Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30CW שנת 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אשמח לחוות דעת על הרכב הנ"ל

140K ק"מ, יד 2 (יד ראשונה ליסינג, יד 2 פרטי)

יש איזה בעיות מיוחדות שצריך לדעת על הדגם הנ"ל?

משהו לברוח ממנו כמו אש?

בעקרון מחפש רכב משפחתי עם תא מטען גדול במחיר סביר (עד 25K)

תודה

פורסם

יש לי i30 משנת 2010 אך לא סטיישן אלא הדגם הקצר.

בגדול אחלה אוטו, לא יודע בדיוק איך הסטיישן בהתנהגות על הכביש אבל בדגם שלי אני די מבסוט.

אין משהו ש"צריך לברוח ממנו כמו מאש" אך בכל זאת שתי מחלות ידועות, אמנם ממש לא רציניות אבל במוסכי יונדאי אוהבים לקחת עליהם לא מעט כסף

1. נקישות בהגה- בעיה שמצריכה החלפת שינן מקשר הגה(חשוב לדעת כי בחלק מהמוסכים ישר פונים לאופציה של מסרק הגה).

2. עלולות להופיע לעיתים בעיות בהנעה שמלוות בנורת ESP- החלפת חיישן גל ארכובה.

מעבר לזה, באמת שאין בעיות מיוחדות.

פורסם

יוניט אור בלם, כבל ידית פתיחת דלת נהג,קופלונג הגה ולעיתים גם חופש ממסרק הגה.

לא הייתי קונה אחת שהיתה יד ראשונה ליסינג ואחר כך עברה יד פרטית- הרכב עלול להיות בלוי מידי- הייתי מחפש אחת שהיתה רק מיד פרטית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני עם אחת כזו מודל 2008 (הקצר), 6 שנים אצלי, יד ראשונה ליסינג.

מבסוט מהאוטו, חסכוני, נוח, מרווח, נעים ושקט לנהיגה, טיפולים זולים.

בגדול מכל מחלות הילדות סבלתי פעם 1 מיוניט אור בלם שתוקן במורשה בגרושים ומאז טפו טפו שקט.

לכן אם הרכב שמצאת שמור ומטופל היטב, יש סיכוי רב שהרכב יפגין אמניות גבוהה.

פורסם
יש לי i30 משנת 2010 אך לא סטיישן אלא הדגם הקצר.

בגדול אחלה אוטו, לא יודע בדיוק איך הסטיישן בהתנהגות על הכביש אבל בדגם שלי אני די מבסוט.

אין משהו ש"צריך לברוח ממנו כמו מאש" אך בכל זאת שתי מחלות ידועות, אמנם ממש לא רציניות אבל במוסכי יונדאי אוהבים לקחת עליהם לא מעט כסף

1. נקישות בהגה- בעיה שמצריכה החלפת שינן מקשר הגה(חשוב לדעת כי בחלק מהמוסכים ישר פונים לאופציה של מסרק הגה).

2. עלולות להופיע לעיתים בעיות בהנעה שמלוות בנורת ESP- החלפת חיישן גל ארכובה.

מעבר לזה, באמת שאין בעיות מיוחדות.

איך התא מטען של הדגם הקצר? מספיק טוב למשפחה עם 2 ילדים?

פורסם

אשתי נוהגת ב-i30cw שנת 2009.

מרווח מאוד מלפנים ומאחור, תא מטען ענק ושימושי, אמינות גבוהה מאוד. הכל עובד תקין ונראה כמו חדש,למעט צבע מכסה מנוע שדהה עקב בלאי מקרני השמש.

נוחות הנסיעה בינונית בלבד, מרגישים מהמורות, אך היא לא תתרסק לך ותפגין מתלים נוקשים למדי. מחוץ לעיר נוחה יותר. תאוצה למעלה מסבירה. רווח נוסף - חלון גג לכל סטיישן. קניתי אותה לפני שנתיים יד ראשונה,נקנתה ב-32 אלף, עשתה 70 אלף קילומטר, כיום עברנו את המאה, שום תקלות למעט טיפולים שוטפים. אני חושב שלא תמצא תמורה טובה יותר למחיר בהשוואה ל-i30cw.

• תוכן חדש...