Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה! רק צחקתי בעניין הג'יפ והאמר! הלוואי ולא היו תאונות בכלל, לא כאן באזרחות ולא בצבא.

עצם ההודעה שלי הייתה השאלה של מה קורה לג'יפים אזרחיים בשירות צבאי? מה הנוהל?

עניין מספיק מרתיע בשביל לגרום למי שרוצה לקנות ג'יפ בישראל שאמור להתגייס פעמיים או יותר?

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עניין מספיק מרתיע בשביל לגרום למי שרוצה לקנות ג'יפ בישראל שאמור להתגייס פעמיים או יותר?

אז קונים דייהו קוראנדו.

ג'יפ כזה מכוער אף צבא לא ירצה לגייס.:lol:

da2000kr01.jpg

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אם כבר מדברים על רכבים צבאיים, אם אפשר אני רוצה לנצל את המעמד הזה לשאלה לאחינו עם הג'יפים:

איך זה הולך כשהג'יפ עושה מילואים? הבנתי שיש סוגי ג'יפים שהצבא מגייס כל שנה באופן קבוע לשרות צבאי, כמו שהבנתי קורעים את האמא של המכוניות בצבא. איך אתם ישנים בלילה? מה ההתנהלות של הנוהל הזה?

I love you too Hummer

הג'יפים לא עושים מילואים. במקרה של מלחמה או הפעלה של תקנות חירום מותר לצבא לקחת ג'יפ אזרחי לשימוש צבאי, ולא כל שנה.

הסבירות שיופעלו תקנות לשעת חירום בקרוב היא בלתי סבירה ולכן בעלי הג'יפים יכולים לישון בשקט בלילה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
בתור נהג נגמ"ש לשעבר (כמה זין אני אוכל מזה במילואים....) בגדוד MLRS יצא לי לראות לא מעט תאונות...

למשל, שני נגמ"שים - כמעט אין נזק לכלים, אנשי הצוות נחבלו קלות, אחד עם סדק בצוואר.

אושקוש שהתהפך בכביש מהיר (הנהג פנה מהר מדי)- רק הגלגל ספייר שנמצא מאחורי הקבינה בעמידה הציל את השניים שהיו שם.

נגמ"ש וג'פס - מהג'פס לא נשאר הרבה.

פומה והאמר, מההאמר לא נשאר הרבה.

.

ראיתה ת'תאונה של הפומ"ה האמר ?ראיתי רק תמונות ,ובתור מוהנדס שנוהג (אז בסדיר )על האמר בין פומות די נבהלתי....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מצטער על הבורות, אבל מה זה פומה? (תמונה תעזור)

ואם מישהו יוכל לפרסם את התמונות מהתאונה עם הפומה וההאמר זה יהיה מעולה..

ד"א :)

http://www.wreckedexotics.com/hummer/

http://www.wreckedexotics.com/h2/

קצת מצחיק לראות תמונות של רכב שנהרס על ידי האמר שעלה עליו, בתמונות של האמרים הרוסים :)

-----------------

לאחר שיטוט קטן באתר מצאתי את הדבר הבא:

http://www.wreckedexotics.com/maybach/maybach_20040420_001.shtml

Description:

We normally wouldn't post photos with such minor damage, but considering this is the first wreck of a Maybach, we couldn't resist. For those who don't know, this is a $350,000 car. The damage is located at the very front-left of the vehicle. This was one of 3 Mercedes that were wrecked at a show where prospective owners got to test drive expensive vehicles.

Kfar-Saba, Israel

כאבוד! :twisted:

פורסם

לא מגייסים יותר ג'יפים לצה"ל, רק טנדרים.

הג'יפים שגוייסו עד היום לאט לאט נגרעים מהרשומות בתקווה שעוד כ- 5 חודשים לא יהיה אפילו ג'יפ אחד ברישומי צה"ל.

פורסם

פו"מה-פורץ מכשולים הנדסי

זה נגמ"ש כזה של חיל ההנדסה שאפשר לחבר אליו כף, מגרפה ושאר השטויות......

הסבר מויקופדיה:

נגמ"ש הפומ"ה (ראשי תיבות של "פורץ מכשולים הנדסי"), הוא טנק צנטוריון חסר צריח שהוסב במיוחד לצורכי חיל ההנדסה.

