Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת רקע כללי (מאוד): ביום רביעי בבוקר לקחנו את המיצובישי לאנסר איבו מהסוכנות של מיצובישי בת"א.

האיבו האדומה עמדה בחניון, היא נראתה די תשושה מבחוץ, על אף היותה נטולת מכות, היה אפשר לראות שהיא עברה לא מעט.

כשנכנסים אליה רק חדי עין היו מבדילים בינה לבין הלאנסר הרגילה, ברמת הגימור הבסיסית ביותר.היא נראית אפורה למדי, עם מזגן בסיסי מאוד והרבה מאוד פלסטיק. רק מושבי ריקארו, הגה מומו, ידית הילוכים עם קצה אלומיניום שחוק, ודוושות מצופות אלומיניום, גם הן שחוקות, רמזו על טבעה האמיתי של המפלצת.

המפתח נכנס לחור ומתניעים, עדיין אין הרבה דרמה, האוטו לא רועש בכלל ואפילו נותן הרגשה של רוגע. רק רעדיות קטנות ודי חדות כאילו מבקשות ממך להתחיל לנסוע כבר. האיבו היא היפראקטיבית, לא נוח לה לעמוד במקום.

ואז מתחילים לזוז. הקשיחות של המתלים של האיבו מתגלה כדבר לא נעים במהירויות איטיות. היא עוד עדות לכך שהמכונית שונאת מהירויות איטיות. יוצאים מהחניון בנינוחות ופונים שמאלה, ואז עוד פעם שמאלה. נחשף בפנינו כביש רחב ופתוח. "טוב שנלחץ?" "טוב, נלחץ". בשנייה הראשונה זו רק שריקה שמעידה שהטורבו מתחיל להיכנס לפעולה, ואז מוזיקה מהמנוע כמו שלא שמעתי מאף מכונית שנסעתי בחיי (ונסעתי).

בלי שום התראה מוקדמת הראש נזרק לאחור, והתחושה היא מבעיתה וחלומית. ככל שהמהירות עלתה החיוך שלי התרחב, והוא לווה באמירות כמו "ג'יזס קרייסט זה מהיר" ו"יא אללה!" ו"ווווואאאווווו".

המהירות וההאצה, לעומת זאת, הם לא החלקים הכי טובים באיבו. זאת המכונית היחידה בעולם שלא צריכה בלמים. היא מבטלת לחלוטין את חוקי ניוטון, היא לא מרגישה סיבובים. נכנסים לסיבוב ב-160 ונשארים ב-160. מדהים. האיבו נותנת הרגשה של נהיגה במשחק פלייסטיישן, בעיקר בגלל החדות המדהימה של ההגה והעובדה שניתן לסובב אותו פחות מפעמיים מנעילה לנעילה.

על אף זאת, באיבו הספציפית הזו היו מספר בעיות. הראשונה מביניהן היא בקלאץ' (הקראמי). בכל תחילת נסיעה ובהעברה מראשון לשני המכונית הייתה קופצת ורועדת וזה היה מאוד מעצבן. זה השתפר אחרי שחיקת הקלאץ' על ידי אגרסיביות יתר, אבל זה אף פעם לא התסדר באמת.

עוד דבר שלדעתי הוא חיסרון הוא הרדיו דיסק. הוא מצועצע מידי ומחליף צבעים ומכין קפה וכו'. הוא מחובר גם לסאבוופר ענק בבגאז' שלדעתי מוסיף למכונית משקל שהיא מאוד הייתה רוצה להוריד. וכל זה בה כסטוק.

בעיה אחת אחרונה היא התדמית של האיבו. היא מושכת אליה ערסים שחושבים שהיא לאנסר רגילה עם טמבון חדש. הם תמיד ירצו "לשים נגדה רייס" עם העונדה שלהם, והם לא מתכוונים לוותר עד שהם יעברו אותה. וזה פשוט מסוכן. (מקרה אחד היה עם סובארו די.אל. שבעליה ניסה הכל כדי להאיץ יותר מהר ממנו ברמזור. הוא לא הצליח. ברמזור הבא הוא שאל משהו בסיגנון "כמה השקעת אחי?... סוגרת סקאלה גבר?" וכו').

זהו. חוץ משני הדברים האלה האיבו הייתה די מושלמת. ולכל אלה שמתלוננים על כך שהיא עולה 280 אלף שקלים, אני רוצה להגיד שינסו קודם לנהוג בה, ואז יבינו שהם מקבלים את הביצועים של ב.מ.וו אמ5 (וייתכן שאף יותר טובים) בשליש מחיר ובלי מחזיקי כוסות. פשוט תענוג. עד כמה שידוע לי מדובר במכונית הנהג האולטימטיבית.

no bumber1.JPG

no number 2.JPG

no number 3.JPG

Copy of PICT0004.JPG

Copy of PICT0009.JPG

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סביר להניח שהיית מקבל את אותו רושם גם מאימפרזה טורבו,בייחוד מה STI,אך גם מהפרודרייב.התאוצות שלהן באמת מדהימות,בסדר גודל של מכוניות אקזוטיות מהעבר הלא רחוק.ברור שמהתנהגות הכביש יותר קשה להתרשם מנהיגת מבחן קצרה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
סביר להניח שהיית מקבל את אותו רושם גם מאימפרזה טורבו,בייחוד מה STI,אך גם מהפרודרייב.התאוצות שלהן באמת מדהימות,בסדר גודל של מכוניות אקזוטיות מהעבר הלא רחוק.ברור שמהתנהגות הכביש יותר קשה להתרשם מנהיגת מבחן קצרה.

