Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים. בהמשך החיפוש הקדחתני אחר רכב שנמצא באיזון בין זול אמין ויציב ראינו אתמול יונדאי i30 cw בחברת ליסינג במצב כזה-

223k ק"מ.

19k ₪.

מכה חיצונית אחת שלא מפריעה לי כל כך.

לעומת זאת. המחירים ביד 2 של אותו דגם ושנה הם בערך ככה

140k-160k ק"מ.

32-35k ₪.

ייתרון עצום במחיר. מה שנשאר זה בעצם לדעת עד כמה המנוע הזה חזק ומה קטרה אם אני מגיע לסף היכולת שלו? הרכב הולך או שטיפול יכול להחזיר אותו עוד כמה שנים לכביש? ואם כן איזה סדר גודל של עלות הטיפול הזה?

תודה רבה מהנוסע המתמיד של אגד

פורסם

זה אותו הדגם, ב2011 זה לאחר מתיחת הפנים.

מניסיון שלי עם 2011, השילוב מנוע גיר יחסית נמרץ ל1.6 אוטומט 4 הילוכים .

אין לי מושג למה התכוונת בסף היכולת שלו, אבל המנוע לא נחשב לבעייתי ואם טופל בצורה מסודרת לאורך חייו אמור להמשיך לשרת אותך עוד הרבה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקישור שניתן לך הוא סיכום שלי עם הרכב לאחר שרכשתי אותו עם 30,000 קמ מליסינג ונסעתי עליו עוד 74000 קמ בערך.

הרכב התחיל להרגיש עייף ובלוי כבר בק"מ יחסית לא גבוה, נקודת תורפה היא ההגה החשמלי שתוקן פעמיים ולא ראיתי את הסוף (נאמר אחרי התיקון השני שייתכן שיש חופש במסרק וזה גבולי והעדפתי ללכת קדימה).

לגבי המנוע- נטייה להיווצרות בוצה אם לא משתמשים בשמן סינתטי מלא, הפתרון- לפרק אגן שמן לבצע פלאשינג עדין ומלא שמן חדש באופן כללי,אלא שברכב עם ק"מ כמו שאתה מעוניין לא בטוח בטוח שהניתוח יצליח (ואז החולה עלול למות).

הגיר רגיש מאוד לאי החלפת שמן בזמן/שימוש בשמן גיר לא בתקן היצרן (SP3).

אני חושש,שרכב כזה עם 223,000 הוא הרבה מעבר לשיא ומה שזול עולה ביוקר בסוף אבל כמובן,שאתה תעשה את שיקוליך.

הרכב עצמו לא רע אבל,עדיף לחפש אחד,שהיה ביד פרטית ועם ק"מ יותר נמוך (גם תוספת המחיר בהתאם -בסביבות 11,000 לדגם שכולל גם גג נפתח).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
זה אותו הדגם, ב2011 זה לאחר מתיחת הפנים.

מניסיון שלי עם 2011, השילוב מנוע גיר יחסית נמרץ ל1.6 אוטומט 4 הילוכים .

אין לי מושג למה התכוונת בסף היכולת שלו, אבל המנוע לא נחשב לבעייתי ואם טופל בצורה מסודרת לאורך חייו אמור להמשיך לשרת אותך עוד הרבה.

נכון ולא נכון...

אותו רכב כן אבל היו כמה הוראות שונות של היצרן לגבי שינוי באופן הטיפול בגיר למשל (ב 2008-9 תדירות החלפת השמן היתה גדולה יותר מהרכבים לאחר 2010 -אחרי מתיחת הפנים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המנוע יכול להיות במצב מעולה(למרות ש224 אלף של טיפולים בחברות ליסינג לא בהכרח מתכון לאמינות לאורך שנים), אבל כמו שרשמו פה הרכיבים מסביב עם אורך חיים קצר יותר - משאבת מים, אלטרנטור, מסרק הגה וכו׳ אלא רכיבים שיכולים לכשול בקלות בקילומטרז כזה ועלות תיקון של כל אחד יכולה להגיע לאלפי שקלים במוסך בקלות.

אם יש לכם סבלנות וידע לטפל ברכב+לתקן אותו בעצמכם כולל הזמנות חלפים מהאינטרנט זה יכולה להיות אופציה - אם המטרה היא אמינות ממליץ משהו אחר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...