Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

*עדכון* -

בדקתי שתי סוניק RS אחת עם 85K והשניה עם 56K

הראשונה עם הקילומטר הגבוה,הוחלף בטיפול האחרון מכסה גל זיזים, סה"כ הרכב נראה בסדר אם כי יש מכה קטנה (מעיכה) מאחורה באיזור מתחת לשמשה, צבע תקין.

מבפנים הזדעזעתי, היה מלוכלך קילופים של הפלסטיק באיזור הורדה והעלאת שמשות. חוץ מזה הכל בסדר מבפנים.

השניה עם הקילומטר הנמוך יותר, הוחלף טורבו חדש בחברה (מה קרה לישן?) הבחור אברך טוען שהוא נוסע לאט ומאוד שומר על האוטו סה"כ הרכב בקושי יוצא מהחניה, חוץ מזה הרכב מטופל באופן סדיר.

מה אתם אומרים? למי לבצע בדיקה? או אולי לבצע לשניהן?

ד"א המחיר שדורש הבחור עם ה- 85K הוא 40 אלף.

והמחיר של הבחור השני הוא 47.5 לפני התמכחות.

עצות?

עריכה אחרונה על ידי Naor Hazan
פורסם

יש לפי מה שהבנתי מנועים כאלו שהטורבו שלהם מת (אין לי מושג אם זו בעיה כללית או רק סדרה מסויימת או משהו כזה), יש כאן למישהו סוניק שטורבו הוחלף בתקופת האחריות. לדעתי זה לא יותר רע כי זה אומר שהטורבו חדש יותר.

לגבי על מה ללכת, לא חושב שמישהו יכול לומר יותר טוב ממך, יש כאן שיקול של מחיר ושל איך הרכבים נראים ומרגישים מבפנים ומבחוץ (לגבי הראשון אמרת שהזדעזעת, לא יודע אם זה רק לכלוך או הרבה יותר מזה וכמה זה קריטי).

בהצלחה!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
יש לפי מה שהבנתי מנועים כאלו שהטורבו שלהם מת (אין לי מושג אם זו בעיה כללית או רק סדרה מסויימת או משהו כזה), יש כאן למישהו סוניק שטורבו הוחלף בתקופת האחריות. לדעתי זה לא יותר רע כי זה אומר שהטורבו חדש יותר.

לגבי על מה ללכת, לא חושב שמישהו יכול לומר יותר טוב ממך, יש כאן שיקול של מחיר ושל איך הרכבים נראים ומרגישים מבפנים ומבחוץ (לגבי הראשון אמרת שהזדעזעת, לא יודע אם זה רק לכלוך או הרבה יותר מזה וכמה זה קריטי).

בהצלחה!

כלכך מרגיז אותי שאנשים פשוט מזניחים את הרכבים שלהם, כאילו בחייאת קנית רכב בסכום כזה או אחר מהחברה ומשם הכל היסטוריה? לא מטפלים כמו שצריך, מזניחים, לא מתעדים שום דבר. דיי בטוחים שלעולם לא ימכרו את הרכב.

שורה תחתונה, ירדתי מהסוניק עם הקילומטר הגבוה יותר, הרכב מוזנח ללא עבר טיפולי שהבחור עוד דורש ממני להוציא את זה.

בנוגע לסוניק השניה אני נוסע מחר לראות אותה מאשדוד לחיפה בתקווה שהיא באמת במצב ששווה את זה כמו שהמוכר מתאר. הוחלף לה הטורבו לאחד מקורי חדש שעדיין באחריות. במידה והרכב נראה טוב, נוסע טוב ואני רואה עבר טיפולי אקח לבדיקה.

תודה רבה על התגובה חבר

פורסם
כלכך מרגיז אותי שאנשים פשוט מזניחים את הרכבים שלהם, כאילו בחייאת קנית רכב בסכום כזה או אחר מהחברה ומשם הכל היסטוריה? לא מטפלים כמו שצריך, מזניחים, לא מתעדים שום דבר. דיי בטוחים שלעולם לא ימכרו את הרכב.

שורה תחתונה, ירדתי מהסוניק עם הקילומטר הגבוה יותר, הרכב מוזנח ללא עבר טיפולי שהבחור עוד דורש ממני להוציא את זה.

בנוגע לסוניק השניה אני נוסע מחר לראות אותה מאשדוד לחיפה בתקווה שהיא באמת במצב ששווה את זה כמו שהמוכר מתאר. הוחלף לה הטורבו לאחד מקורי חדש שעדיין באחריות. במידה והרכב נראה טוב, נוסע טוב ואני רואה עבר טיפולי אקח לבדיקה.

תודה רבה על התגובה חבר

אתה פועל נכון.

אלא אם כן אתה בלחץ זמן או ברכב נדיר וספציפי במיוחד, אל תתפשר על היסטוריית טיפולים, רכב שנראה לך שמור מבפנים ומבחוץ, מוכר שלא מדליק לך אדומה בהתנהלותו מולך. (אם הדליק, קורה, רק תוודא שאתה מכבה אותה עם עובדות ובדיקות, לא אינטואיציה).

