Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 30000 סיאט איביזה 17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי טיפול 30000 לסיאט איביזה 2017

הלכתי למוסך מורשה של ג'מפיון "מוסך הנגב"

הגעתי לטיפול והוא מציע לי בגדול 1900 לחלקים מקוריים או 1400 לחלקים לא מקוריים

ביקשתי מקוריים, רוצה לשמור על האוטו כמה שיותר.

האם המחיר הגיוני? לאחר סיום הטיפול הוא עושה לי הנחה ל1500 שקל

מצורף קובץ של הטיפול

האם המחיר שווה את זה?

Untitled-1.jpgUntitled-11.jpg

פורסם

מים לוישרים ותוסף דלק זה בלוף. איזה מנוע יש אצלך? נהוג במוסכים לחייב 5 ליטר ובפועל ממלאים 4 ליטר. הוא יגיד לך אני מביא מיכל 5 ליטר. יש גם מיכל 4 ליטר תבדוק כמה הולך במנוע שלך. הנה כבר חסכת 250 שקל לפחות.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל החומר לניקוי מערכת דלק זה פשוט תוסף דלק מיותר שאין צורך בו. אם זה המצב הייתי מבקש להוריד אותו ואת המים לוישרים מהצעת המחיר.

פורסם
מים לוישרים ותוסף דלק זה בלוף. איזה מנוע יש אצלך? נהוג במוסכים לחייב 5 ליטר ובפועל ממלאים 4 ליטר. הוא יגיד לך אני מביא מיכל 5 ליטר. יש גם מיכל 4 ליטר תבדוק כמה הולך במנוע שלך. הנה כבר חסכת 250 שקל לפחות.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

תקנו אותי אם אני טועה, אבל החומר לניקוי מערכת דלק זה פשוט תוסף דלק מיותר שאין צורך בו. אם זה המצב הייתי מבקש להוריד אותו ואת המים לוישרים מהצעת המחיר.

מנוע 1.0 110כ"ס טורבו

פעם הבאה אבדוק לעומק מה שנותנים תודה על ההערה

פורסם

זה שמן יקר יחסית 504/507, כמובן שהוא לא עולה 300 שקל, אלא 200. אבל כשהם שמים שמן הפשוט של ה100 שקל, מחייבים עליו 200. אז הגיוני שעל זה יחייבו 300.

סך הכל יצא סביר למוסך מורשה.

אבל הוסיפו תוסף דלק, זה לא חלק מהטיפול וזה מיותר,

וגם חייבו על נוזל וישרים, נו באמת.

פורסם

אכן, במנוע הזרקה ישירה אין טעם להוסיף את התוסף הזה.

גם מחיר מסנן האבקנים מאד יקר במוסכי היבואן - פעם הבאה תרכוש מסנן HEPA של MAHLE ב-80 ש"ח (נמכר בחנות צנטרל בת"א למשל) ותתקין לבד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...