Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קרה לי מקרה מוזר, אשמח לשמוע את דעתכם האם אני סתם פרנואיד או כדי באמת לחשוש.

אני לא רוצה לפרט יותר מידי איזו עיר, איזה רכב וכו'.(רכב מאוד נפוץ בישראל באזור ה100K)

אבל המקרה הוא שמישהו "עקב" אחרי לחניה, התחיל לבלבל לי את המוח על הרכב, שאל אם אני מוכר אותו כי יש לו חבר שמחפש לקנות, שאל אותי כמה הוא עלה ועוד שאלות מוזרות.

אחר כך הסתכלתי במצלמה של הרכב וראיתי שהוא כבר הסתכל על הרכב 3 דקות לפני שאני בכלל הגעתי אליו.

זה מאוד סביר שהוא מתכננן לגנוב את הרכב לא?

בדקתי עם איתרון והכל תקין מבחינת המכשיר מעקב.

הרכב הוא עם התנעה ללא מפתח, מה הסיכוי שהיה לו את המכשיר שקורא את המפתח?

פורסם

לא נשמע לי חשוד בכלל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נשמע דבר רגיל לגמרי, קרה לי לא פעם. אפילו פעם או פעמיים עצרו אותי בכביש וביקשו פרטים על הרכב.

אני בעצמי כשהולך ברגל לפעמים עוצר ליד רכב מעניין ומסתכל עליו במשך דקה או שתיים.

בכל אופן שמור את הצילומים במקום בטוח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בכלל לא ציני

מישהו ראה את הרכב שלך, עשה סיבוב, התלהב, התחיל לשאול שאלות. יכול להיום סתם חפרן משועמם, אולי קו-קו, ויכול להיות שבאמת מחפש רכב מהסוג הזה לעצמו/ לחבר שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חבר סיפר שלפני כמה זמן מישהו עקב אחרי הרכב שלו עד שהוא נכנס לתחנת דלק וצפה בו.

אחרי שהחבר הלך לקיוסק הבן אדם ניגש לרכב ובדק אותו, הסתכל פנימה וכו'.

אחרי שהחבר חזר לרכב הבן אדם ניגש אליו ואמר שרוצה לקנות את הרכב אם הוא מוכר אותו ומוכן לשלם מחירון עליו באותו הרגע.

על הרכב לא היה שלט או פורסם בשום מקום שהוא למכירה.

החבר הסכים ובאותו יום הם הלכו לעשות בדיקה והעברת בעלות על הרכב.

אחרי שהם שוחחו מעט מסתבר שהבן אדם מחפש את הדגם הספציפי הזה של הרכב כבר מלא זמן והוא נדיר למצוא במצב שמור אז

כשהוא ראה את הרכב נוסע בכביש הוא החליט לנסות ולבדוק אם אפשר לקנות אותו.

ואגב, בשביל רכב שעולה בסהכ 100K ומאד נפוץ לא שווה את הסיכון לגשת לבעלים של הרכב ולשאול אותו שאלות ולדבר איתו.

במיוחד כזה שיש לו מצלמות באזור.

פורסם
ציני נכון?

מעכשיו תתחיל לישון ברכב כל לילה. זו ציניות.

מעשית, אם גנבים ירצו דווקא את הרכב הזה, לא הרבה יוכל לעצור אותם. גם לא איתוראן. ועם כמות הנזק שתיגרם בגניבה כבר עדיף יהיה שיקחו את הרכב.

שמור את הצילומים כמו שרשמו לך.

לפני הרבה שנים היתה לי מזדה 323. עצר אותי מישהו ליד סניף הדואר שהלכתי אליו והכריח אותי לשמור את מספר הטלפון שלו ולהתקשר אליו כשארצה למכור. אח"כ הוא נכנס לסניף והמשיך לאכול לי את הראש על המכירה. התעצבנתי עליו והוא הלך. כשיצאתי מצאתי פתק שהוא שם על המגב עם מספר הטלפון שלו.

יש אנשים נודניקים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר פעמיים הושארו לי פתקים על הרכב עם מספר טלפון למקרה שאני מעוניין למכור.

היה לי מקרה נוסף של מישהו עם אלפא מיטו שנסע אחרי חצי דרך מירושלים לבית, הנוסע לצידו ניסה לסמן משהו עם הדיים עד שבסוף עצרנו יחד ברמזור והוא שאל אם אני מעוניין למכור וביקש שאעצור אחרי הצומת כי יש על מה לדבר.

יש אנשים שמחפשים רכבים ספציפיים.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
מעכשיו תתחיל לישון ברכב כל לילה. זו ציניות.

אתה לא צריך ללמד אותו מה זה ציניות....

לא חסר אנשים שכותבים תגובה שאפשר לפרש אותה לציניות או לא בגלל שדרך האינטרנט אי אפשר לשמוע את צורת הדיבור ושפת גוף.

ואז הם עוד מצפים שתבין שהם היו ציניים...

פורסם

אני ממש בספק שגנב יבוא במגע עם בעל הרכב בצורה כזאת.

אם היה רוצה להתקרב עם משדר למפתחות שלך הוא היה יכול פשוט ״להתחפש״ לעובר אורח וללכת לידך בזמן שהשותף שלו יהיה ליד האוטו שלך.

אתה יודע כמה נשים מדברות איתי ואני חי בסרט שהן מתחילות איתי[emoji846]?!

• תוכן חדש...