בהצלחה [emoji41]

פורסם
אתה פועל נכון.

אלא אם כן אתה בלחץ זמן או ברכב נדיר וספציפי במיוחד, אל תתפשר על היסטוריית טיפולים, רכב שנראה לך שמור מבפנים ומבחוץ, מוכר שלא מדליק לך אדומה בהתנהלותו מולך. (אם הדליק, קורה, רק תוודא שאתה מכבה אותה עם עובדות ובדיקות, לא אינטואיציה).

בהצלחה [emoji41]

אני כרגע בין הפטיש לסדן. מצד אחד אני בלחץ של זמן כי אני מסיים חופשה בעוד יומיים וחוזר לשיגרה.

מצד שני אני מאוד מאוד מעוניין בסוניק RS בתור הרכב הבא שלי, התאהבתי בה. ואותה אחת שבחיפה דיברתי עם הבעלים שלה, אברך בגיל 35 נשמע בחור מאוד רציני טוען שהיא מטופלת בקפידה אמרתי לו מאיפה אני מגיע ואני מבקש לדעת את כל האמת כי אני בכל מיקרה אבדוק את הרכב ואקח אותו לבדיקה. הוא ציין בפניי הכל, מצירייה מעט חלשה שעלות תיקונה 1200 שקלים אם כי מצבה עדיין יציב לטענתו, ועד להחלפת הטורבו הישן בחדש. כל יתר הדברים מאוד מאוד מינוריים.

תאחלו לי בהצלחה,מקווה לחזור איתה מחר הביתה.

פורסם
אני כרגע בין הפטיש לסדן. מצד אחד אני בלחץ של זמן כי אני מסיים חופשה בעוד יומיים וחוזר לשיגרה.

מצד שני אני מאוד מאוד מעוניין בסוניק RS בתור הרכב הבא שלי, התאהבתי בה. ואותה אחת שבחיפה דיברתי עם הבעלים שלה, אברך בגיל 35 נשמע בחור מאוד רציני טוען שהיא מטופלת בקפידה אמרתי לו מאיפה אני מגיע ואני מבקש לדעת את כל האמת כי אני בכל מיקרה אבדוק את הרכב ואקח אותו לבדיקה. הוא ציין בפניי הכל, מצירייה מעט חלשה שעלות תיקונה 1200 שקלים אם כי מצבה עדיין יציב לטענתו, ועד להחלפת הטורבו הישן בחדש. כל יתר הדברים מאוד מאוד מינוריים.

תאחלו לי בהצלחה,מקווה לחזור איתה מחר הביתה.

מה עלות החלפת הטורבו?
פורסם
מה עלות החלפת הטורבו?

אפשר לדעת למה זה משנה? כשדיברתי איתו נאמר לי ממנו שבמוסך החליפו לו טורבו וגם את כל הצנרת והפילטרים כי הייתה סתימה ובוצה באיזו צינורית שאני לא כלכך זוכר את שמה. כלומר הטורבו לא קיבל שמן וכתוצאה מכך הלך. בוצע ניקוי והחלפה של כל המכלול הזה לטענתו והטורבו חדש והאחריות נגמרת ממש חודש הבא פחות או יותר. כל זה קרה לפני כמעט חצי שנה ומאז הוא מתנהל רגיל עם הרכב. אין לי מחיר מדוייק של הטורבו אבל הוא אומר שלמיטב זכרונו סך כל הסכום של התיקון הזה בחברה הגיע ליותר מ 10 אלף שקל. מחר הוא מדפיס לי היסטוריה של הרכב מיומו הראשון, כך שאוכל לעדכן ברגע שאדע.

אוכל לעלות פה את דוחות הטיפול ולקבל חוות דעת?

תודה רבה רבה !

פורסם
הבנתי שהטורבו *צריך* להיות מוחלף ושהעלות עליך. אם הוחלף ותוקן זה משהו אחר... בהצלחה

הטורבו תוקן בחברה, והוחלף באחד מקורי, השאלה האם יש לי ממה לחשוש? והאם בבדיקה של קומפיוטסט יכולים לעלות על תקלות במנוע כתוצאה מטורבו לא תקין וכו'?

מצרף היסטוריית טיפולים של הרכב אשמח לחוות דעת על התיקונים ברכב והאם הוזנחו דברים.

מציין שהמוכר ציין בפניי שאת הטיפול הראשון של הרכב הוא הזניח כלומר טיפול 15 וביצע אותו כמה אלפים אחרי אפשר לראות ב 27 אלף. לאחר מכן הוא ביצע טיפולים בזמן, החליף ותיקן כל חלק שהיה צריך.

להלן הטפסים -

http://www.siz.co.il/my.php?i=kt0yek0ot4to.jpeg

http://www.siz.co.il/my.php?i=iyzkjqzzzyjy.jpeg

http://www.siz.co.il/my.php?i=nzyzmzmiyzem.jpeg

תודה

• תוכן חדש...