Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עכבר למחשב DIGITAL מדגם VSXXX-GA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מדהים, אהה...

למרות שזה הזוי, התוכנה בת ה-40 והאנשים הנהדרים שעובדים איתה, עושים עבודה, שמביאה משלחות מכל העולם, לראות את הפלא הזה. איני יכול לפרט, אך אגיד בקצרה, שבמהלך 15!! השנים האחרונות, ניסו 2 חברות בינלאומיות לתת תוצאה טובה יותר מאשר הגברת הזקנה ועדיין לא יכלו עליה.

קשה להתווכח כאשר אינני יודע באיזו תוכנה מדובר אבל אני די בספק שבכל העולם משתמשים בתוכנה בת 40 בתחום שלך.

מצטער.. אבל זה עדיין נשמע לי כמו האנשים שעדיין מהללים את windows XP ולא סובלים את הקידמה, בסגנון "למה להתקדם אם זה עובד?".

גם סיטרואן דה שבו היה אוטו חמוד אבל לא היתי תופס אותך נוסע בו אם החלופה היתה כל רכב מה10 שנים האחרונות.

אם הייתי מקבל שקל על כל פעם שהייתי שומע את הטיעון הזה, שתוכנה ישנה עובדת אז למה להחליף אותה בחדשה, היתי אדם עשיר. ואגב התשובה לשאלה הזאת רצופה בכל כך הרבה טיעוני נגד שאין לי זמן לפרט.

ובכל זאת, אם אני טועה, מתנצל מראש.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

אני יכול להגיד לך שלפחות במקרה שלי, מדובר על קאטיה, שנחשבת לאחת מתוכנות התיב"ם החזקות בשוק. ניתן לעבוד עם הגלגלת (ללחוץ עליה, ככפתור שלישי אבל זה משמעותית פחות נוח)...

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם
קשה להתווכח כאשר אינני יודע באיזו תוכנה מדובר אבל אני די בספק שבכל העולם משתמשים בתוכנה בת 40 בתחום שלך.

מצטער.. אבל זה עדיין נשמע לי כמו האנשים שעדיין מהללים את windows XP ולא סובלים את הקידמה, בסגנון "למה להתקדם אם זה עובד?".

גם סיטרואן דה שבו היה אוטו חמוד אבל לא היתי תופס אותך נוסע בו אם החלופה היתה כל רכב מה10 שנים האחרונות.

אם הייתי מקבל שקל על כל פעם שהייתי שומע את הטיעון הזה, שתוכנה ישנה עובדת אז למה להחליף אותה בחדשה, היתי אדם עשיר. ואגב התשובה לשאלה הזאת רצופה בכל כך הרבה טיעוני נגד שאין לי זמן לפרט.

ובכל זאת, אם אני טועה, מתנצל מראש.

התנצלותך מתקבלת.

העולם אינו משתמש בתוכנה הזו, מאחר והיא נכתבה ע"י שני מתכנתים ישראלים, עובדי החברה. מאחר ועד לא מזמן, החברה הייתה השנייה בגודלה בתחום, בקנה מידה עולמי, רק טבעי שמשלחות מכל העולם, הגיעו לביקור. נכון, אני אוהב את התוכנה הזו, אבל אני מבין שעבר זמנה, אך כפי שאמרתי, כבר 15 שנה מנסות חברות נחשבות, מהטובות בתחום, לתת מענה טכנולוגי שישדרג את הקיים ויתאימו למאה הנוכחית, אך עדיין ללא מתן מענה אמיתי, לבעיות המורכבות שהמערכת הישנה, בעזרת מפעיליה המקצועיים, נותנת. התוכנה עושה את עבודתה מצוין. הבעיה היא בחומרה שמתעייפת וכל פעם צצות תקלות חדשות. אחת מהן זה אותו עכבר אומלל, שעבורו נפתח השרשור. גם הגורם האנושי מתעייף. אני "רק" 22 שנה עובד על המחשבים הללו ואיתי נמצאים חברים שעבדו על גאנטים מעץ, עד שהיא נכנסה לחיינו.

לגבי הדה-שבו. תראה לי היום רכב, מתוחכם ככל שיהיה, שאתה יכול להוביל אתו סלסלת ביצים, שאספת מהלול ולעבור בנסיעה קלילה שדה חרוש...

ארז רונן

פורסם (נערך)
התנצלותך מתקבלת.

העולם אינו משתמש בתוכנה הזו, מאחר והיא נכתבה ע"י שני מתכנתים ישראלים, עובדי החברה. מאחר ועד לא מזמן, החברה הייתה השנייה בגודלה בתחום, בקנה מידה עולמי, רק טבעי שמשלחות מכל העולם, הגיעו לביקור. נכון, אני אוהב את התוכנה הזו, אבל אני מבין שעבר זמנה, אך כפי שאמרתי, כבר 15 שנה מנסות חברות נחשבות, מהטובות בתחום, לתת מענה טכנולוגי שישדרג את הקיים ויתאימו למאה הנוכחית, אך עדיין ללא מתן מענה אמיתי, לבעיות המורכבות שהמערכת הישנה, בעזרת מפעיליה המקצועיים, נותנת. התוכנה עושה את עבודתה מצוין. הבעיה היא בחומרה שמתעייפת וכל פעם צצות תקלות חדשות. אחת מהן זה אותו עכבר אומלל, שעבורו נפתח השרשור. גם הגורם האנושי מתעייף. אני "רק" 22 שנה עובד על המחשבים הללו ואיתי נמצאים חברים שעבדו על גאנטים מעץ, עד שהיא נכנסה לחיינו.

לגבי הדה-שבו. תראה לי היום רכב, מתוחכם ככל שיהיה, שאתה יכול להוביל אתו סלסלת ביצים, שאספת מהלול ולעבור בנסיעה קלילה שדה חרוש...

זו בדיוק הנקודה שלי!.. שהיום אתה לא נוסע עם רכב בשדה חרוש לאחר שאספת ביצים, יש מכונות שעושות זאת עבורך :) מראה עוד יותר שיש צורך בשינוי מחשבה ב180 מעלות, קשה להסביר זאת למי שלא מחובר כל כך להתפתחות הטכנולוגית האקספוננציאלית בעידן שאנו חיים בו (לא מאשים).

Anyway, שוב, לא מכיר את התחום, מאמין שתמיד אפשר להתקדם, ורוב התירוצים נובעים מעייפות\אינטרס כלכלי\עצלנות וכד.

ובכל אופן ולא משנה מה, מאחל לך המון בהצלחה, ואם אתקל בעכבר פרהיסטורי אתה תהיה הראשון שאחשוב עליו.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

זה מסביר למה קווי התחבורה פה לא מתוכננים כמו שצריך [emoji23]

עמדת עבודה של דיגיטל (גאנט) לתכנון קווי תחבורה

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש אלף ואחת סיבות טובות להמשך שימוש במכונות עתיקות,

במיוחד כשהן מגלות אמינות טובה יותר ממקבילה מודרנית שעולה הוו תועפות. שלא לדבר על תכונות שהולכות לאיבוד במכונות חדשות עקב ניסיון לחסוך או איבוד ידע. כן, כן, איבוד ידע.

מצטרף להמלצה על שוקי פשפשים וקבוצות פשפשוק למיניהן. היו לי בבית כל מיני, סביר להניח שנזרקו :-(

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...