בצה"ל הפומה משמש את גדודי חיל ההנדסה בכל הקשור למיקוש, פריצה, הבקעה, צליחה ופעילויות נוספות. הפומה חמוש בשלושה מקלעי מאג ובמאג רפאל, המופעל בשליטה מרחוק מתוך גוף הנגמ"ש. המיגון של הפומ"ה כבד במיוחד ולעיתים הוא משמש חיילי יחידות מיוחדות לכניסה ללב שטח עוין.

על הפומ"ה ניתן להתקין אמצעים שונים כגון כפות דחפור, אמצעים נגד מוקשים כגון מגוב או נוכרי ומערכת "Carpet" לפריצת שדות מוקשים. כמו כן, ניתן לדגם את הכלי בתא לוחמים עילי (כמו בנגמחון) או במנוף טלסקופי (יצירת רכב חילוץ לטנקים).

יש לי על המחשב תמונה אבל אני לא מוצא את האתר של האיכסון.......אם משהו יתן לי את הכתובת בבקשה שתהיה לי גם להבא..........

ועכשיו שאלה שלי!

מה זה לעזאל אביר? שימו תמונה....

פורסם

אני לא חושב שכדי לפרט מידע שכזה מעל דפי הפורום הזה. מה עם קצת בטחון-שדה אנשים! אולי זה יראה לכם טיפשי, אבל איזה אחד מבני דודינו בני ישמעאל בן אברהם, יכול להתעניין מאוד במידע שרשום פה, וחבל לתת לו אותון ככה, עד כמה שזה נשמע בנאלי.

אני חושב שכדאי לסגור את השרשור הזה!!

*** ההודעה נערכה - כינויים גזעניים לבני האומה הערבית לא בבית ספרנו ***

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם
אני לא חושב שכדי לפרט מידע שכזה מעל דפי הפורום הזה. מה עם קצת בטחון-שדה אנשים! אולי זה יראה לכם טיפשי, אבל איזה ערבוש יכול להתעניין מאוד במידע שרשום פה, וחבל לתת לו אותון ככה, עד כמה שזה נשמע בנאלי.

אני חושב שכדאי לסגור את השרשור הזה!!

כל המידע שפורסם לקוח מהאינטרנט...מוויקפדיה.

כך שכל אחד יכול למצוא את המידע בלי בעיות.

פורסם

וכהמשך לאישפוז - כל מה שרציתם לדעת על כלי רכב צבאיים, היישר מאתר חיל חימוש.

שימו לב לג'יפ מרצדס ולטכנולוגיה העיקרית שלו: "חוזק חומרים":roll::. כנראה שבגרסה הצבאית שלו הוא לא בא עם חלונות חשמל..

אגב, לפני כל השאלות: הסיכויי שיצא לכם לנהוג על אחד כזה הוא אפסי.

פורסם

סתם לתת נקודת ציון קטנה......לא מדובר בהאמר ממוגן, מדובר באמר סיור קל! דאבל קאבינה סגור...

האמר ממוגן הוא לא עם דלת איקס, וגם החלון שלו משולשי קטן, למרות שיש ממוגנים חדשים עם חלון גדול יותר שגם נפתח אבל עדיין לא מדובר בהאמר הזה בכל מקרה....

פורסם
סתם לתת נקודת ציון קטנה......לא מדובר בהאמר ממוגן, מדובר באמר סיור קל! דאבל קאבינה סגור...

האמר ממוגן הוא לא עם דלת איקס, וגם החלון שלו משולשי קטן, למרות שיש ממוגנים חדשים עם חלון גדול יותר שגם נפתח אבל עדיין לא מדובר בהאמר הזה בכל מקרה....

אתה פשוט צודק .אני לא יודע איך לא שמתי לב לזה....זה בהחלט לא האמר ממוגן .

אבל זה גם לא האמר סיור ,האמר סיור זה האמר פתוח לגמרי (וגם זה מתחלק לשני סוגים שלא נפרט כאן)

האמר בתמונה הוא פשוט האמר קל .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתה מדבר על האמר סיור כמו של ה5 ?

זה גם האמר סיור זה מה שמקבלים היום לסייר איתו בכל איוש באיזורים שלא דורשים מיגון....

• תוכן חדש...