Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

לא מזמן פגעו לי ברכב וכדי לטפל בעניין פניתי לחברת הביטוח.

הם ביקשו ממני לקבל הצעת מחיר עבור התיקון ממוסך, ובנוסף שלחו אליי שמאי שלקח ממני צ'ק על אחוז מסוים מסכום התביעה.

לאחר כל זה, חזרתי אל המוסך וביקשתי שיבצעו עבורי את התיקון - כשהגעתי, הבחנתי שהמוסך גם יכול לטפל עבורי בתביעה וכו', ביקשתי שלא יעשו זאת כי הביטוח שלי כבר הגיש תביעה.

המוסך ביקש ממני עותק של דוח השמאי, נתנו לי רכב חלופי ואמרו לי שיצרו איתי קשר כשיסתיים הטיפול.

במהלך הזמן שהרכב היה בטיפול התקשרתי לשאול מה מצב הרכב וגם שוב רציתי רק להבהיר שלא לבצע שום פעולות הקשורות לביטוח כי הסוכן שלי כבר הגיש תביעה, ושאני אך ורק מעוניין לטפל ברכב.

עשיתי זאת כדי שלא יהיו אי הבנות כי הרגשתי שאנשי השירות במוסך לא ממש קשובים אליי.

לאחר כל זה, באותה השיחה, המוסך הכין אותי מראש ואמר שאצטרך להגיע עם שני צ'קים דחויים - אחד עבור השמאי שלהם והשני עבור התיקון.

מה שאני לא מצליח להבין זה איך המוסך הינו צד בתביעה, ולפי איזה הגיון אני צריך לשלם לשני שמאים.

אני באמת אשמח לקבל את דעתכם כי אני מרגיש שהמוסך הזה פועל בצורה לא מקצועית.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי AwesomeRoy123
פורסם

שכרת את שירותי המוסך לכן להם מגיע תשלום

לא שכרת את שירותי השמאי "שלהם" לכן לא מגיע לו תשלום.

לא ברור לי המשפט שלך "איך זה המוסך הינו צד בתביעה"?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

משהו חסר לי כאן. יש לי ניסיון בתיקון תאונה או שם בחיי. במקרה שלא מדובר בפיצוי גלובלי אין דבר כזה דו"ח שמאי לפני סיום התיקון. כדי להוציא דוח נורמלי בד"כ צריך לצלם לאחר הפירוק ולקבל אישור להחלפת חלקים נוספים (אם נדרשים) תוך כדי התהליך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למוסך אין שמאי, למוסך אסור להמליץ על שמאי, אין שום קשר בין שמאי למוסך.

אתה מזמין שמאי בעצמך, השמאי מטעמך מגיע למוסך עובד ביחד עם המוסך ובסוף מפיק דוח.

העבודה היחידה של השמאי היא להפיק דוח, זה עולה סביב 1000 שקל לדוח וזה התשלום היחד שהוא לוקח.

בסיום התיקון נהוג לשאיר במוסך את שני הצ'קים הדחויים, אחד למוסך והשני לטרחת שמאי אך ורק מטעמי הנוחות.

ורק אז מכינים תביעה.

עד כאן נראה שמוסך שלך התנהל באופן תקין לחלוטין.

אתה צריך להבין מי זה ה"שמאי" ששלחו אליך לקחת צ'ק על "אחוז מסויים מסכום התביעה".

אני לא מבין את ההגיון שלך, פגעו לך ברכב, אתה זה שאמור לקבל את הפיצוי ותיקון על הרכב, לא הפוך.

על מה הצ'ק שהבאת לו?

פורסם

זה צ'ק תמורת התיקון וצ'ק תמורת השמאות, שאמורים להגבות בועד 60-90 יום, אחרי שחברת הביטוח במקרה זה - של הפוגע) תשלם לבעל רכב.

פות"ש - אם עדיין לא עשית זאת, תדרש להגיש לביטוח של הפוגע אישור מבחרת הביטוח שלך על כך שלא תבעת אותה וכן צ'ק מבוטל כהוכחה לבעלות על חשבון הבנק שיזוכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שכרת את שירותי המוסך לכן להם מגיע תשלום

לא שכרת את שירותי השמאי "שלהם" לכן לא מגיע לו תשלום.

לא ברור לי המשפט שלך "איך זה המוסך הינו צד בתביעה"?

התכוונתי שמבחינתי להביא שמאי וכל זה אלו הליכים שקשורים לביטוח ולתביעה עצמה.

אל המוסך הגעתי אך ורק כדי לתקן את הרכב ולקבל חשבונית בסוף הטיפול - בהוראת הביטוח שלי.

בגלל זה לא הבנתי איך המוסך בגלל מדבר איתי על צ'ק לשמאי כשאני ביקשתי באופן מפורש רק לתקן, לא יותר מזה.

פורסם

יש פה כמה תגובות שבדיעבד אני מסכים איתן לחלוטין, אני חושב שהשמאי הראשון שהגיע אליי דרך סוכן הביטוח שלי לא היה אמור ליצור דוח לפני שהלכתי לתקן את הרכב, שלו הבאתי צ'ק על סך של 10 אחוז מגובה התביעה.

אני באמת לא מנוסה מספיק כדי להבין איך תהליך תקין אמור להתבצע.

בכל מקרה, הלכתי למוסך, ביקשתי לקבל הבהרה ללמה בדיוק אני צריך לתת צ'ק לשמאי מטעמם כשביקשתי מהם באופן מפורש רק לתקן את הרכב.

לא הייתי מעוניין בשום שירות מעבר לזה והם ידעו על כך מהרגע הראשון.

בסוף הם הסכימו שנעשתה טעות, וקיבלו צ'ק דחוי רק על עלות התיקון.

פורסם

ובא שלום על ישראל ושלומית על ישראלה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...