Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות,

חיברתי בחדר שינה מערכת סטראו שנשלטת על ידי פרוססור \ פרה-אמפ.

הבעיה היא שאין לי טלוויזיה בחדר, וכל השליטה בפרוססור מתבצעת דרך תפריטים ב ON SCREEN DISPLAY

הבעיה הנוספת היא שהפרוססור לא ממש חדש, ואין לו אפילו יציאת HDMI אלא רק קומפוזיט כך שגם אם הייתה טלוויזיה אני לא בטוח שהיה לי לאן לחבר אותו (הטלוויזיה בסלון חדשה, אני לא זוכר אם יש לה חיבור אנלוגי בכלל)

למישהו יש רעיון (אם אפשר כמה שיותר דל תקציב) שבו אוכל לשלוט בהגדרות?

אני צריך את זה רק בהפעלה הראשונה כדי להגדיר את היציאות והכניסות, ואולי פעם ב כדי לעשות כיוונים עדינים.

היה לי מסך ליליפוט עם כניסה אנלוגית אבל משום מה שיפוצניקים שהיו בבית דפקו לי אותו (אלוהים יודע למה הוא עומד לשמש אותם...)

• תוכן חדש...