Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

I35 - רק מפרטי ולא מליסינג/השכרה- אולי 2013 תיכנס בתקציב- על 2015 רצו 75,000 ש"ח עד לפני 9 חודשים והעדפתי לקנות הונדה סיוויק.

חולשות/מחלות: הגה חשמלי (קופלונג/מסרק), חיישן קראנק,סליל כרית אוויר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
I35 - רק מפרטי ולא מליסינג/השכרה- אולי 2013 תיכנס בתקציב- על 2015 רצו 75,000 ש"ח עד לפני 9 חודשים והעדפתי לקנות הונדה סיוויק.

חולשות/מחלות: הגה חשמלי (קופלונג/מסרק), חיישן קראנק,סליל כרית אוויר.

אשמח לדית למה לא מליסינג אם אמצא עם ק"מ נמוך?

פורסם

קרא את הסיכום שלי על I30,שנרכשה מליסינג בת שנתיים וחודשיים עם 31000 ק"מ- ב 104,000 הרכב הרגיש שהוא עוד רגע שופך לאגר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

ברכישה מליסינג אתה מסתכן, רוב הסיכוי שתיפול על רכב שנהגו בו בצורה מחפירה, זה כולל הרמות הנדבריק באמצע נסיעה, העברות הילוכים לרוורס באמצע נסיעה ,נסיעות שטח ועפר, דוושה דבוקה לריצפה ב 90 אחוז מהזמן וקיקים בלי הבחנה, טורים עד המנתק ויש עוד הרבה, מבחוץ יונדאי I35 נראת כמו כל יונדאי אחרת, מבפנוכו הרכב גמור ואתה לא תדע. ויש סיכוי שתיפול על רכב ששמרו עליו, רכב ששמרו עליו לפי דעתי עדיין רחוק שנות אור מנסועה ברכב פרטי, ברכישה מליסינג אתה מסתכן, לא שווה לחסוך עשיריה ולקבל פח זבל.

ולפי דעתי: כל הנפנופים עם טפסי הבדיקה במכונים שווים כקליפת השום.הק"מ בליסינג אומנם הוא קריטי, אך מספיק כמה מאות ק"מ בנסועה שכזאת בשביל לגרום לבלאי שלא ניתן לתקן בשום צורה.

אנשים לא יודעים, תיקח סיבוב בפרטית ובליסינג, בק"מ זהה וכבר תראה ההבדל ברור בכל אספקט, וההבדל רק פותח פער ככל שהק"מ עולה החל מהק"מ הראשון!

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)

אוסיף לנאמר מעליי שבליסינג בדרך כלל מטפלים בחלפים ירודים במקרה הטוב או בכלל לא מטפלים.

ראיתי מקרה של רכב שהיב בליסינג שעשו לו חלטורות בצמות חשמל וזה גרם ללא מעט בעיות ובעל הרכב היה צריך שיפרקו לו חצי רכב כדי להחזיר את הרכב למצב נורמאלי.

דבר נוסף חברות הליסינג מוכרות רכב במחירון/מעל המחירון והסוכנים סתם עובדים על אנשים (רובם).

במחיר הזה הייתי קונה סיויק/אקורד.

לאוטוסנטר יש מבחר סיויק עם ק"מ ברצפה.

רכב איכותי, אמין, יחסית חסכוני בדלק ונוח מאוד.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

לפי דעתי עניין הטיפולים גם זניח לחלוטין ברכבי ליסינג: רכב חדש יפני/קוריאני, ב 3 שנים ראשונות אתה לא נוגע בכלום מלבד שמנים ופילטרים, וכמובן ברקסים בכל טיפול כי הנסועה מאפשרת.

כך ש כן, לרוב עושים טיפול בזמן ומחליפים מה שצריך, העניין זניח לאניות דעתי, שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ביונדאי והונדה (לא יודע מה לגביי רכבים אחרים) צריך להחליף כל כמה זמן שמן גיר.

אני אישית מאוד מקפיד על כך, בחברות הליסינג תהיה בטוח שלא.

חוצמיזה אם רכב ליסינג נסע בשנתיים 110000 ק"מ, שזה בערך מה שהסוכנים מנסים להציע לאחי הקטן שמחפש עכשיו רכב,

אז הוא כבר לא בן שנתיים אלא בן 5-6.

פורסם

כל הנאמר פה על חברות הליסניג תקף לכל רכב ולאו דווקא ספציפית לi35 לא?

יש לי לא מעט חברים שדווקא רכשו את רכבם שהיה מליסינג והיו מאוד מרוצים.

אני מאמין שצריך יותר לפקוח עיניים מאשר רכב מיד פרטית אבל בליסינג הרכב זול יותר בגלל ירידת הערך בגלל שהיותו ליסינג לא? תקנו אותו אם אני טעהץ

תודה!

פורסם

שמע,

אני קניתי עכשיו רכב דיי מבוקש. יד ראשונה פרטית עם ק"מ ברצפה מטופל מוסך מורשה יבואן מיומו הראשון. קניתי מטרייד אין של יבואן גדול.

הרכב נקנה מתחת למחירון וקיבלתי הנחה גדולה יותר ממה ש"נותנים" בחברות הליסינג.

בחברות הליסינג מדברים איתך על מחיר מחירון והרבה פעמים מעל המחירון! נותנים לך רכב עם ק"מ גבוה, שבאותו כסף אתה יכול לקנות בשוק הפרטי מטרייד אין של יבואן כמו קראסו טרייד/אוטוסנטר/טרייד מובייל ועוד.

וגם אם "תרוויח" עוד 2000 ואפילו 4000 שקל הנחה, זה לא משתלם. תראה את הכתבה הבאה:

[video=youtube;K-s9OL4hyos]

• תוכן חדש...