Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים סוזוקי SX4 2012?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב אמין מאוד, לא יקר לתחזוקה ,יחסית חסכוני, לא מספיק מרווח בתור רכב משפחתי ל 3 אנשים בוגרים מאחורה. קורה A מפריעה יותר מאשר ברכבים אחרים לשדה ראייה. נוחות בינונית, למרות ישיבה גבוהה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פחות חסכוני, יותר מרווח. אמינות טובה בסך הכל.

יש גם מיצובישי לנסר ברמת המחירים של פורטה - גם אותו אפשר לקחת בחשבון.

אני לא מבין בשביל מה פתחת כמה שרשורים באותו הנושא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני נוהג על suzuki sx4 2008 שנה וארבעה חודשים ואני מוכרח להסכים עם vladcar על כל מה שהוא אמר פרט לנוחות שאני כנהג אין לי בעיה עם הנוחות ברכב בין אם נוחות ישיבה או נהיגה. (מטר 85)

ממליץ על רמת גימור GLX שמוסיפה המון נוחות וגם קצת יופי- מגנזיום, כניסה והנעה ללא מפתח, חצאיות וכפתור חיצוני לפתיחת תא המטען.

הרכב מספק אותי מבחינת ביצועים (בכלל לא מתקשה לנסוע 120 ואפילו קצת יותר בכביש מהיר). הגז מגיב נורא נורא מהר (מעמידה ברמזור לדוגמה, קצת פחות במהירות גבוהה שמלווה ברעש מהמנוע, אבל לי באופן אישי לא מפריע) וסך הכל אחלה של רכב. חשוב לציין שזה המנוע הישן שהוחלף בחדש בשנת 2011 לפי מה שאני זוכר

מדבר על דגם הסדאן שגם בא עם תא מטען בנפח נדיב.

תמורה נהדרת לכסף

ממליץ בחום

פורסם

עדן - אל תשווה את ה-2008 ל-2010. כלומר, המרכב זהה, אבל דגם ה-2010 גם יותר מאובזר, אבל, בעיקר, נהנה ממנוע הרבה יותר בריא וזריז.

יש לי SX4 מדגם 2010 שעקרונית עבר לידי בני הבכור, אבל בזמן הארון משמש בעיקר את אשתי. עד כה אמין, מסתדר היטב בעליות של חיפה - גם כאשר נוסעים בו 5 מבוגרים, אם כי בשנתיים האחרונות התפקיד הזה עבר בדרך כלל לקרוסאובר שלי, אותו מנוע אבל עם תיבת הילוכים רציפה פחות זריזה אבל גם הרבה יותר חסכונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...