Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמות הראב-4 שנמכרו בהתחשב בזה שהדגם חדש לגמרי ובמחיר שלו הזוי משהו.

מצד שני פה זה ישראל ומדובר הטויוטה אז אני לא יודע למה אני מתפלא...

Sent from my iPhone using Tapatalk

יכול להיות שזה כולל מלאי של הראב4 הישן?

גם מכרו 538 לנד קרוזר, מגניב שהגיעו 2 קונה חשמליים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין אותי כמה הקובץ הזה מדויק.

על פי איגוד יבואני הרכב, הנתונים קצת שונים. יש פערים תהומיים בין 2 הקבצים. למשל במוו, מרצדס, ועוד.

83081554366060.pdf

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לפי מה שאתה מתאר, ומה שכתבו פה על הכתבה בוויינט, כנראה שאחד הקבצים האלה כולל נתוני יבוא אישי ורישוי באופן כללי, ואחד כולל רק נתוני מסירות של היבואנים הרשמיים.

הייבריד משעמם אותי, החירשיות והחוסר תחושה מעלים לי פיהוקים.

כמו כן הפיצ'רים המעצבנים שמגיעים איתם כמו דימום ברמזור, הנעה בכפתור, מסכים ענקים, ציפצופים חופרים ברוורס ולרוב גם בלי גלגל ספייר.

מניסיון, ההבדל היחיד בין רכב בנזין/דיזל לבין היברידי/פלאג-אין/חשמלי חדשים שיכול להיחשב לחסרון, וגם זה רק אצל דפוקים במוח כמונו, זה החוסר בצליל מנוע.

כל השאר או אותו דבר בדיוק (אבזור, וגם זה עדיף בפלאג-אין/חשמלי כי המיסוי נמוך יותר) או הרבה הרבה הרבה יותר טוב (מנוע וזמינות כוח). וזה כמובן מבלי להיכנס בכלל לפן הכלכלי והסביבתי, שיכול להיות שאכפת לך מהם ויכול להיות שלא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מעניין אותי כמה הקובץ הזה מדויק.

על פי איגוד יבואני הרכב, הנתונים קצת שונים. יש פערים תהומיים בין 2 הקבצים. למשל במוו, מרצדס, ועוד.

הדו"ח של האיגוד לא כולל ייבואנים מקבילים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כי היא הגיעה כנראה דרך ייבואן מקביל ולא דרך מאיר.

יכול להיות שגם מאיר החליטו להביא דגם כזה למטרות תקינה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בדוח של ynet ושל איגוד היבואנים אין דגמים (מלבד אל הנמכרים ביותר).

דוקא בדוח שהועלה כאן מראש יש דיווח של דגמים כך שזה מחזק את העובדה שהדוח הזה כולל יביא מקביל וזה של איגוד היבואנים לא.

• תוכן חדש...