אבל מצאנו פעם בזול באיזו חנות כמה בקבוקים שהלכו למאגר, אבל עד כה אין להם שימוש כיון שהמקוריים מחזיקים מעמד הרבה שנים. ליצרן גם בקבוקים מצויינים לחדר הכושר וכו'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קונטיגו זה נחמד אבל איכות בינונית מינוס. שמירת החום ממש לא מהגבוהות בקטגוריה, ועשויי מחומרים פלסטיקיים פריכים שנשברים מהמכה הכי קטנה.

אני משתמש בטרמוס מתכתי של klean kanteen

עולם אחר לגמרי, אבל גם רמת מחיר אחרת לגמרי. כך שיש לשקול היטב את הצורך ואת התקציב.

יום טוב גם לך

פורסם

לגבי שמירת החום - לא אופטימלית, אבל לא נופל מכל תרמוס שהיה לי קודם (ונשבר מכל מכה קטנה). מבחינת איכות החומרים - ממש לא. לפחות לדגמי AutoSeal שמחזיקים מעמד הרבה שנים. מכל מקום, ליום עבודה של 10 שעות אין לי שום בעיה עם כוס כזו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

גם של 480 מ"ל (16 אונקיות) וגם של 350 מ"ל (12 אונקיות, משום מה יותר יקר). המחיר די דומה לקונטיגו.

מצאתי השואה ביניהם (אמנם אני לא בטוח שביוק אותו דגם, אבל אותו פרינציפ)- הזושירוג'י עדיף מבחינת שמירת חום, הקונטיגו מבחינת נוחות השימוש והניקוי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

הקונטיגו זה לא משהו בכלל אני קניתי מהמלצה פה בעבר.

בעיקר לא משמר טמפרטורה כצפוי ונורא קשה לשתות ישר מהפיה כשהקפה חם.

וגם אם לא מצצת וליקקת את שפת הפיה עד אורגזמה, צפה לטיפוף על גוף הכוס.

הזרבובביבוסקי שהמליצו מתאר בדיוק את החיסרון של קונטיגו

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יודע. אשתי ואנמי עם קונטיגו כבר די הרבה שנים ואין שום כוונה להחליף. אם תבדוק את טבלת שימור החום בהשוואה שקישרתי תמצא שיש הבדל לטובת הזרבוביקובסקי, אבל ההבדל לא גדול. ומבחינת נוחות השתיה שנינו מרוצים. אשתי נוהגת לשתת ברמזורים כאשר הקפה עדיין חם (להביא בחשבון 30% חלב). אני שותה רק כשעתיים לאחר הכנת הקפה כך שהלשון לא נשרפת. שנינו לא סובלים מדליפות. בדוק אם המנגנון אצלך נעול כראוי.

פורסם

כנראה שיש הבדל גדול יותר במציאות בהבדל בין הנתונים של שמירת הטמפרטורה בינהם.

הקונטיגו לא נוטף שהוא סגור, זה תקין.

פשוט לפני שאתה (אני כמובן) מסיים את השלוק אז הוא תמיד נוטף, כמו קטע כזה של בקבוק יין שמצריך ניגוב אחרי מזיגה.

אחרי השלוח חייב ממש לוודא שכל הפיה לוקלקה אחרת, סתם מעין עוד השהיה מעצבנת משלוק לשלוק

פורסם (נערך)

תשמע, לפני כמה חודשים קראתי איזו כתבה שבה השוו 5-6 סוגי קנקנים. לכל אחד היו יתרונות וחסרונות. כרגע אני לא רואה צורך בהחלפה. אם הכלי יתקלקל נחשב מסלול מחדש. השרידות מצויינת (אשתי משתמשת בקנקן הזה לפחות 5 שנים), אז כנראה שזה לא יקרה בקרוב.

רק שתבין - אני מכין את הקפה ב-5:40 בבוקר. מתחיל לשתות סביב 7:30-7:45, לוקח שלוקים עד סביבות 13:00-14:00 הקפה סביר. אחרי זה באמת הופך קר (אם בכלל נשאר משהו). וכאמור - אני לא נזקק ללשון של חתול.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

גם אני סובל יומיום מהטרמוס, זה בסדר, כבר למדתי ללקק אותו ולרוב מסיים את הקפה לפני שהתקרר

פורסם
תשמע, לפני כמה חודשים קראתי איזו כתבה שבה השוו 5-6 סוגי קנקנים. לכל אחד היו יתרונות וחסרונות. כרגע אני לא רואה צורך בהחלפה. אם הכלי יתקלקל נחשב מסלול מחדש. השרידות מצויינת (אשתי משתמשת בקנקן הזה לפחות 5 שנים), אז כנראה שזה לא יקרה בקרוב.

רק שתבין - אני מכין את הקפה ב-5:40 בבוקר. מתחיל לשתות סביב 7:30-7:45, לוקח שלוקים עד סביבות 13:00-14:00 הקפה סביר. אחרי זה באמת הופך קר (אם בכלל נשאר משהו). וכאמור - אני לא נזקק ללשון של חתול.

למה לא להכין קפה בעבודה?

פורסם
כרגע אני לא רואה צורך בהחלפה.

מטרת השירשור היא שירחמיאל ירכוש תרמוס מוצלח.

לגרום לספריאל לשדרג את התרמוס הפחות מוצלח לא באג'נדה.

אז בנתיים אנחנו עדיין בסדר..

יום טוב גם לך

פורסם
למה לא להכין קפה בעבודה?

כי לא בכל מקום יש פינת קפה, וגם כשהיא קיימת, לא תמיד יש זמן לגשת להכין קפה.

פורסם (נערך)

הבנתי, אני מעדיף להשתמש בכוס תרמית (גם קונטיגו) בעיקר כשאין לי ברירה.

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • תוכן חדש...