Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 2013- הלך רדיאטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צריך כנראה מזל בחיים.

היום הגעתי לכרמיאל וכאשר החניתי את הרכב עלה עשן ממכסה המנוע.

כיביתי את הרכב, פתחתי מכסה מנוע ונראתה נזילה מהרדיאטור המקורי של דנסו גם מלמטה וגם מהפלסטיק למעלה .

כמובן שהזמנתי גרר, הרדיאטור יוחלף לחדש תחליפי לאחר מימוש אחריות אוטו סנטר (השתתפות עצמית 380 שח).

העניין הוא שכיוון שמדובר במוסך הסדר של אוטו סנטר,נוזל הקירור אינו מקורי- בעל המוסך אמר שמדובר באנטיפריז ולא פרט מעבר לכך.

האם כדאי בטיפול הקרוב, עוד 4 חודשים במורשה להחליף שוב את כל נוזל הקירור למקורי או להחליף את מה שישימו שם באופן מיידי ?

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המוסך מורשה הונדה היחיד שעובד עם אוטוסנטר לפי מה שהבנתי זה המוסך המרכזי ברשל"צ.

זה קצת מבאס אם אתה לא קרוב, אני הייתי מנסה לדבר עם בעל המוסך שמבצע עכשיו את ההחלפה שישים נוזל מקורי ואפילו בתשלום על ידך.

אגב, ניסית לפנות לשירות הלקוחות של אוטוסנטר?.

אולי יוכלו לסייע לך.

פורסם

בהזדמנות - רוקן את הרדיאטור ומלא נוזל קירור של זירקס אסייתי ,המתאים לדרישת הונדה.

וכעבור כ שבוע - רוקן שוב רק את הרדיאטור, ומלא שוב -

ובמצב הנ"ל, הנוזל במערכת הקירור תקין ומתאים, לעוד 5-10 שנים ואו 100.000 ק"מ.

http://valvoline.co.il/ZerexAsianVehicleAnitfreezeCoolant

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-Valvoline-Zerex-Asian

3529378-7058.jpg

Zerex® Asian Vehicle Anitfreeze/Coolantנוזל קירור, היברידי ,PHOAT מתקדם שפותח לדרישות המתקדמות של יצרני הרכב היפנים (צבע אדום)החלפה כל 5 שנים או 150,000 מייל, לשימוש בכל הרכבים האסייתים, מתאים ויכול להתערבב עם כל נוזלי הקירור האסייתים המקורים, חופשי מסיליקטים ופוספטים בטכנולוגיה היבריד אורגנית. מגן מפני קיפאון וחימום יתר, מגן מפני קורוזיה וחלודה.

מאושר/עומד במפרט Zerex® Asian Vehicle

Antifreeze/Coolant meets

the following specifications:

Hyundai/Kia MS 591-08,

Mitsubishi ES-64217, JIS K

2234-1994, ASTM D3306,

ASTM D4985, Ford WSSM97B55-

A, and recommended

for Toyota/Lexus/Scion,

Honda/Acura, Nissan/Infiniti,

Subaru, Mazda and other Asian

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל בכל מקרה בטיפול 120 או 8 שנים יש החלפת נוזל קירור אבל אני חושש לנסוע עם נוזל לא איכותי.

בטיפול הקרוב אבקש שיחליפו.

הנוזל שלי הוא ירוק כהה/כחול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש גם זירוקס אסייתי בצבע ירוק כחול (לא רק אדמדם כתום) - לא ברור אם היבואן הביא לישראל.

אפשר להתקשר ליבואן ולוולין בישראל (נמצא בקישורים הקודמים) ולשאול.. אולי הם הביאו.

ואולי לתזכר אותם, כי כדאי להביא גם את הצבע ירוק כחול - מאחר וכיום.. נוזל הקירור הנ"ל מותאם

גם כתחליף מתאים, לרכבי מאזדה - בהתאמה לנוזל המקורי FL22 של מאזדה, ובמחיר תחרותי.

הייתי מבצע החלפה עכשיו (בין אם בזירקס האסייתי או המקורי) - מאחר ולא ידוע איזה נוזל קירור הוכנס

ובמקסימום, החלפנו שנה קודם - העלות סבירה - כ 140 ש"ח ל 2 גלונים כ 8 ליטר.

לא צריך להסתבך - מבצעים שתי החלפות של הנוזל ברדיאטור - מרוקנים רדיאטור, סוגרים וממלאים.

והחלפה נוספת כעבור כשבוע - והחלפה הבאה.. בעוד כ 5-10 שנים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

תגובה של חברת ולוולין, לשאלת התקן וההתאמה - Is Zerex Asian (Blue) FL-22 compatible/mixable?

https://www.bobistheoilguy.com/forums/ubbthreads.php/topics/5035449/is-zerex-asian-blue-fl-22-compatible-mixable#Post5035449

מכתב התגובה אומר - כי זירקס אסיין Zerex Asian אדום או כחול , מתאים לתקן מאזדה FL-22 - ואפשר להשתמש בו וגם לערבב

עם הנוזל המקורי , אשר נמצא במערכת הקירור.

לרכבים עם נוזל FL-22 ירוק - עדיף להשתמש בנוזל הכחול , אבל אפשר גם להשתמש באדום.

20190308_140204.jpg

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...