Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב תקוע בחניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה שלי נסעה עם הרכב ולא שמה לב שהנוע דולקת ברכב ושירדתי לנסוע עם הרכב אין דלק לא מניע כול הנורות דולקות אבל לא מניע

עם אפשרי לקנות גלון של דלק בתחנת דלק או שזה לא חוקי

אם יש דרכים אחרות אשמח לעזרה

פורסם

ממלאים ג'ריקן או בקבוק פלסטיק 1.5 ליטר בבנזין ומתדלקים.

מהיכן אתם?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתה בא עם רכב לתדלוק עצמי, אומר פתח לי סכום, בא עם בקבוק גדול או כמה קטנים, שיהיה לך לפחות 5 ליטר, וממלא. לא מקפידים על זה, רק אם תבוא תגיד לו אני רוצה בבקבוק יגידו לך שאסור. למרות שבתחנות שאני מכיר, מוכרים גם בבקבוק, אומרים זה למכסחת דשא, לאופנוע, להצית רכב.

פורסם

נתקעתי לפני שנתיים עשר דקות הליכה מסיבוב מוצא...

לא רק שלא עשו לי בעיות/הקפידו על סוג המיכל, גם את הבקבוקים (שני גלונים של נוזל שמשות) המתדלק שטף בעצמו ונתן לי.

אגב- כשחזרתי לאוטו, חיכתה לידו ניידת של משטרת התנועה. השוטר אלתר לי משפך מבקבוק קולה שהביא מהניידת שלו וחתך עם סיכן קומנדו, שמשום מה היתה ברשותו (...) ואבטח אותי עם הניידת בזמן ששפכתי את תכולת הבקבוקים למיכל הדלק.

אגב2- מאזדה 3 נוסעת 70 קילומטר מהרגע שנדלקת הנורה ועד שהיא נעצרת :-)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אכן, ידידים הם הכתובת

יוצא לי לא מעט פעמים לצאת עם ג'ריקן 5 ליטר (תקני) לתדלוק רכבים תקועים

בתשלום עלות הדלק בלבד (ולא עלות הדלק של רכב המתנדב שבמקרים רבים נוסע קילומטרים לא מעטים..)

Untitled-1.jpg

פורסם
אתה לא מבין כמה זמן רציתי לדעת את זה, 70 קמ מישורי?
די מישורי, מהירות גבוהה, ללא פקקים.

רוב הדרך היתה על כביש שש, ממחלף באקה (שיש אחריו אגב תחנת דלק) לכוון ירושלים.

קצת לפני סיבוב מוצא, כשמתחילות העליות, הרכב התחיל לגמגם.

חווייה מפוקפקת, שנגרמה מטיפשות נטו.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

גם אותי ממש מעניין כמה ק"מ יש לי ברכבים אחרי שנדלקת נורת הדלק או אחרי הקורולה מכריזה שנשארו 0 ק"מ למיכל ריק.

אז אם מישהו בדק שברולט טרווארס או טויוטה קורולה - אשמח לדעת.

בנתיים התרומה שלי תהיה לינק לבדיקה של פורד F150 - הוא הצליח לנסוע 49 מיילים אחרי שהמחשב הרכב טען שנותרו 0 ק"מ,

דר"כ עד כה צפו בסרטון הזה 600 אלף אנשים , לפי הדיווחים שלו הוא כנראה קיבל כ 6,000 דולר על הסרטון הזה.

• תוכן חדש...