Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסאט 2015 1.8 צורה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי אפשרות לרכוש פסאט 2015 שתמיד רציתי בתקציב שלי.

העניין הוא שהיא עברה 130,000 קמ (ומתומחרת בהתאם)

רציתי לדעת מה רמת הסיכון בקמ כזה ברכבים האלו

האם זה בד"כ רק בעיות גיר או גם בעיות מנוע.

אם מדובר רק בהחלפת מצמדים פעם בשלוש שנים זה משהו שאני יכול להרשות לעצמי

וכמה למשל עולה החלפת גיר מלאה ברכב כזה

אני מנסה להבין לאיזה רמת סיכון אני נכנס אם בכלל.

אני נוסע כ 12,000 ק"מ בשנה ואם רכב כזה מגיע בדרך כלל ל 200 אלף קמ ברמת תחזוקה הולמת זה מצויין לי

כרגע יש לי קורולה שרכשתי חדשה לפני 4 שנים

אפס תקלות עד עתה אך משעממת למוות

פורסם

להחליף קורולה די חדשה עם קילומטר נמוך מאוד ברכב אחר משנתון מקביל שעבר 130K זה לא נשמע לי על פניו כמו שדרוג טוב (גם אם הרכב עצמו מהווה שדרוג יפה)

כנראה החיים לצד קורולה רגועה ונטולת בעיות משעממים מדי עבורך אם אתה מחפש כאלו הרפתקאות...

מבין שבא לך לשדרג וגם מבין שהקורולה רכב משעמם אבל אני במקומך לא הייתי הולך על וואגית עם כזה קילומטר, אולי באמת תכוון למאזדה כמו שהמליצו לך.

פורסם

מצד שני שכן וחבר טוב עם פאסאט 2013 (1.4) כבר עבר את ה250K ק"מ על מנוע וגיר מקוריים ומפסוט עד השמיים.

בכל מקרה הקורולה תהיה יותר זולה באחזקה ואמינה הרבה יותר.

פורסם

לא מייצג שום דבר...תקלות היו, יש ויהיו... קח בחשבון

מנועי VAG לטורבו דיזל מגיעים בנפחים של 1.6 ו 2.0, לא בנפח 1.4...

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

תודה רבה. כנראה שאשאר משועמם עוד שנה שנתיים אני לא בנוי כלכלית כרגע להרפתקאות.

אשתי תהיה מרוצה ואני ימשיך לחלום על איזה רכב עוצמתי ומפנק שיעשה לי חשק לנסוע בלי סיבה

• תוכן חדש...