Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות -רכב ספארק חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בכול המדיות רשום שהוא גדל משמעותית.

אם כולם אומרים... מה שגורם לי לחשוב איך זה שכתבי ידיעות טעו בכזו גסות (עכשיו בדקתי שוב), כתוב שם בפירוש שתא המטען 185 ליטר ואף ציינו את התא של הפיקנטו על 255 הליטרים שלו כיתרון בולט על הספארק 2019. מעניין אם זו טעות תמימה...

לפות"ש, כפי שכבר המליצו, הספארק רכב מצוין ואתה יכול לקחת אותו ללא חשש. לצערנו מבחינת שמירת ערך הוא פחות טוב מהפיקנטו וה i10, למרות שלדעתי (ומאמין גם שלדעת הרוב) הוא רכב טוב יותר. אז רק אם אתה מתכוון להחזיק ברכב כמה שנים טוב או אם ההנחה שתקבל בקניה תתקזז אח"כ עם ירידת הערך, לקנות שברולט חדשה אף פעם לא היה כזה רעיון טוב, זה השוק.

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

זהו בדיוק העניין שהאופציה השניה (רכב מתצוגה ישירות מהיבואן) הוא לפני מתיחת הפנים

פורסם
שתי הצעות על השולחן

שברולט ספארק

1 LT+ רכב מתצוגה מודל 2018 ישירות מהיבואן מחיר 71,746 ש"ח (ירשם במועד עליה על הכביש בינואר 2019)

2. LT+ רכישה מליסינג 0 ק"מ (אלדן) מודל 2019 66,00 ש"ח (ירשם כיד שניה בגלל הרכישה מהליסינג.

לא מדובר ברכב זהה מאחר שספארק שינו דברים במודל של 2019

לא ברור כמה זמן אחזיק את הרכב.

תודה מראש לעונים עזרתכם מאד מוערכת

אחדד את הנושא

האופציה הראשונה היא מודל 2018 לפני מתיחת הפנים אבל היא ישירות מהיבואן לכן היא עולה יותר

האופציה השניה הוא מודל 2019 הדגם אחרי מתיחת הפנים אבל היא מליסינג (0 קמ) לכן היא עולה פחות

גודל תא המטען לא משנה לי מה שכן משנה לי זה להפסיד כמה שפחות מירידת הערך

מה דעתכם ?

פורסם
גם אני חושב שעדיף לעשות מאמץ בשביל לקבל מכונית של 2019.

תקבל שם בקרת שיוט+ בלימה אוטונומית.

ד"א - בדגם לאחר מתיחת הפנים יש מוביליי או מערכת מובנית משלו?

נ.ב. אם מדובר בדגם מלפני מתיחת הפנים אז יש לך מחיר טוב יותר:

https://carclick.co.il/campaign-product/%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98-2/

המחיר לא כולל עלייה על הכביש.

זה העניין שהדגם של 2019 הוא זול יותר אבל הוא מליסינג

הדגם בלינק הזה הוא הדגם הבסיסי יותר LT ולא LT פלוס כמו שהוצע לי

פורסם

אם אתה רוצה להפסיד כמה שפחות אז תקנה משומש.

יש שברולט ספארק 2016 באיזור ה-45K.

ואם מעניינת אותך שמירת ערך - הייתי מתמקד בפינקטו/I10.

אבל הנבואה ניתנה לשוטים.

כמה שנים אתה מתכנן להחזיק את הרכב?

פורסם

אם ככה הייתי קונה את הדגם אחרי מתיחת הפנים, כשתמכור אנשים עדיפו לחפש את הדגם הזה עקב הבדלי מחירים לא גדולים בעתיד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אתה רוצה להפסיד כמה שפחות אז תקנה משומש.

יש שברולט ספארק 2016 באיזור ה-45K.

ואם מעניינת אותך שמירת ערך - הייתי מתמקד בפינקטו/I10.

אבל הנבואה ניתנה לשוטים.

כמה שנים אתה מתכנן להחזיק את הרכב?

תודה! יש לך כיוון איפה לחפש ? פרטי ? מליסינג ?

פורסם

לגבי תא המטען, תקן המדידה הגרמני VDA מסביר בדיוק איך מודדים והכי חשוב - מציין שברכבי האצ'בק מודדים עד לגובה המדף האחורי.

אני דיי בטוח שהספארק המעודכנת מגיעה בתקינה אמריקאית ויכול להיות שתקן המדידה שונה ומאפשר למדוד את הנפח עד התקרה ולכן השוני בנתונים.

פורסם
אנ חושב שזו טעות לגבי נפח תא המטען. במוסף "ממון" של ידיעות קראתי בשבת השוואה בין הפיקנטו החדשה לספארק החדשה, והתא מטען של הספארק היה עדיין קטן (לא זוכר בדיוק את המספר שצויין) וגם ציינו שזה הכי קטן בקטגוריה.

יכול להיות שיש מקומות שהוא משווק ללא גלגל חלופי ובגלל זה תא המטען כמעט הוכפל?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באמת שאין לי שמץ אבל מה שנשמע הכי הגיוני זה מה שמייק רשם למעלה:

לגבי תא המטען, תקן המדידה הגרמני VDA מסביר בדיוק איך מודדים והכי חשוב - מציין שברכבי האצ'בק מודדים עד לגובה המדף האחורי.

אני דיי בטוח שהספארק המעודכנת מגיעה בתקינה אמריקאית ויכול להיות שתקן המדידה שונה ומאפשר למדוד את הנפח עד התקרה ולכן השוני בנתונים.

יש את המדף האחורי הרי, ונשמע מאוד הגיוני שזה המשחק שמשוחק פה, בגל שהספארק מגיע מחברה אמריקאית אז הם אולי משתמשים בשיטת מדידה אחרת ואז מפרסמים באותה הצורה וזה חוקי למרות שבפועל זה חרטא ביחס רכבים אחרים דומים שמודדים רק מה שמתחת למדף.

התא מטען בספארק באמת קטן מאוד יחסית ואני ממש בספק אם הוא הוגדל עד כדי כך ביחס לדגם 2016 שהיה לי במשך שנתיים, בגלל שחיצונית הרכב נראה מאוד דומה, לפחות מבחינת הצורה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם (נערך)

צרפתי למעלה קישור לנתונים על Chevrolet spark שנת יצור 2016.

גם שם צוין 313 ליטר.

ככל הנראה, אין בפועל שום הגדלה.

[TABLE=width: 764]

[TR]

[TD=align: left]Cargo volume (cu ft / L):[/TD]

[TD=width: 348, align: left][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 764]

[TR]

[TD=align: left]11.1 / 313 (rear seat up)

27.2 / 771 (rear seat folded)[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

לפותח השרשור.

אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן גם על I10/פיקנטו ולפי זה תוכל להחליט.

אני אישית לא הייתי הולך על קריטריון של שמירת ערך. והייתי בוחר את הרכב שאני הכי אהנה ממנו ואהיה שלם איתו, אבל זה אני.

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • תוכן חדש...