Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגרת רישוי רכב (טסט שנתי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

באתי לשלם את האגרה לטסט השנתי באתר של משרד התחבורה ופתאום משהו לא נראה לי הגיוני בסכום- 1,425 ש"ח

יש לי פיג'ו 308 שנת 2011 ששייכת לפי הרישיון לקבוצה 1. הסתכלתי בטבלה של משרד התחבורה וגם אחרי הוספת אגרת השידור, זה עדיין לא יוצא הגיוני-

https://www.gov.il/he/Departments/Guides/vehicles_licences?chapterIndex=12

התקשרתי למוקד של משרד התחבורה והם אמרו שהם לא יודעים לענות על דברים כאלה ואני חייב לגשת למשרד הרישוי.

למישהו יש מושג איך הם הגיעו מ-988 ש"ח (824 + 164 שידור) ל-1,425? יש איזה מרכיב תשלום שפספסתי?

פורסם (נערך)

לא הגיוני ש308 תהיה בקבוצת רישוי 1. האלטו המסכן שלי שייך לקבוצה 1...

המחיר שנתת הוא המחיר לקבוצה 3, הרבה יותר סביר שרכבך שייך לקבוצה הזאת.

אתה בטוח? יכול לצלם את החלק ברשיון הרכב בו כתובה הקבוצה?

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אוקיי, צודק. הסתכלתי במקום הלא נכון. רשום קבוצה 3 ואז הסכום הגיוני.

אבל לא הבנתי כל כך את השיוך לקבוצה. לפי מה זה נקבע? אם לפי עלות הרכב, אז זה לא הגיוני שהוא בקבוצה 3 ולא 1...

פורסם

לפי עלות הרכב כשהיה חדש.

הרכב יהיה שייך לקבוצה הזאת משך כל חייו.

שיטה קצת מטופשת, אבל וולקאם טו יזראל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הקבוצה נקבעת לפי מחיר מחירון הרשמי של היבואן ביום עלות הרכב על הכביש, ולא משתנה לאורך כל חיי הרכב גם אם מחירו אחר כך צונח בחדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבנתי. תודה. זה לא רכב יד ראשונה, אז מן הסתם להטיל עלי את "הקנס" על רכב "יוקרה" שלא אני שילמתי את הסכום שלו בעליה לכביש, זאת פשוט עוד שיטה מחורבנת לחלוב כסף מנהגים...

פורסם

שלא תתבאס, אני משלם 1450 בערך אגרה (אחרי הנחת מילואים) על רכב ששווה בשוק בערך 5.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
הבנתי. תודה. זה לא רכב יד ראשונה, אז מן הסתם להטיל עלי את "הקנס" על רכב "יוקרה" שלא אני שילמתי את הסכום שלו בעליה לכביש, זאת פשוט עוד שיטה מחורבנת לחלוב כסף מנהגים...
אתה משלם בכל זאת פחות ממה ששילום זה שהיה היד הראשונה. אגרת רישוי מופחתת כל 3 שנים עד שהרכב מגיע לגיל 10 ואז היא נשארת קבועה. זאת אומרת הרכב שלך כבר אחרי שתי הוזלות ותהיה עוד הוזלה בשנת 2021.

פורסם
שלא תתבאס, אני משלם 1450 בערך אגרה (אחרי הנחת מילואים) על רכב ששווה בשוק בערך 5.

"הנחת מילואים" ה50₪ האלו זה הבזיון הכי גדול שיש. כאילו אתה מקבל משהו, אבל זה די כלום.

פורסם

מסכים שזה לא מספיק, אבל תראה: מענקים על ימי מילואים ב 1/5 יש, מועדון בהצדעה זה לא רע, נותנים הנחה משמעותית מאוד בחידוש רשיון נהיגה אישי (שילמתי 10 ש"ח פעם אחרונה במקום אם אני זוכר נכון 400+ ללא ההנחה). לא אומר שאי אפשר לעשות עוד אבל גם אלה ברכות שפעם לא היו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...