Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדיוק הייתי באותה התלבטות בסוף קניתי את הדגם הישן יותר, וזה אחרי שנהגתי גם בחדשה,

בדקתי כמה, 2014,2015 ו 2017

כתוב שאיכות הרכב מבפנים שופרה וכך גם הרעש, אישית לא שמתי להבדל, למעט כוונון חשמלי וכסאות עור בדגם החדש יותר, שאת העור אני ממש לא מחבב, גם לא שמתי לב להבדל ברעש, הרכבים היו לי די שקטים ודי אוכתיים, הדגמים שבדקתי הם המפוארים SPIRIT וPREMIUM

ה2017 כולל מערכות בטיחות שאין בישנות, תיקון סטיה מנתיב אקטיבי ולא רק התראה, יש גם מערכת שגורמת לרכב להיות יציב ודינמי יותר G משהו, אחרי נהיגה על שתיהן, "אין לי מושג על מה הם מדברים", אך אני מאמין שאם תקח את הרכב ליום נסיעה במסלול אולי תשים לב.

בסוף קניתי אחת דגם SPIRIT, והרכב באמת מעולה.

העיצוב די יפה ב2 הדגמים, יש שוני קטן מבחוץ, הסמל ב2017 נראה טיפה יותר נמוך וגם פנסי הערפל קטנים, משום מה הדגם החדש מבחוץ לפחות, נראה טיפה יותר גבוהה על הכביש.

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
  • תוכן חדש...