Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדל בין השניים: USB - USBC ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירחמיאל, לא קראת את ההודעה שלי. המכשיר והמטען עורכים מו"מ ונקבע המתח הנכון. אם יש שקע כתום ושקע טורקיז הרי שהכתום הוא QC והטורקיז "רגיל". אם יש יותר מכתום אחד הרי שכל הנתונים הם QC.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דרך אגב - יש לי כבלים של שיומי גם מיקרו וגם type C. כמובן שהקצה השני הוא type A סטנדרטי, אני חושב, אבל לא בטוח, שתומך ב-USB 3 (שנכנס לאותו פתח כמו 1 ו-2, אבל יש לו תכונות חשמליות יותר מתקדמות).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממליץ גם על הכבלים של Tronsmart ו BlitzWolf.

בעבר נמכרו גם כבלים דו־צדדיים בתקן micro. אבל הם לא זמינים יותר.

באתר glouds יש סקירות של כבלים ומטענים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מצטרף להמלצה על טרונסמארט. יש לי כמה מטענים משלהם בבית (1-2 יציאות, כולל QC) ובמכוניות - עם 4 יציאות (אחת מהן QC).

פורסם

נו טוב אם כבר מדברים על המטענים והכבלים

Power Banks יש לי Xiaomi של 20000mAh עם 2 יציאות שתומכות QC3 (כזה) וגם 10000mAh שלהם (כזה)

ברכב יש לי מטען Anker עם 2 יציאות QC3

בבית יש לי מטען מרכזי Anker עם 5 יציאות, 2 מהן QC3, ובנוסף יש לי מטענים נוספים שבכולם יש QC3 (יש כאלה של 3 יציאות כמו זה ויש של יציאה אחת כמו זה - כמובן שהדגמים עצמם מתחלפים באיביי במהירות אז זה לא בדיוק המוצרים שיש לי, אבל דומים)

כבלים יש לי מקוריים שהגיעו עם טלפונים של LG, ובנוסף כבלים של Anker, גם Micro USB וגם Type C שלהם.

דיי יקרים בארץ ה-Type C, באמאזון אפשר למצוא 2 כבלים בסביבות 10-12 דולר לא כולל המשלוח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איך זה יכול להיות, שכל הספקים שצויינו והומלצו כאן - לאף אחד מהם אין למכירה בעלי ואיביי את ה- USB הרגיל? כווווולם רק בגרסת C.

אני עושה משהו לא נכון?

פורסם

מה ז"א אין את ה-USB הרגיל?

ל-S8 אתה צריך כבל שצד אחד שלו הוא USB מסוג A:

75px-USB_3.0_Type-A_receptacle_blue.svg.png

והצד השני USB מסוג C:

256px-USB_Type-C_Receptacle_Pinout.svg.png

לא מצאת כאלה? כמו זה למשל

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חברים, אין טעם לדבר על quickcharge בכל הנוגע לדגמי סאמסונג בישראל, יש לנו את מכשירי ה EMEA, שתמיד מגיעים עם exynos של סאמסונג עצמם.

הטעינה המהירה בהם די מעאפנה, ולא תואמת לתקן QC של קוואלקום.

פורסם

ל-S8 אתה צריך

פות"ש ציין שהוא מחפש כבל לS6, לכן הוא צריך כבל מיקרו usb.

כלומר כזה

https://www.ebay.com/itm/Anker-Powerline-Micro-USB-Premium-Durable-Cable-Double-Braided-Nylon-for-samsun/254253980013?hash=item3b32b7d96d:m:mVsYcdrtdQbZg4gzh2zc4qw

איך זה יכול להיות, שכל הספקים שצויינו והומלצו כאן - לאף אחד מהם אין למכירה בעלי ואיביי את ה- USB הרגיל? כווווולם רק בגרסת C.

אני עושה משהו לא נכון?

חפש כבל micro usb, אני משוכנע שלכל הספקים יש כזה בהיצע

יום טוב גם לך

פורסם
חברים, אין טעם לדבר על quickcharge בכל הנוגע לדגמי סאמסונג בישראל, יש לנו את מכשירי ה EMEA, שתמיד מגיעים עם exynos של סאמסונג עצמם.

הטעינה המהירה בהם די מעאפנה, ולא תואמת לתקן QC של קוואלקום.

גם מכשירי ה-F/DS שנמכרים בארץ (F ביבוא רשמי ומקביל, DS רק מקביל) למרות שהם SoC של Exynos תומכים בטעינה מהירה ואפילו תואמים ל-QC.

נבדק על S8, S8+ ו-S9 עם מטען QC 2 וגם מטען QC 3.

פות"ש ציין שהוא מחפש כבל לS6, לכן הוא צריך כבל מיקרו usb.

כלומר כזה

https://www.ebay.com/itm/Anker-Powerline-Micro-USB-Premium-Durable-Cable-Double-Braided-Nylon-for-samsun/254253980013?hash=item3b32b7d96d:m:mVsYcdrtdQbZg4gzh2zc4qw

חפש כבל micro usb, אני משוכנע שלכל הספקים יש כזה בהיצע

למעלה הוא כתב גם וגם לא?

אמש נכנסתי אל איביי להזמין כבלים למטעני נייד (סמסונג גלקסי, מדגם 6 ועד 8, סידרה S).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ולא לקנות כבלים זולים..בסופו של דבר תחליף אותם די מהר.

אני קונה רק דיוני, Aukey ושאר יצרנים מוכרים, לא no name בשקל שיכולים אפילו להרוס מכשיר.

יש מוכר באיביי, yourcharger קוראים לו.

אני קונה רק אצלו, הם עבים ושורדים ימבה וגם מטעינים מהר! (אבל עולים 20 ש"ח)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...