Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא מבין את ההתנפלות על MustardMan32. תקראו שוב את מה שהוא כתב: קצת על הביצועים, קצת על היכולת של המכונית בפניות, קצת על הקלאץ' וקצת על הרדיו-דיסק. בלי שום יומרה לנתח לעומק את המכונית או להיות יותר מקצועי מרוני אהרנוביץ' או להראות שהוא יודע משהו שאחרים לא יודעים. הוא נהג במכונית, הוא נהנה ממנה, הוא סיפר על ההתרשמות שלו, סבבה. אם היו לו 10 שנות נסיון בנהיגה אני בטוח שהוא היה יכול לכתוב משהו הרבה יותר מעניין. אבל מה שהוא כתב סביר לגמרי למישהו שנוהג רק כמה חודשים, ולא היתה פה לדעתי הגזמה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני ממש לא מבין את ההתנפלות על MustardMan32. תקראו שוב את מה שהוא כתב: קצת על הביצועים, קצת על היכולת של המכונית בפניות, קצת על הקלאץ' וקצת על הרדיו-דיסק. בלי שום יומרה לנתח לעומק את המכונית או להיות יותר מקצועי מרוני אהרנוביץ' או להראות שהוא יודע משהו שאחרים לא יודעים. הוא נהג במכונית, הוא נהנה ממנה, הוא סיפר על ההתרשמות שלו, סבבה. אם היו לו 10 שנות נסיון בנהיגה אני בטוח שהוא היה יכול לכתוב משהו הרבה יותר מעניין. אבל מה שהוא כתב סביר לגמרי למישהו שנוהג רק כמה חודשים, ולא היתה פה לדעתי הגזמה.

החוות דעת , באה מאביו,או דוד או לא יודע מה, שיש להם מספיק וותק ברישיון.

לא ממנו :)

אולי אתה לא קראת מספיק את כל האשכול בשביל להבין...

והוא לא נוהג כמה חודשים... הוא עוד בחיתולים (מלווה), בלי להעליב חס וחלילה !

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
למען האמת הכל נשמע די מצוץ לכן ההתנפלות

טוב אז כנראה שאנשים לא רוצים לשמוע כל כך את מה שאמרתי ואמר חברי מתן כבר בערך 5-6 פעמים ואני לא מתכוון לומר את זה עוד פעם. אתה תתאמצו ותקראו את זה שוב. זה לא מצוץ ואם אתם לא מאמינים זו בעיה שלכם.

וד"א תודה Luffield

טורבובוי אני באמת חושב שכדאי לך ללכת לבקש נסיעת מבחן בת יומיים וחצי על האיבו. למה לא? מה יש לך להפסיד? כי הרי אם נתנו לי מן הסתם יתנו גם לך, לא? לך על זה.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

שני דברים לא מובנים לי:

א)איך לעזאזל אפשר להשוות בין איבו ל-M5 (עזבו את המחיר בצד עכשיו)??:?:shock:

זה שני עולמות אחרים לגמרי....חוץ מזה ששניהם מהירות מאוד, ממש לא ניתן להשוות בינהם!!!

ב)לאיש החרדל- אתה יכול להגיד לנו מה הפרוצדורה לקבלת איבו ליומיים???

(מיאל זה שאתה בתקופת מלווה, אז אני מניח שאבא שלך נהג... אבל יומיים??)

אמיר.

פורסם
החוות דעת , באה מאביו,או דוד או לא יודע מה, שיש להם מספיק וותק ברישיון.

לא ממנו :)

אולי אתה לא קראת מספיק את כל האשכול בשביל להבין...

והוא לא נוהג כמה חודשים... הוא עוד בחיתולים (מלווה), בלי להעליב חס וחלילה !

לא כל חוות הדעת באה מהאב או הדוד או מהאני לא יודע מה שלי. חלקה גם שלי. אבל שזה לא יטעה אותכם. החלקים החשובים באו מהמקום הנכון.

עכשיו אתם יכולים בבקשה לעזוב את הוויכוח הדבילי הזה? זה לא מצוץ מהאצבע. אפשר בבקשה לעבור לדיונים יותר מהותיים?

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

טוב, מכיוון שהת'רד הזה כבר מגיע לפסים מיותרים לחלוטין של האשמות, העלבות, וחוסר אמונה (והודעות בנות משפט אחד של sti05 שנמחקו כולן), אני נועל אותו. מטרת הת'רד הייתה לשתף אתכם בהתרשמות של איש החרדל מהאוטו, ללא שום יומרות של נהיגה על המגבלות במשך שעות מצידו. סתם התרשמות קלילה מרכב די מיוחד. אין שום סיבה לתקוף אותו ולגרום לכך שהוא יצטרך להגן על עצמו, זה סתמי.

אם למישהו יש סיבה באמת טובה לפתיחת הת'רד הזה מחדש, הוא מוזמן לשלוח לי ה"פ.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...