Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 208 / קליאו / יונדאי i20 /פאביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

208 עם מנוע טורבו זה כבר עולם אחר, הן מבחינת הביצועים והגיר, אם התקציב מאפשר היא תהיה בחירה מעולה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה כבר 2015, והמחירון (של יד-2) עומד על 52K ש"ח לגרסת ה - 1.2 טורבו רובוטית (110 כ"ס), ככה שעד כמה שאני שמח להתגמשויות קטנות, אני לא מצפה לשפגט מהמוכר ;)

פורסם

ל1.2 טורבו יש גיר פלנטרי ולא רובוטי.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מכיר אישית 208 אטמוספרית עם גיר רובוטי ש.י. 2015 שחוגגת החודש 5 שנים וקרוב ל 100K ק"מ. האוטו משמש את בתי ונרכש כחדש על ידה מלובינסקי. האוטו נעים ונוח מאוד לנהיגה ונסיעה, מרווח, חסכוני ואמין. הגיר שונה בתחושה ובאופן העברת ההילוכים מגיר פלנטרי רגיל, זה נכון, אבל לפני שפוסלים אותו כדאי להתנסות ולהחליט עצמאית.

פורסם

צודק. מניח שזה מה שסידר לה את התחושה החלקה יותר - שחסרה במודל 2014 (גם פה אנשים דיווחו על הצורך להסתגל), וקיימת כנראה במודלים של 2015 ואילך.

נשמע קטנוני כל החפירות האלו אבל נראה לי שזה דווקא מסוג הדברים שגם הנהגת המיועדת תסבול מהם אם אני לא אחפור ואבדוק, הרבה יותר מאם המראת צד חשמלית או לא.

• תוכן חדש...