Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mazda cx-3 וצריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, רכשתי את הרכב אתמול ועכשיו כשראיתי נסיעות מבחן הבנתי שהרכב לא מאוד חסכוני בדלק(11 ק״מ לליטר) ואני מתלבטת אם להמשיך עם העסקה, יש המלצות?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כניראה רק הזמין הרכב... ובעצם למה אתה חושב שהמנועים של מאזדה חסכונים? לא זכור לי שהחליפו מנועים חדשים לאחרונה. אולי הוסיפו מדבקה של sky שקר כל שהוא. רוצה חסכוני קנה דיזל או מנוע טורבו מהחדשים. כניראה אתה בקטע של אמינות וזה בסדר, אבל קח בחשבון שהצריכה תהיה סטנדרטית למנוע אטמוספרי רגיל.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
יש המלצות?

בגדול, ההמלצות הן להחליט מה חשוב לך, ואז לחזור עם רשימה.

בלי לדעת מה חשוב לך, מאוד קשה להמליץ.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מניסיון בחיפה הרכב עושה 1:11.5.

בנוגע למנועים הם כן עברו שינויי משמעותי וכן הרבה יותר חסכוניים וחזקים מבעבר וללא צורך בטורבו.

בסופו של דבר הכל יהיה תלוי בסגנון הנהיגה שלך.

​מקס

<-- זה היעד :evil:

פורסם

נכון הזמנתי, אין לי שום מושג ברכבים, אני בת 18 אז זה גם רכב ראשון..

מאוד חשוב לי צריכת הדלק ושלא יעלה על 500 שח לחודש

פורסם

אם את נוסעת בחודש 300 קילומטר זה לא יעלה על 500 שקל, אם את נוסעת 5000 קילומטר בנסיעה עירונית עם רגל כבדה על הגז זה יעלה מעל 500 שקל גם ברכב הכי חסכוני שתמצאי ולכן הפרמטרים שלך לא הגיוניים ללא נתונים.

יש לנו במשפחה מאזדה CX3 ואנחנו מרוצים מאוד - גם אצלנו הצריכת דלק באיזור ה1-11.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
נכון הזמנתי, אין לי שום מושג ברכבים, אני בת 18 אז זה גם רכב ראשון..

מאוד חשוב לי צריכת הדלק ושלא יעלה על 500 שח לחודש

אם יש לך זמן פנוי תספרי לי בבקשה אך בוחרים רכב שמדובר באדם שאין לה מושג ברכבים? או שקנו לך ואין לך צד בדבר...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אבא שלי נפטר לא מזמן, ואין במשפחה מישהו נוסף שמבין ברכבים ויש צורך ברכב.

אז הלכנו לאולם התצוגה של מאזדה ושכנעו אותי לקנות את הרכב

הייתי אמורה ללכת גם לראות את הקיה סטוניק וסיאט ארונה, וטויוטה chr

פורסם

יש לך אפשרות לבטל את העסקה?

אולי עדיף לבטל, ואז לשקול את האפשרויות השונות בלי לחץ כולל נסיעות מבחן. צריכה רכב דחוף בינתיים? קחי מיקרה מהשכרה באלפיים שקל לחודש. נשמע לי יותר הגיוני מאשר לקנות בלחץ רכב שלא בהכרח מתאים לך.

מקום לכמה אנשים צריך? כמה ק"מ בממוצע מתכננת לנסוע בשנה? אם הדלק כל כך אקוטי ואין צורך במקום מאחורה, CHR עשוי להתאים.

חזיר דיזל

פורסם

מצטרף להמלצה! לנסות לבטל. ואז רישמי את הצרכים שלך מהרכב, את התקציב ואת ציפיות ונוכל למצוא לך משהו שיתאים בול. בכל מקרה לעולם אבל לעולם לא לקנות משהו יקר כמו רכב בפזיזות! כלל לחיים.

• תוכן חדש...