לא הבנתי. למה קשה להתרשם מהתנהגות כביש מנהיגת מבחן "קצרה"? (יומיים וחצי בכל זאת...)

פורסם

לא שמתי לב שהוא היה אצלך יומיים וחצי...ב 500-600 ק"מ אפשר בהחלט להיתרשם מהאוטו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אם אני לא טועה, אין לך רישיון נכון?

אם זה באמת כך אז כל ההתרשמות הזאת לא ממש שווה הרבה...

גם אני חשבתי שמונית סקודה אוקטביה זה מטוס לפני שהתחלתי לנהוג... אחרי שהתחלתי הבנתי שזאת עגלה עם נהגים מפגרים שפשוט מצמידים את הדוושה לרצפה...

בקצרה, כדי להתרשם ממכונית כהלכה צריך לנהוג בה די הרבה, וגם לנהוג בהרבה רכבים אחרים כדי שיהיה בסיס להשוואה...

פורסם
אם זה באמת כך אז כל ההתרשמות הזאת לא ממש שווה הרבה...

גם אני חשבתי שמונית סקודה אוקטביה זה מטוס לפני שהתחלתי לנהוג... אחרי שהתחלתי הבנתי שזאת עגלה עם נהגים מפגרים שפשוט מצמידים את הדוושה לרצפה...

בקצרה, כדי להתרשם ממכונית כהלכה צריך לנהוג בה די הרבה, וגם לנהוג בהרבה רכבים אחרים כדי שיהיה בסיס להשוואה...

אתה רומז שהאיוו עגלה?

שמע באמת לא נראה לי שיש לו רישיון כי הוא אמר את זה פעם אחת אבל לא יודע איך הוא (או אבא שלו או דוד שלו) משיגים מכוניות אקזוטיות להתרשמות שרובנו יכולים לחלום.

אז נראה שפרופורציות יש לו.

פורסם

יש לי רישיון. אתה יכול לחפש הודעות קודמות שלי שיעידו על כך. ותאמינו לי כשאני אומר שאני יודע איך המכונית הזו מתנהגת. ול-gadik. על מה אתה מבסס בדיוק את האמירה מלאת הביטחון הזו? אתה נסעת באיבו או במכוניות אחרות חזקות כמותה או יותר שאתה יודע איך זה? איך ייתכן שאתה מרגיש שסקודה אוקטביה היא טיל אם נסעת לפני זה במכוניות כמו האיבו?

פורסם

XENON וחרדלמן, אני רואה שהבנה זה לא הצד החזק שלכם אך לא נורא, גם זה קורה בחיים...

ראשית לא טענתי שום כלום לגבי כל מכונית חוץ מהסקודה, רק הדגשתי את ההבדל העצום (כן, עצום) בין לנסוע במכונית לבין לנהוג בה...

ושנית, לגבי האמרה שלי, לא הבנתי על איזה אמרה בדיוק אתה מדבר...

פורסם

יש לי רישיון. אתה יכול לחפש הודעות קודמות שלי שיעידו על כך. ותאמינו לי כשאני אומר שאני יודע איך המכונית הזו מתנהגת. ול-gadik. על מה אתה מבסס בדיוק את האמירה מלאת הביטחון הזו? אתה נסעת באיבו או במכוניות אחרות חזקות כמותה או יותר שאתה יודע איך זה? איך ייתכן שאתה מרגיש שסקודה אוקטביה היא טיל אם נסעת לפני זה במכוניות כמו האיבו?

אתה עדיין בתק' המלווה :oops:

יש לך עוד זמן עד שתרכוש ידע וניסיון בכדיי לדעת ולהעביר ביקורת על רכבים כמו האיוו ...

זה שישבת בכמה מכוניות אקזוטיות לא מקנה לך שום ידע הלאה.

ושלא תחשוב שאני בא לרדת עליך או לצאת גבר, אני סך הכל עם שנה רישיון על הכביש,

ונהגתי במכוניות בכל המינים וכל הגדלים מהספקים של 60 כח סוס ועד 450 אם לא יותר :wink:

ועם כל זה, אין לי עדיין את הניסיון להעביר ביקורות נכונות ו"טובות" לגבי מכוניות משלל הסוגים , אז קח בקלילות

ולא באתי במטרה לרדת עליך :)

אהה ודבר אחרון , יש הבדלים בין ה M5 לאיבו , איך שילבת את שתיהן , אין לי מושג ...

אם הM5 הייתה בנויה כמו היפאנית עם כל חלקי הפלסטיקה ובלי כל המערכות לבקרת יציבות אחיזה ובלה בלה בלה...

היא הייתה משאירה רכבת גם ל FQ400

אבל זה רק אני אמרתי :twisted:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...