Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני\סופר מיני - עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש להחליף את הרכב שברשותי (סיאט איביזה FR שנת 2013) ברכב מיני\סופר מיני חדש יותר (2017 ומעלה) כאשר הדגשים הם בעיקר על אמינות, חסכון בדלק ועלויות זולות יחסית כמו כן חשוב שיהיה אוטומטי, רוב השימוש של הרכב הוא בתוך העיר וישמש כרכב שני במשפחה (הרכב הראשון משמש לנסיעות מחוץ לעיר ורוב השימוש נעשה בו).

לפי מחירון שבדקתי אני אוכל למכור את הרכב הקיים באזור ה55K ש"ח, והתקציב המקסימלי לרכב שיחליף אותו - 60K ש"ח (לאחר המכירה כמובן).

אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות על רכבים שיתאימו לתקציב ולדגשים, (יד 2 עד 25,000 ק"מ או רכבי 0 קילומטר).

תודה רבה לכולם!

פורסם (נערך)

אם מיני הייתי בודק את הספארק רברמת איבזור ltz.

מוזמן לקרוא את המבחן שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

אם סופר מיני הייתי בודק את פיגו 208 ברמת איבזור אקטיב.

הפיגו זריזה יותר נוחה יותר ומרווחת מהספארק.

Sent from my iPad using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגזרת הסופר מיני תוכל למצוא את פיז'ו 208 שתכנס במגבלת השנתון והתקציב, היא אמינה למדי לפי קריאותיי בפורום, לא הכי חסכונית בקטגוריה ובעלת עלויות אחזקה סבירות.

אופציה חסכונית, אמינה ובעלת עלויות אחזקה סבירות היא טויוטה יאריס אך לדעתי תצטרך לרדת בשנתון, להתפשר על תא מטען צנוע ולוותר על הדינאמיות שהייתה לך ב-FR.

אופציה דומה אך פחות חסכונית ויותר דינאמית היא מאזדה 2 החדשה ברמת גימור דינאמיק, אך גם כאן תצטרך לרדת בשנתון.

בגזרת המיני, אני פחות מתמצא אך לבטח אנשים יוכלו להמליץ לך על שברולט ספארק לפני מתיחת הפנים הנוכחית.

רכב נוסף שאולי שווה לשקול בגזרת המיני היא קיה פיקנטו EX (רמת הגימור הבכירה) שתענה על כל הדרישות למעט אחת והיא צריכת דלק.

8) ידני זה הכי אחי 8)
  • תוכן חדש...