Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי אופל קורסה 2012. כבר כמה פעמים, לסירוגין, שנדלקת לי נורת מנוע כתומה. במוסך מחברים למחשב ואומרים שזה "תערובת דלק ענייה", מאפסים את ההתראה, ושולחים אותי לדרכי.

1 מה ניתן לעשות ?

2 אם האשמה נמצאת בתחנת הדלק שבה תדלקתי, אז עוד רכבים היו אמורים להתריע ...

3 איך ניתן לאפס בעצמי התראה ? פעם קראתי לנתק מינוס במצבר... האם זה מקובל ?

תודה מראש

פורסם (נערך)

המחשב לא סתם מתריע על תקלה. יש בעיה וצריך לתקן אותה.

ממליץ לעבור על הסרטון הזה והחלק השני שלו, כדי להבין קצת על תקלת תערובת ענייה ובכלל איך המערכת עובדת:

תקנה סורק ותתחיל להריץ בדיקות בעצמך. (יש המון אשכולות בנושא קניית סורק באיביי)

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

בהערת אגב לתשובה של אסף, קרה לי מצב כמו המתואר בסרטון, של תערובת עניה עקב סדק בצינור אויר (האקורדיון). גם במקרה שלי המוסך לא איתר את הבעיה (עקב עצלות וחוסר איכפתיות לדעתי) וטיפל רק בתוצאה של נזק מישני הנובע משסתום תפוס עקב חדירת אויר לא מפולטר. מכאן חשוב שפותח השרשור יתייחס ברצינות לתשובה של אסף ויאתר את מקור הבעיה, אחרת, יתכנו נזקים נוספים.

פורסם

תודה מקרב לב לכולם,

הייתי שוב במוסך וראו שהנשם שמן (נשם מנוע) אינו עובד טוב. כשקצת סתמו אותו הטורים עלו. הבעייה שהוא מחובר למכסה שסתומים וחייבים להחליף את כל המכסה. זה יעלה 1180 שח. מה דעתכם ?

• תוכן חדש...