Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרך כלל רכבי יוקרה חדשים בהנחות זורמים להם בשקט בשקט למגרשי הרכב בצפון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בדרך כלל רכבי יוקרה חדשים בהנחות זורמים להם בשקט בשקט למגרשי הרכב בצפון.

אבל אני רוצה רכב יד 00,

למה להגיע למגרש?

מגרשים תמיד הלחיצו אותי

פורסם

המגרשים בצפון מכילים כמות רכבי יוקרה שלא מביישת את מרכז תל אביב, הרכבים מועברים על ידי היבואן למגרשים על מנת למכור אותם לתושבי האיזור אשר דורשים הנחות יפות תמורת רכישה ותשלום מיידי ...

הרכב יד 00 בדיוק כמו שאתה מחפש, מציע לך להגיע לכפר יסיף \ ירכא , אם אתה רציני תוכל להגיע למחירים טובים מאוד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סע לאמל בירכא יש לו הכול מהכול ואם אין לו יביא לך.

אם אתה קונה רכב חדש אין לך מה לדאוג ,סוחרים קונים במזומן כמות גדולה של רכבים ומקבלים הנחות גדולות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הרכב יד 00 בדיוק כמו שאתה מחפש, מציע לך להגיע לכפר יסיף \ ירכא , אם אתה רציני תוכל להגיע למחירים טובים מאוד.

יש לי קרובי משפחה שם שמכירים באופן אישי אנשים בכפר יאסיף, אולי יוכלו לעזור.

בכל מקרה קראתי את הכתבה ומדובר ברכבים שהקונה יהיה 01 ולא 00

יש אפשרות ל 00, אבל כנראה עולה יותר

פורסם

CLA180 החדשה נמכרת במגרשים האלה ב199 ברמת גימור ביזיונית, אני בטוח שגם על זה יהיה הנחה יפה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הייתי מציע לך להתחיל מלגשת לסוכנות של מרצדס ולקבל הצעת מחיר על הרכב שאתה רוצה.

קבל את כל המידע (מנוע, אבזור, רמת גימור וכו'), שאל שאלות שעולות לך, ותנהל מו"מ על המחיר.

אחרי שתבין מה אתה מקבל ישירות מהיבואן וכמה זה עולה לך, תוכל לגשת גם למגרשים בצפון ולעשות את אותו דבר.

להבין מה אתה מקבל וכמה זה עולה.

אחרי שיהיה לך את כל המידע הזה, תוכל לקבל החלטה יותר חכמה.

אתה גם תמיד יכול לאחר מכן לחזור לנציג שדיברת איתו בסוכנות של היבואן ולהסביר לו שאתה שוקל גם לרכוש מאחד המגרשים במחיר מוזל, לפעמים זה יכול לעזור.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

וגם אפשר לפנות לנציגות כלמוביל בפורום, למרות שזכור לי שציינו שמטפלים רק ביונדאי ומיצובישי, אבל מניח שיכולים בטלפון אחד להעביר פרטים למקביליהם בחברה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...