Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ יונדאי i10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים

רציתי להתייעץ עם המומחים

מה דעתם בעניין נוחות יונדאי i10 2016

זה הרכב שאני מתעניין בו הייתה לי לפני סאוברו אימפרזה

עשיתי נסיעת מבחן במשך 20 דק ביונדאי והרגשתי כאילו צד שמאל התחתון שלי נרדם לא ברור לי למה

האם לדעתכם זה עניין של הרגל ?

או לחפש משהו אחר ולא לקחת תסיכון בנוחות?

מדובר על יד שנייה סכום של 50 אלף

אציין שאני בחור ממוצע 1.83 גובה 83 קג

תודה לכולם

פורסם (נערך)

אני חושב שהיונדאי דווקא מציעה נוחות נסיעה טובה עם מודבים תומכים, הבעיה שהם יכולים להיות צרים לאנשים גדולים.

לפני רכישה מציעה לבצע שוב נסיעת מבחן, אם לא תתחבר אז לא הייתי לוקח את סיכון שאולי תתרגל ואולי לא.

הייתי בודק גם שברולט ספארק בעלת מנוע זריז יותר, חפש ברמת איבזור ltz.

זה המבחן שביצעתי לרכב:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין שום בעיה היונדאי לאנשים בגודל שלך, הוא מרווח ל2 אנשים, אין בעיה, אם אתה מתכוון להסיע במושב האחורי אנשים, יהיה לך מאתגר.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

נוחות זה משהו אישי, לכן גם למישהו הרכב נוח או שהתרגל זה לא אומר שאתה תתרגל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לנסוע עם האוטו מחוץ לעיר, במיוחד בכבישים משובשים היא לא משרה ביטחון, המנוע חלש מידי בעליות. ולדעתי הוא קטן מידי ליותר מ2 נוסעים.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

מנוע 1.0 חלש, אבל 1.25 מספק בהחלט וגם בעליות הקצב טוב לדעתי.

• תוכן חדש...