Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. לפני זמן מה הפסיקה נעילה מרכזית לעבוד. כמובן בדקתי סוללות בשלט והכל מת. הזמנתי מאיביי ערכה חדשה לנעילה מרכזית שכוללת שלט ואת המוח. אך אני לא מצליח למצוא אצלי ברכב את המוח. יש למישהו מושג איפה שמים אותו בדרך כלל? זו קופסא שחורה לא ממש גדולה אך בכל זאת לא מצליח למצוא אותה. תודה לכל העונים.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לנסר 2008 צורה חדשה. לא חושב שזה מקורי כי שלט הוא סיני כזה ולא כפתור מהמפתח של הרכב.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש לי אותה בעיה במאזדה 2 2008 , גם אני אשמח להכוונה איפה המוח . הנעילה מרכזית שמותקנת אצלי ברכב הותקנה לפני שנה וחצי , מפתיע שהיא כבר תקולה.

פורסם

אתם מדברים על שלטי נוחות בהתקנה מקומית, נעליה מרכזית עצמה היא כן מקורית של הרכב.

תחפשו באזור הפיוזים שמתחת להגה קופסה שמתחברת לחוטים שמגיעים לדלת נהג או לכפתור נעילת דלתות.

זה שמערכת סינית מפסיקה לעבוד אחרי שנה וחצי, לא מפתיע.

• תוכן חדש...